Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted

3 godziny temu, Radek napisał:

Jak się dziś czuje senior o rzymskim imieniu? 

O to samo chciałam zapytać. Czy  objawy chorobowe ustąpiły?

Posted

Dobrze, że z dziadziem o wielu imionach  jest  lepiej.

Od Aureliusza zaczął , a teraz jest Aruś , Arek od Arkadiusza. Od Aureliusza chyba pasuje skrót AURUŚ.

• Like 1
Posted
19 godzin temu, kikou napisał:

Poprawa sie utrzymuje, Arek znowu łobuzuje (szczeka na nielubianych kolegów) macha ogonkiem i ma apetyt, a nie ma juz wymiotów. 

No i bardzo dobrze :)  Dzięki za pomyślą wiadomość  :)  

Jest lepiej, a ma być jeszcze lepiej!

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

No i bardzo dobrze :)  Dzięki za pomyślą wiadomość  :)  

Jest lepiej, a ma być jeszcze lepiej!

Za to trzymamy kciuki :))

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Jak to dobrze, że  Aruś zaczyna rządzić. Mi≥l  czytać takie wieści.

Bardzo miło  :)

Posted
Przed chwilą, teresaa118 napisał:

Poszla dla parki stala na listopad i grudzien. Mam nadzieje, ze nie pomylilam kont, ciociu.

Pięknie dziękuję ciociu  :)  Jutro się okaże, bo pewnie już jutro będzie kasiorka na koncie :)

Posted

Aruś i Sara otrzymali 150 złotych w spadku od Pelikanka [*], który wczoraj odszedł za Tęczowy Most.

Właśnie wysłałam pieniądze i uprzejmie proszę o potwierdzenie po otrzymaniu przelewu. Link do wątku Pelikankahttps://www.dogomania.com/forum/topic/340383-żegnaj-pelikanku-żegnaj-kochany-piękny-słodki-i-ufny-psie-dnia-29-października-2019-o-1530-pelikanek-odszedł/page/55/?tab=comments#comment-17533507

Taki był kochany, ufny i słodki Pelikanek [*] ...

e7727c20e3874a77gen.jpg

• Like 3
Posted
15 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Aruś i Sara otrzymali 150 złotych w spadku od Pelikanka [*], który wczoraj odszedł za Tęczowy Most.

Właśnie wysłałam pieniądze i uprzejmie proszę o potwierdzenie po otrzymaniu przelewu. Link do wątku Pelikankahttps://www.dogomania.com/forum/topic/340383-żegnaj-pelikanku-żegnaj-kochany-piękny-słodki-i-ufny-psie-dnia-29-października-2019-o-1530-pelikanek-odszedł/page/55/?tab=comments#comment-17533507

Taki był kochany, ufny i słodki Pelikanek [*] ...

e7727c20e3874a77gen.jpg

Moniko ściskam i tulę z powodu śmierci Pelikanka. Wiem, jak jest Ci ciężko. Wszystkim, którzy znali Pelusia jest bardzo smutno. To taki kochany psiaczek   65da56ec26a7da0bmed.jpg       f65e57dd1ade7ccbmed.gif

Bardzo serdecznie dziękuję za wielkie wsparcie Saruni i Arusia  

90c97d9b6dadbd2emed.jpg

Posted

Na wspólne konto Sarci i Arusia wpłynęły poniższe kwoty:

•    20,00 zł  od  Kaas1  deklaracja X  -  28.10.
  •  120,00 zł  od  teresaa118  deklaracja XI-XII  -  29.10.
  •    10,00 zł  od  ludwa  deklaracja X  - 31.10.
  •  150,00 zł  od  Monika z Katowic  od Pelikanka  -  31.10.

Bardzo serdecznie dziękujemy

2942598518bcf80amed.jpg

Posted
Dnia 31.10.2019 o 12:23, Tyś(ka) napisał:

Mam nadzieję, że Aruś już naprawdę łobuzuje... to znaczy już całkowicie jest zdrowy :)

Arus jest naprawdę niegrzeczny - napada na slabszych kumpli, niegroźnie tak ale ciągle musze na niego uwazac bo stresuje kolegów. Brzucho, poki co w porządku

Biega chetnie nawet po szronie. :-)

e50bc7de18d2e79amed.jpg

• Like 4
Posted
18 minut temu, kikou napisał:

Arus jest naprawdę niegrzeczny - napada na slabszych kumpli, niegroźnie tak ale ciągle musze na niego uwazac bo stresuje kolegów.

Oj Aruś, Aruś bądź grzecznym pieskiem!   Nie stresuj kolegów i kikou!

Posted
9 minut temu, Jolanta08 napisał:

A to mały rozbójnik się zrobił :)) Sarcia ,utemperuj tego urwisa :))

Przydałoby się, tylko czy taka delikatna dama poradzi sobie z takim rozbójnikiem :)