Nesiowata Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Dnia 2.11.2019 o 20:19, kikou napisał: Arus jest naprawdę niegrzeczny - napada na slabszych kumpli, niegroźnie tak ale ciągle musze na niego uwazac bo stresuje kolegów. Brzucho, poki co w porządku Biega chetnie nawet po szronie. :-) Skoro to miała być oznaka zdrowienia to teraz nie można narzekać - chłopak wrócił do formy. 2 Quote
elik Posted November 2, 2019 Author Posted November 2, 2019 4 minuty temu, Nesiowata napisał: Skoro to miała być oznaka zdrowienie to teraz nie można narzekać - chłopak wrócił do formy. Znaczy sie - do rozrabiania! Quote
Radek Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Super, że Aureliusz w formie. Nawet pomimo drobnych niedogodności;) 1 Quote
elik Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 Faktura za ostatnią wizytę seniorów u weta. Kasia zapłaciła z własnej kasy więc zwracamy należność na Jej konto. Faktura Przelew Jest nieczytelne, ale niestety nic z tym nie mogę zrobić :( To jedna z wątpliwych zalet fotosika, to to, że zdjęcia dobrze wchodzą.. Quote
anica Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Dnia 2.11.2019 o 20:19, kikou napisał: Arus jest naprawdę niegrzeczny - napada na slabszych kumpli, niegroźnie tak ale ciągle musze na niego uwazac bo stresuje kolegów. Brzucho, poki co w porządku Biega chetnie nawet po szronie. :-) I kto by to pomyślał? że można się cieszyć z ...łobuzowania ;) Eliczku, widzę że chcesz zacząć bazarek dla Arusia, gdzieś mi wątek wcięło i zwyczajnie ... zapomniałam :( trzeba będzie się sprężyć i dokończyć co zaczęłam, przyślij mi kochana na PW adres na który mam przysłać paczuszkę? 2 1 Quote
elik Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 2 minuty temu, anica napisał: I kto by to pomyślał? że można się cieszyć z ...łobuzowania ;) Eliczku, widzę że chcesz zacząć bazarek dla Arusia, gdzieś mi wątek wcięło i zwyczajnie ... zapomniałam :( trzeba będzie się sprężyć i dokończyć co zaczęłam, przyślij mi kochana na PW adres na który mam przysłać paczuszkę? Bardzo dziękuję Aniu Nie śmiałam się przypominać :) Paczuszkę ślij Aniu do Krakowa, bo już przenieśliśmy się na zimowanie. Dokładny adres pośle na PW. 1 1 Quote
anica Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Bardzo dziękuję Aniu Nie śmiałam się przypominać :) Paczuszkę ślij Aniu do Krakowa, bo już przenieśliśmy się na zimowanie. Dokładny adres pośle na PW. Eluś , kochana do mnie trzeba, przecież mnie znasz ;)... a Tobie przecież wiesz że nie odmówię :)) Quote
elik Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Tobie przecież wiesz że nie odmówię :)) Wielkie, ogromne dzięki Quote
Radek Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 14 godzin temu, elik napisał: To jedna z wątpliwych zalet fotosika. Ale przynajmniej można wrzucić gdy na Dogo wrzucanie zdjęć nie działa. Quote
anica Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Dnia 4.11.2019 o 09:49, elik napisał: Bardzo dziękuję Aniu Nie śmiałam się przypominać :) Paczuszkę ślij Aniu do Krakowa, bo już przenieśliśmy się na zimowanie. Dokładny adres pośle na PW. Eluniu, adres otrzymałam ,Dziękuję/a raczej potwierdziłaś mi ,bo już chyba znam na pamięć! jak się wybiorę do Krakowa to ,siły nie ma , nawiedzę ;) / ... jeśli chodzi o zdjęcia, to przeczytałam na bazarku ,że Poker bez problemów, korzysta z Postimage , znasz? Quote
elik Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 13 godzin temu, Radek napisał: Ale przynajmniej można wrzucić gdy na Dogo wrzucanie zdjęć nie działa. Można wrzucać, ale co z tego, gdy i tak nic nie widać :( Tylko zdjęcia są czytelne, no ale fakt, dobre i to :) 1 Quote
elik Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Eluniu, adres otrzymałam ,Dziękuję/a raczej potwierdziłaś mi ,bo już chyba znam na pamięć! jak się wybiorę do Krakowa to ,siły nie ma , nawiedzę ;) / ... jeśli chodzi o zdjęcia, to przeczytałam na bazarku ,że Poker bez problemów, korzysta z Postimage , znasz? Trzymam Cie za słowo :) Postimnage nie znam, ale spróbuję poznać :) Może jest wygodniejszy od fotosika. Quote
Tyśka) Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Jeżeli król i władca... to co się dziwić, że zaczepia kolegów ;) A szron - cóż to jest w obliczu taaaakieeeego futra? Dobrze jest zobaczyć szalejącego, DUMNEGO Aurusia :) 2 Quote
Monika z Katowic Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Serdecznie zapraszam na bazarek - 20% utargu będzie dla Aureliuszka i Sary: https://www.dogomania.com/forum/topic/350710-proszę-kupcie-kryminał-albo-cegiełkę-by-upamiętnić-skromnego-pelikanka-to-bazarek-dla-ibisa-oraz-kamyka-do-10112019/ 1 Quote
elik Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 Dnia 5.11.2019 o 16:26, Tyś(ka) napisał: Jeżeli król i władca... to co się dziwić, że zaczepia kolegów ;) A szron - cóż to jest w obliczu taaaakieeeego futra? Dobrze jest zobaczyć szalejącego, DUMNEGO Aurusia :) Fajnie to ujęłaś Quote
elik Posted November 6, 2019 Author Posted November 6, 2019 10 minut temu, Monika z Katowic napisał: Serdecznie zapraszam na bazarek - 20% utargu będzie dla Aureliuszka i Sary: https://www.dogomania.com/forum/topic/350710-proszę-kupcie-kryminał-albo-cegiełkę-by-upamiętnić-skromnego-pelikanka-to-bazarek-dla-ibisa-oraz-kamyka-do-10112019/ Moniczko, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Z powodów finansowych nie mogę obiecać, że coś nabędę, ale na pewno będę odwiedzać :) Quote
elik Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 14 godzin temu, Radek napisał: Listopadowa deklaracja już w drodze:) I już na koncie :) 1 Quote
elik Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 Na wspólne konto Sarci i Arusia wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od Figunia deklaracja XI - 5.11. 20,00 zł od yucca deklaracja XI - 6.11. 20,00 zł od christo_fair deklaracja X - 6.11. 10,00 zł od Radek deklaracja XI - 6.11. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 Bardzo serdecznie dziękuję Zamojskiej Fundacji ZEA, w imieniu której działa Tola, za zorganizowanie dla Saruni zbiórki na portalu RATUJEMY ZWIERZAKI. Na konto Fundacji ZEA wpłynęło łącznie 717,00 zł. Z kwoty tej zostanie pokryta należność za hotel lub wizyta u weta. Bardzo przepraszam sympatyków Saruni i Arusia za wprowadzenie w błąd. Na koncie zbiórki faktycznie uzbierała się kwota 717,00 zł, ale z zebranej kwoty właściciel portalu RATUJEMY ZWIERZAKI potrąca 6% prowizji. Dla naszej zbiórki wyniosło to 43,02 zł. Na konto Fundacji ZEA wpłynęła kwota 673,98 zł. 1 Quote
Radek Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Suma wygląda bardzo dobrze. A jak jest na tle sytuacji seniorów? Quote
elik Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Suma wygląda bardzo dobrze. A jak jest na tle sytuacji seniorów? Finansowa sytuacja seniorów jest taka jak większości psiaczków na dogo. Mają wielu wspierających, którym jestem ogromnie wdzięczna, ale trzeba "dorabiać" bazarkami. Właśnie jestem w trakcie robienia bazarku, na który już zapraszam :) a z którego większość dochodów zamierzam przeznaczyć dla tej słodkiej pary seniorów :) 1 Quote
Radek Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 23 godziny temu, elik napisał: Właśnie jestem w trakcie robienia bazarku Dobrze, że jeszcze trochę z pensji mi zostało. Quote
elik Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 53 minuty temu, Radek napisał: Dobrze, że jeszcze trochę z pensji mi zostało. Trochę, to może być trochu za mało Quote
elik Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 Zapraszam serdecznie na bazarek, którego beneficjentami są także Sarunia i Aruś. Quote
Recommended Posts