Jolanta08 Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Przed chwilą, guccio napisał: Wyzdrowieć nie wyzdrowieje ale postęp choroby być może można kontrolować. Tak u ludzi jak i u naszych pupili. Może przypadek Arusia nie jest z tych najgorszych. Za to mocno trzymam kciuki. Zgadzam się ,u mojej psinki mocznica trwale uszkodziła nerki ,jedna pracowała w 1/3 a druga w połowie ale doskonale sobie dawała radę a choroba nie wróciła. 1 Quote
elik Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 Podtrzymałyście mnie na duchu, dzięki :) Może nerki Arusia też przetrwają i Aruś pocieszy się jeszcze życiem bez bólu :) Quote
Poker Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Mam z bazarku 102 zł dla parki. Konto proszę. 1 Quote
elik Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Mam z bazarku 102 zł dla parki. Konto proszę. Ogromne, piękne dziękuję Już podaję nr konta na PW. Quote
Radek Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 10 godzin temu, elik napisał: Może nerki Arusia też przetrwają i Aruś pocieszy się jeszcze życiem bez bólu :) Bardzo na to liczę. 1 Quote
elik Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 12 minut temu, Radek napisał: Bardzo na to liczę. Ja także Radku. 1 Quote
Radek Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Zostawię chociaż ciepłe myśli dla Aureliusza. 1 Quote
elik Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Zostawię chociaż ciepłe myśli dla Aureliusza. A ja chciałam dać Ci lajka, ale nie mam :( 2 Quote
mari23 Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Zostawię chociaż ciepłe myśli dla Aureliusza. 7 minut temu, elik napisał: A ja chciałam dać Ci lajka, ale nie mam :( mnie właśnie oddali, więc Wam dałam :) 1 Quote
elik Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Przekopiowałam z wątku Ajuni, bo to chyba Sarunia jakby żwawsza była :) 2 Quote
elik Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Przed chwilą, mari23 napisał: mnie właśnie oddali, więc Wam dałam :) :) Quote
teresaa118 Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 zycze w Nowym Roku duzo zdrowia wraz z alimentami na pierwszy kwartal. Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze duzo wplat na slodkich staruszkow Quote
elik Posted December 21, 2020 Author Posted December 21, 2020 Bardzo serdecznie dziękuję za piękne życzenia i pamięć o seniorach. Ja także życzę dużo zdrowia i spokoju w Nowym Roku. Quote
elik Posted December 23, 2020 Author Posted December 23, 2020 Wszystkim Darczyńcom i Opiekunce moich kochanych seniorów serdecznie dziękuję za ich wspieranie i z serca życzę zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. Quote
kikou Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Sarunia już bez guza, jednak zwolniło się miejsce na zabieg wiec wczoraj byłyśmy na badaniach a dzisiaj była operacja. Wyniki wyszły w normie, zabieg sprawnie poszedł ale gojenie moze być trudne bo miejsce specyficzne. Widać ze niunia obolała bo bardzo ostrożnie siada no ale ma już "z glowy". Wszystkie rachunki, wyniki wstawię kiedyś w święta bo te ostatnie tygodnie są bardzo intensywne -czasu jeszcze mniej niż zwykle. 2 Quote
kikou Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Obolała czy nie, pierwsza szczekała żeby już jej dać jedzonko na kolację. :) 2 Quote
Poker Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Dzielna dzieweczka. Oby się zagoiło jak na psie :) Quote
MALWA Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Kochani, zycze Wam z calego serca, by te swieta choc inne niz zawsze, byly pelne spokoju, radosci i ciepla. Zycze Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia ! A psiakom i wszystkim opuszczonym, samotnym zwierzetom zycze, by znalazly swoje miejsce na ziemi, i by byly kochane i szanowane. 2 Quote
guccio Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 3 minuty temu, MALWA napisał: Kochani, zycze Wam z calego serca, by te swieta choc inne niz zawsze, byly pelne spokoju, radosci i ciepla. Zycze Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia ! A psiakom i wszystkim opuszczonym, samotnym zwierzetom zycze, by znalazly swoje miejsce na ziemi, i by byly kochane i szanowane. Piękne życzenia.Tego samego i o ile możliwe jeszcze lepszego. Quote
elik Posted December 25, 2020 Author Posted December 25, 2020 Dnia 23.12.2020 o 22:33, kikou napisał: Sarunia już bez guza, jednak zwolniło się miejsce na zabieg wiec wczoraj byłyśmy na badaniach a dzisiaj była operacja. Wyniki wyszły w normie, zabieg sprawnie poszedł ale gojenie moze być trudne bo miejsce specyficzne. Widać ze niunia obolała bo bardzo ostrożnie siada no ale ma już "z glowy". Wszystkie rachunki, wyniki wstawię kiedyś w święta bo te ostatnie tygodnie są bardzo intensywne -czasu jeszcze mniej niż zwykle. O rany :( Biedactwo, a ja nic nie wiedziałam, nie zaglądałam do moich psiaczków, bo miałam mnóstwo zajęć z Milo i innych jeszcze obowiązków. Żeby się teraz dobrze i szybko goiło, żeby sunia nie cierpiała i żeby nie było nowych guzów. Czy sunia ma to z głowy? No nie wiem :) Ale podobno mocz dobrze robi na gojenie się ran więc może miejsce to dobre miejsce na ranę, Jeśli już musiała być. Quote
elik Posted December 25, 2020 Author Posted December 25, 2020 Dnia 23.12.2020 o 22:35, kikou napisał: Obolała czy nie, pierwsza szczekała żeby już jej dać jedzonko na kolację. :) Znaczy sie, wraca do zdrowia :) Super! Quote
elik Posted December 25, 2020 Author Posted December 25, 2020 Dla wszystkich Zwierzolubów zdrowia i powrotu normalności, a naszym, podopiecznym jak najszybciej , jak najlepszych domów. 1 Quote
Recommended Posts