Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, guccio napisał:

Wyzdrowieć nie wyzdrowieje ale postęp choroby być może można kontrolować.

Tak u ludzi jak i u naszych pupili.

Może przypadek Arusia nie jest z tych najgorszych.

Za to mocno trzymam kciuki.

Zgadzam się ,u mojej psinki mocznica trwale uszkodziła nerki ,jedna pracowała w 1/3 a druga w połowie ale doskonale sobie dawała radę a choroba nie wróciła.

• Like 1
Posted

Podtrzymałyście mnie na duchu, dzięki  :) Może nerki Arusia też przetrwają i Aruś pocieszy się jeszcze życiem bez bólu  :)

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Mam z bazarku  102 zł dla parki. Konto proszę.

1753149104_buziaczki1.jpg.7a1beaf3899111d24d78fa6f6d869474.jpg        Ogromne, piękne dziękuję   726458656_dzikujlicznie.png.1dd0fa941cda8080cf1808a4bf13b63b.png 

Już podaję nr konta na PW.

Posted
7 godzin temu, Radek napisał:

Zostawię chociaż ciepłe myśli dla Aureliusza. 

A ja chciałam dać Ci lajka, ale nie mam  :(

• Like 2
Posted
7 godzin temu, Radek napisał:

Zostawię chociaż ciepłe myśli dla Aureliusza. 

7 minut temu, elik napisał:

A ja chciałam dać Ci lajka, ale nie mam  :(

mnie właśnie oddali, więc Wam dałam :)

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękuję za piękne życzenia i pamięć o seniorach.

Ja także życzę dużo zdrowia i spokoju w Nowym Roku.

do-siego-roku.jpg.4b07336fe3a7d6efaedf4e74877c6ba1.jpg

Posted

Wszystkim Darczyńcom i Opiekunce moich kochanych seniorów serdecznie dziękuję za ich wspieranie i z serca życzę zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku.

364691498_BoeNarodzenie6.jpg.d5166235f6a5e5e0dee9f72fe1016bdf.jpg

Posted

Sarunia już bez guza, jednak zwolniło się miejsce na zabieg wiec wczoraj byłyśmy na badaniach a dzisiaj była operacja. Wyniki wyszły w normie, zabieg sprawnie poszedł ale gojenie moze być trudne bo miejsce specyficzne. Widać ze niunia obolała bo bardzo ostrożnie siada no ale ma już "z glowy".

Wszystkie rachunki, wyniki wstawię kiedyś w święta bo te ostatnie tygodnie są bardzo intensywne -czasu jeszcze mniej niż zwykle.

IMG_20201223_222245.jpg

• Like 2
Posted

Kochani, zycze Wam z calego serca, by te swieta choc inne niz zawsze, byly pelne spokoju, radosci i ciepla. Zycze Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia !

A psiakom i wszystkim opuszczonym, samotnym zwierzetom zycze, by znalazly swoje miejsce na ziemi, i by byly kochane i szanowane.

• Like 2
Posted
3 minuty temu, MALWA napisał:

Kochani, zycze Wam z calego serca, by te swieta choc inne niz zawsze, byly pelne spokoju, radosci i ciepla. Zycze Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia !

A psiakom i wszystkim opuszczonym, samotnym zwierzetom zycze, by znalazly swoje miejsce na ziemi, i by byly kochane i szanowane.

Piękne życzenia.Tego samego i o ile możliwe jeszcze lepszego.

Posted
Dnia 23.12.2020 o 22:33, kikou napisał:

Sarunia już bez guza, jednak zwolniło się miejsce na zabieg wiec wczoraj byłyśmy na badaniach a dzisiaj była operacja. Wyniki wyszły w normie, zabieg sprawnie poszedł ale gojenie moze być trudne bo miejsce specyficzne. Widać ze niunia obolała bo bardzo ostrożnie siada no ale ma już "z glowy".

Wszystkie rachunki, wyniki wstawię kiedyś w święta bo te ostatnie tygodnie są bardzo intensywne -czasu jeszcze mniej niż zwykle.

IMG_20201223_222245.jpg

O rany  :(  Biedactwo, a ja nic nie wiedziałam, nie zaglądałam do moich psiaczków, bo miałam mnóstwo zajęć z Milo i innych jeszcze obowiązków. Żeby się teraz dobrze i szybko goiło, żeby sunia nie cierpiała i żeby nie było nowych guzów.

Czy sunia ma to z głowy?  No nie wiem  :)  Ale podobno mocz dobrze robi na gojenie się ran więc może miejsce to dobre miejsce na ranę, Jeśli już musiała być.

Posted
Dnia 23.12.2020 o 22:35, kikou napisał:

Obolała czy nie, pierwsza szczekała żeby już jej dać jedzonko na kolację. :)

Znaczy sie, wraca do zdrowia :)  Super!