Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Radek napisał:

Czyli karma już jest. 

Chyba tak, a jeśli nie, to z pewnością zostanie dostarczona dzisiaj.

Posted
Dnia 16.04.2020 o 12:46, Tyś(ka) napisał:

Tysiu kochana, bardzo serdecznie dziękuję Ci za ogłaszanie Arusia, ale muszę Cię prosić o usunięcie jego ogłoszeń. Podjęłam decyzję, że nie będę go ogłaszać. Aruś to chory staruszek i nie chcę mu fundować radykalnej zmiany życia. Niech sobie spokojnie żyje u Kasi. Jej dom uznał prawdopodobnie za swój i niech tak już zostanie. Zmiana ludzi i warunków życia mogłaby źle się dla niego skończyć.

Przepraszam Tysiu za zamieszanie i bardzo dziękuję za dotychczasowe ogłaszanie Arusia.

Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Dobrze, rozumiem i usuwam ogłoszenie - a co z Sarą? :)

Niewidoma sunia z cukrzycą też nie marzy o zmianie w swoim życiu.  Mówią, że starych drzew się nie przesadza. M to też odniesienie do psiaków moim zdaniem.

Dziękuję i przepraszam Tysiu   przepraszam.jpg.6fc0f199009619e56cbe011577c78fb1.jpg

• Like 1
Posted
3 godziny temu, teresaa118 napisał:

I dalej nie wiem, czy lekarstwo dotarlo do cioci kikou

Wiem od Kasi, że nie dostała listu poleconego, a nie wie, czy nie ma listu zwykłego, bo ostatnio nie miała głowy do sprawdzania skrzynki na listy. Skrzynkę ma oddaloną sporo od domu. Sprawdzi jutro i da znać.

Posted
55 minut temu, guccio napisał:

Wysłałam kwietoniwą na Arusia i Sarunię we wtorek 13-tego.

Sprawdziłam przed chwilą, czy przypadkiem nie zauważyłam Twojej wpłaty, choć byłoby to niemożliwe, bo stan konta w banku zgadza się ze stanem finansów  w poście rozliczeniowym. Nie ma Twojej wpłaty na koncie Sarci i Arusia. Proszę sprawdź, czy nie pomylił Ci się numer konta.

Posted
Dnia 17.04.2020 o 23:09, elik napisał:

Mówią, że starych drzew się nie przesadza. M to też odniesienie do psiaków moim zdaniem.

Jak najbardziej. Psie staruszki nie lubią zmian.

• Like 1
Posted
16 godzin temu, Havanka napisał:

Myślę, że to dobra decyzja. Aruś jest szczesliwy tam,gdzie jest i z pewnością nie marzy o innym domu. Ja tez usunę jego ogloszenie.

Bardzo dziękuję Eluniu  :)  Cieszę się, że też tak uważasz :)

Posted

Na wspólne konto psiaczków wpłynęły poniższe kwoty:

20,00 zł  -  Jolanta08   IV  -  17.04.

30,00 zł  -  Anna G-R  IV  -  20.04.

Bardzo serdecznie dziękuję

1211184645_dlaWaslove.jpg.5659731630c7eebb8f4d36a84ab59930.jpg     piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.985c4d14bea068463ede7d04d8234134.gif

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję Wam wszystkim, którzy wspieracie kochanych seniorów w jakikolwiek sposób. Deklaracjami, bazarkami, wpłatami jednorazowymi, poradami, ciepłymi słowami .... To właśnie dzięki Wam Sarunia i Aruś mogą w spokoju, cieple i z pełnymi brzuszkami, otoczeni troską i miłością Kasi, spędzić resztę życia.

Proszę bądźmy z nimi do końca ich dni.

dziękuję że jesteście 2.jpg

• Like 1
Posted

Droga Elik!

Pytałam o wpłatę na Arusia i Sarcię

Muszę Cię przeprosić.Wpłacałam na Cebulka 3o zł ,tyle co na Staruszków i stąd pomyłka.

Jak by mało było wpadek to zapodziałam numer konta Arusia i Sarci.Proszę podaj.Zaraz przeleję za kwiecień i maj.

Przepraszam najmocniej.

Posted
42 minuty temu, guccio napisał:

Droga Elik!

Pytałam o wpłatę na Arusia i Sarcię

Muszę Cię przeprosić.Wpłacałam na Cebulka 3o zł ,tyle co na Staruszków i stąd pomyłka.

Jak by mało było wpadek to zapodziałam numer konta Arusia i Sarci.Proszę podaj.Zaraz przeleję za kwiecień i maj.

Przepraszam najmocniej.

Kochana guccio, dobrze byłoby, oby tylko takie pomyłki się zdarzały  :) Nie przejmuj się nic się nie stało  :)  Bardzo dziękuję za wpłatę dla seniorów.

kwietki.jpg.8f837744efd6278d3b92895b4bfc8e7f.jpg

Posted

Kasia była wczoraj z A|rusiem u weta, ponieważ nie zjadł śniadania i zrobił brzydką kupkę :(   Na szczęście to chyba tylko jakaś infekcja wirusowa, bo szybko zareagował na leki i już wieczorem chętnie zjadł posiłek. A|reczku nie rób nam psikusów.

Posted
23 godziny temu, Radek napisał:

U staruszków wszystko w porządku?

Na szczęście tak  :)  Koopka Arusia wróciła do normy i jest ok  :)

• Like 1