Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.11.2019 o 20:19, kikou napisał:

Arus jest naprawdę niegrzeczny - napada na slabszych kumpli, niegroźnie tak ale ciągle musze na niego uwazac bo stresuje kolegów. Brzucho, poki co w porządku

Biega chetnie nawet po szronie. :-)

e50bc7de18d2e79amed.jpg

Skoro to miała być oznaka zdrowienia to teraz nie można narzekać - chłopak wrócił do formy.

• Like 2
Posted
4 minuty temu, Nesiowata napisał:

Skoro to miała być oznaka zdrowienie to teraz nie można narzekać - chłopak wrócił do formy.

Znaczy sie - do rozrabiania!

Posted

Faktura za ostatnią wizytę seniorów u weta. Kasia zapłaciła z własnej kasy więc zwracamy należność na Jej konto.

Faktura

18788238a4ba6d4dmed.png

Przelew

61fe64d8ff4dde84med.png

Jest nieczytelne, ale niestety nic z tym nie mogę zrobić :(     To jedna z wątpliwych zalet fotosika, to to, że zdjęcia dobrze wchodzą..

Posted
Dnia 2.11.2019 o 20:19, kikou napisał:

Arus jest naprawdę niegrzeczny - napada na slabszych kumpli, niegroźnie tak ale ciągle musze na niego uwazac bo stresuje kolegów. Brzucho, poki co w porządku

Biega chetnie nawet po szronie. :-)

e50bc7de18d2e79amed.jpg

I kto by to pomyślał? że można się cieszyć z ...łobuzowania ;)

Eliczku, widzę że chcesz zacząć bazarek dla Arusia, gdzieś mi wątek wcięło i zwyczajnie ... zapomniałam :(   trzeba będzie się sprężyć i dokończyć co zaczęłam, przyślij mi kochana na PW  adres na który mam przysłać paczuszkę?

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
2 minuty temu, anica napisał:

I kto by to pomyślał? że można się cieszyć z ...łobuzowania ;)

Eliczku, widzę że chcesz zacząć bazarek dla Arusia, gdzieś mi wątek wcięło i zwyczajnie ... zapomniałam :(   trzeba będzie się sprężyć i dokończyć co zaczęłam, przyślij mi kochana na PW  adres na który mam przysłać paczuszkę?

Bardzo dziękuję Aniu   01db193d17c2a1e9med.gif   Nie śmiałam się przypominać :)

Paczuszkę ślij Aniu do Krakowa, bo już przenieśliśmy się na zimowanie. Dokładny adres pośle na PW.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Paczuszkę ślij Aniu do Krakowa, bo już przenieśliśmy się na zimowanie. Dokładny adres pośle na PW.

Eluś , kochana do mnie trzeba, przecież mnie znasz ;)... a Tobie przecież wiesz że nie odmówię :))

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

To jedna z wątpliwych zalet fotosika.

Ale przynajmniej można wrzucić gdy na Dogo wrzucanie zdjęć nie działa.

Posted
Dnia 4.11.2019 o 09:49, elik napisał:

Eluniu, adres otrzymałam ,Dziękuję/a raczej potwierdziłaś mi ,bo już chyba znam na pamięć!  jak się wybiorę do Krakowa to ,siły nie ma , nawiedzę ;) /

... jeśli chodzi o zdjęcia, to przeczytałam na bazarku ,że Poker bez problemów, korzysta z Postimage , znasz?

Posted
13 godzin temu, Radek napisał:

Ale przynajmniej można wrzucić gdy na Dogo wrzucanie zdjęć nie działa.

Można wrzucać, ale co z tego, gdy i tak nic nie widać :(  Tylko zdjęcia są czytelne, no ale fakt, dobre i to  :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Eluniu, adres otrzymałam ,Dziękuję/a raczej potwierdziłaś mi ,bo już chyba znam na pamięć!  jak się wybiorę do Krakowa to ,siły nie ma , nawiedzę ;) /

... jeśli chodzi o zdjęcia, to przeczytałam na bazarku ,że Poker bez problemów, korzysta z Postimage , znasz?

Trzymam Cie za słowo :)

Postimnage nie znam, ale spróbuję poznać  :)  Może jest wygodniejszy od fotosika.

Posted

Jeżeli król i władca... to co się dziwić, że zaczepia kolegów ;) A szron - cóż to jest w obliczu taaaakieeeego futra?

Dobrze jest zobaczyć szalejącego, DUMNEGO Aurusia :)

• Like 2
Posted
Dnia 5.11.2019 o 16:26, Tyś(ka) napisał:

Jeżeli król i władca... to co się dziwić, że zaczepia kolegów ;) A szron - cóż to jest w obliczu taaaakieeeego futra?

Dobrze jest zobaczyć szalejącego, DUMNEGO Aurusia :)

Fajnie to ujęłaś    bardzo-dobrze.jpg

Posted
10 minut temu, Monika z Katowic napisał:

Moniczko, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję      52615c3aec122faamed.jpg  

Z powodów finansowych nie mogę obiecać, że coś nabędę, ale na pewno będę odwiedzać :)

Posted

Na wspólne konto Sarci i Arusia wpłynęły poniższe kwoty:

•    20,00 zł  od  Figunia   deklaracja XI  -  5.11.
  •    20,00 zł  od  yucca   deklaracja XI   -  6.11.
  •    20,00 zł  od  christo_fair   deklaracja X   -  6.11.
  •    10,00 zł  od  Radek   deklaracja XI   -  6.11.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1781949815_kwiatki15.jpeg.ca96ec9a645adc4b623dc0c7b026e8a0.jpeg

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję Zamojskiej Fundacji ZEA, w imieniu której działa Tola, za zorganizowanie dla Saruni zbiórki na portalu RATUJEMY ZWIERZAKI.  Na konto Fundacji ZEA wpłynęło łącznie 717,00 zł.

f976f5063998aa75med.jpg

Z kwoty tej zostanie pokryta należność za hotel lub wizyta u weta.

Bardzo przepraszam sympatyków Saruni i Arusia za wprowadzenie w błąd.

Na koncie zbiórki faktycznie uzbierała się kwota 717,00 zł, ale z zebranej kwoty właściciel portalu RATUJEMY ZWIERZAKI  potrąca 6% prowizji. Dla naszej zbiórki wyniosło to 43,02 zł.

Na konto Fundacji ZEA wpłynęła kwota 673,98 zł.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Suma wygląda bardzo dobrze. A jak jest na tle sytuacji seniorów? 

Finansowa sytuacja seniorów jest taka jak większości psiaczków na dogo. Mają wielu wspierających, którym jestem ogromnie wdzięczna,  ale trzeba "dorabiać" bazarkami. Właśnie jestem w trakcie robienia bazarku, na który już zapraszam  :) a z którego większość dochodów zamierzam przeznaczyć dla tej słodkiej pary seniorów  :)

• Like 1