Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Przywitam się z Arusiem i Sarunią , dobrego dnia życzę i mizianka zostawiam :))

Pięknie dziękujemy za odwiedziny i prosimy o dalsze   kwiatki-2.gif

Posted

Zaglądam do psiaków choruszków, życząc im zdrówka przede wszystkim !

Spieszę donieść, ze uzupełniłam swoje wpłaty do stycznia włącznie, zaokrąglając wpłatę do równej 100 :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

I ja zaglądam do staruszkowej pary :)

Szkoda, że nikt nie dzwoni w sprawie Arusia :(

Tysiu kochana, żeby adopcja Arusia stała się faktem, musiałoby być spełnione kilka warunków.

Ja raczej życzyłabym sobie adopcji Saruni  :)  Wstyd się przyznać, ale nie pamiętam czy Sarcia ma jakieś ogłoszenie?

Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Szkoda, że nikt nie dzwoni w sprawie Arusia :(

To by musiał być wyjątkowy dom. Aureliusz nie dość, że senior to jeszcze schorowany. Cudownie, że ma opiekę. 

Posted
Przed chwilą, Radek napisał:

To by musiał być wyjątkowy dom. Aureliusz nie dość, że senior to jeszcze schorowany. Cudownie, że ma opiekę. 

Tak Radku, też tak właśnie myślę, dlatego napisałam o koniecznych do spełnienia warunkach. Raczej nie nastawiam się na adopcje Arusia, ale nie próbować byłoby grzechem :)

• Like 1
Posted
20 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Sara nie ma ogłoszeń.

No tak, to nie wiem na co ja liczę  :)

Nie śmiałabym prosić Cię Tysiu o coś dla siebie, ale gdy chodzi o psiaki, to nie mam zahamowań  :)  Czy byłabyś tak dobra i wolnym czasem, wiem, że o niego trudno, ułożyłabyś tekst dla Saruni?   Zastanawiam się, czy wspomnieć, że Sarcia jest diabetykiem i do końca swoich dni musi mieć podawaną insulinę, czy mówić o tym dopiero w rozmowie telefonicznej.  Oczywiście sprawa aktualna na po świętach :)

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Oczywiście mogę spróbować coś napisać, ale jak zawsze proszę o kompedium :) Łatwiej będzie ułożyć mi tekst. 

Dzięki wielgachne   kwiatki-6.gif Poproszę Kasię, żeby napisała najważniejsze rzeczy o Saruni.

Posted

Na konto Sary i Arusia wpłynęły poniższe kwoty:

•      30,00 zł  od  guccio deklaracja XII  -  17.12.
  •    100,00 zł  od  MALWA deklaracja XI.2019 - I.2020  -  18.12.
  •      20,00 zł  od  Jolanta08   deklaracja  XII   -  19.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

kwiatki-15.gif

Posted

Wspólnie z Sarunią i Arusiem bardzo serdecznie dziękujemy za piękne życzenia świąteczne i już dzisiaj wszystkim ofiarodawcom i sympatykom składamy najserdeczniejsze życzenia noworoczne.

Życzymy wszystkiego co najlepsze - zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej.

szcz-liwego-2020.jpg

• Like 1