elik Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 10 godzin temu, Radek napisał: Mam nadzieję, że u Aureliusza lepiej. Na pewno :) Kasia natychmiast relacjonuje, gdy z psiakiem dzieje się coś niedobrego. 1 Quote
Nadziejka Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Arcisiu Arusiu przytulam z calego serca Quote
elik Posted November 12, 2020 Author Posted November 12, 2020 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Arcisiu Arusiu przytulam z calego serca Dziękuję razem z Arusiem Nadziejko-Czarodziejko :) Quote
kikou Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Dnia 10.11.2020 o 23:52, elik napisał: Dostałam wiadomość, że paczka została doręczona dzisiaj. Zgadza się, Sarunia potwierdza i dziękuje 1 Quote
kikou Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Arunio niby lepiej, zakończył swoją kurację, brzusio znowu lepiej pracuje, ma chlopak apetyt ale jest słaby, bardzo mało już chodzi, dużo pije i siusia. Myślę żeby w tygodniu jeszcze podjechac do weta moze jakies dodatkowe badania by trzeba zrobić? 3 Quote
elik Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 Król Artur, jak zwykle wspaniale wygląda, ale przykro, że nie czuje sie najlepiej. Jedź Kasiu, jedź. Może jest coś, co pozwoli mu lepiej się czuć. Jak myślisz, co trzeba zbadać? 1 Quote
Radek Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 18 godzin temu, kikou napisał: Arunio niby lepiej, zakończył swoją kurację, brzusio znowu lepiej pracuje, ma chlopak apetyt ale jest słaby, bardzo mało już chodzi, dużo pije i siusia. Myślę żeby w tygodniu jeszcze podjechac do weta moze jakies dodatkowe badania by trzeba zrobić? Dobrze, że brzuszek lepiej. Tylko martwi brak sił :( Myślę, że warto wybrać się do weta i zapytać, co można jeszcze zrobić. Quote
Jolanta08 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Aruś jest pd dobrą opieką więc mogę jedynie trzymać kciuki aby chłopak odzyskał siły. Może warto zrobić morfologię pod kątem nerek ,cukrzycy ? Mocno przytulam Arusia i Sarunię . Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 4 godziny temu, Radek napisał: Dobrze, że brzuszek lepiej. Tylko martwi brak sił :( Myślę, że warto wybrać się do weta i zapytać, co można jeszcze zrobić. 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Aruś jest pd dobrą opieką więc mogę jedynie trzymać kciuki aby chłopak odzyskał siły. Może warto zrobić morfologię pod kątem nerek ,cukrzycy ? Mocno przytulam Arusia i Sarunię . Kasia dba o psiaczki więc na pewno pojedzie z Arusiem do weta. Bardzo martwi mnie to, że jest słaby :( Quote
teresaa118 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Zwierzęta - Rawa Mazowiecka d2SntSrS7 wrozpohnesośulrneictcmdac · Czyja zguba? Sunia z Rawy trafiła do schroniska Wojtyszki i czeka na właściciela. Nr chip 616093901167492. kiedy zobaczylam ta bide na facebooku, myslalam w pierwszym momencie ze to Arus albo rodzinka Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 14 minut temu, teresaa118 napisał: Zwierzęta - Rawa Mazowiecka d2SntSrS7 wrozpohnesośulrneictcmdac · Czyja zguba? Sunia z Rawy trafiła do schroniska Wojtyszki i czeka na właściciela. Nr chip 616093901167492. kiedy zobaczylam ta bide na facebooku, myslalam w pierwszym momencie ze to Arus albo rodzinka Faktycznie bardzo podobna dziewczynka, tylko bardziej płowa niż Aruś. Trafiła do Wojtyszek. Biedactwo :( Quote
Nadziejka Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Tulinkamy za Arunia Sarunie i te biedunie z wojtyszek Quote
Radek Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Bardzo martwi mnie to, że jest słaby :( Też się martwię :( Może Aureliusz, w związku z wiekiem, wolniej dochodzi do siebie po chorobie. Psinka faktycznie podobna. Quote
elik Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 Czekam na wiadomość od Kasi. Nie chcę Jej bombardować telefonami, bo wiem, że ma co robić przy psiaczkach. Na pewno pojedzie z Arusiem najprędzej jak będzie mogła i da znać co z nim. Quote
elik Posted November 17, 2020 Author Posted November 17, 2020 Rozmawiałam wczoraj z Kasią i powiem, że jest mi smutno Co prawda dolegliwości ustąpiły, ale Aruś, to nie ten sam Aruś sprzed kilku tygodni. Jest apatyczny, niczym nie zainteresowany, większą część dnia spoczywa na legowisku :( Wydaje się, że starość Arusia zaczęła przyspieszać :( Aruś nie ma wyraźnych dolegliwości, dlatego Kasia nie zamawiała wizyty na cito. Jedzie z Arusiem jutro. Prosiłam, żeby zbadano Arusia pod kątem cukrzycy i wydolności nerek, trzustki i tarczycy. Wiem, że nie da się Arusia odmłodzić, ale myślę, że chcielibyśmy, żeby jak najdłużej miał jak największy komfort życia. Jeśli któryś z organów niedomaga, może da się go wspomóc farmakologicznie. 2 Quote
Tyśka) Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 :( Ojejku, biedny Aruś... Czekam z niecierpliwością na wieści po wizycie u weta. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Nie ma rady ,trzeba czekać a tymczasem przytulam Arusia i posyłam ciepłe myśli. Dobrze , że z Sarunią ok. 1 Quote
Nadziejka Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Matuszku przytualam calem serduchem ❤ 1 Quote
elik Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Dzisiaj Kasia jedzie z Arusiem do weta. Quote
Recommended Posts