elik Posted September 20, 2019 Author Posted September 20, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Jeszce Fabia i Cebulek(w tytule przelewu Duszek) po 10 zł. 1 godzinę temu, guccio napisał: Jeszce Fabia i Cebulek(w tytule przelewu Duszek) po 10 zł. gucciu kochana odpowiedziałam na PW. Quote
teresaa118 Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Dla Arusia i Sary wysylam 60 zl miesiecznie - pazdziernik Quote
elik Posted September 20, 2019 Author Posted September 20, 2019 28 minut temu, teresaa118 napisał: Dla Arusia i Sary wysylam 60 zl miesiecznie - pazdziernik Łaaaaaałłłł co za wspaniała niespodzianka :) Bardzo serdecznie dziękuję Quote
kikou Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 W poniedzialek mamy wizytę u doktora z Sara i Orusiem i wtedy podam terminy ew.zabiegów. Na pewno w odstępie co najmniej tygodnia albo i dwóch, ponieważ zawsze jest ryzyko jakis powikłań, nie chcę mieć w jednym czasie obu psinek po zabiegu chirurgicznym bo to wymaga wiecej uwagi niż zazwyczaj. Sarunia to jest taka mała mądrusia, nie lubi tych zastrzykow z insulina ale już wie, że to nieprzyjemne ukłucie oznacza jedzonko odrazu po zastrzyku macha ogonkiem i pędzi do łazienki (bo karmię ja osobno zamkniętą, żeby nawet przez przypadek nie zjadła czegoś nieodpowiedniego dla siebie od kolegów) 3 1 Quote
elik Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 11 godzin temu, kikou napisał: W poniedzialek mamy wizytę u doktora z Sara i Orusiem i wtedy podam terminy ew.zabiegów. Na pewno w odstępie co najmniej tygodnia albo i dwóch, ponieważ zawsze jest ryzyko jakis powikłań, nie chcę mieć w jednym czasie obu psinek po zabiegu chirurgicznym bo to wymaga wiecej uwagi niż zazwyczaj. Będę z niepokojem czekać na terminy, a potem na efekty operacji. Od jutra będę "w podróży". Najpierw w Krakowie, potem, we Wrocławiu. Na działkę wracamy 3 października. W tym czasie mogę mieć ograniczony dostęp do netu. Nie żeby całkowicie, ale na pewno nie w takim zakresie, jak obecnie. Piszę o tym, żeby nie wydawało się, że nie jestem zainteresowana zdrowiem moich psiaczków. Jestem i będę to przeżywać, ale nie będzie mnie na wątkach tyle, ile chciałabym być. Quote
elik Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 11 godzin temu, kikou napisał: Sarunia to jest taka mała mądrusia, nie lubi tych zastrzykow z insulina ale już wie, że to nieprzyjemne ukłucie oznacza jedzonko odrazu po zastrzyku macha ogonkiem i pędzi do łazienki (bo karmię ja osobno zamkniętą, żeby nawet przez przypadek nie zjadła czegoś nieodpowiedniego dla siebie od kolegów) A to ci spryciucha z Saruni :) Dziękuję Kasiu, że tak dbasz o dietę Sarci Quote
elik Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 13 minut temu, WiosnaA napisał: Odwiedzam dzielnych staruszków. Witaj Aniu :) Bardzo proszę odwiedzajcie psiaczki, gdy będę w rozjazdach. To nie wypoczynek, to obowiązki mnie wzywają do podróżowania. Jeszcze nie wyjechałam, a już tęsknię za powrotem na "stare śmieci" :) Quote
Jolanta08 Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Z radością czytam ,że Sara jest zaopiekowana i szczęśliwa. Przesyłam mizianko dla naszej parki. 1 Quote
guccio Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Ja też lubię pooglądać szczęśliwe pycholki staruszków. Quote
elik Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 23 godziny temu, Jolanta08 napisał: Z radością czytam ,że Sara jest zaopiekowana i szczęśliwa. Przesyłam mizianko dla naszej parki. 11 godzin temu, Radek napisał: Lubię zaglądać do seniorów. 1 godzinę temu, guccio napisał: Ja też lubię pooglądać szczęśliwe pycholki staruszków. Zaglądajcie proszę do moich psiaczków, bo wyjeżdżam i przez 2 tygodnie będę miała ograniczony dostęp do net. Niech nie będą takie sierotki :) 1 Quote
Havanka Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Zagladam do Aureliuszka i Saruni nocą, ale chyba smacznie jeszcze śpią. Kolorowych snów maluszki ! 1 Quote
kikou Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Zabieg Saruni bedzie w piatek 27-go. Dzisiaj doktor powtorzyl jej morfologie (ale wynik bedzie dopiero jutro) serduszko osluchowo nadal bez zmian. Zabieg Orusia bedziemy umawiać dopiero jak Saruni brzusio sie podgoi bo jednak gojenie u psinki z cukrzycą jest obarczone dużo większym ryzykiem powikłań niż u zdrowej suni. Ucieszylo mnie bardzo ze Sarunia przytyla 1,1 kg, to znaczy ze organizm dobrze tolwruje insuline i zaczal przyswajać cos z jedzonka, to tak nie bylo widac ale to była sama skorka i kostki. 3 Quote
Tola Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Cieszą bardzo informacje o Saruni, oby i zabieg był udany; będę trzymała kciuki za oba psiaki. 1 Quote
elik Posted September 23, 2019 Author Posted September 23, 2019 59 minut temu, kikou napisał: Zabieg Saruni będzie w piaątek 27-go. Dzisiaj doktor powtórzył jej morfologie (ale wynik będzie dopiero jutro) serduszko osłuchowo nadal bez zmian. Zabieg Orusia będziemy umawiać dopiero jak Saruni brzusio się podgoi bo jednak gojenie u psinki z cukrzycą jest obarczone dużo większym ryzykiem powikłań niż u zdrowej suni. Skoro wet zdecydował się na zabieg, to znaczy, że serduszko Sarci jest w normie. To bardzo dobra wiadomość :) Jestem deklarowiczem A.S. i będę prosić o zapłacenie zabiegu przez Fundację Ostatnia Szansa, dlatego bardzo Cię proszę Kasiu o podanie wetowi poniższego adresu do faktury. FUNDACJA OSTATNIA SZANSA UL. JANA BLATONA 3/141 01 - 494 WARSZAWA NIP: 525 234 91 99 1 Quote
elik Posted September 23, 2019 Author Posted September 23, 2019 8 minut temu, Radek napisał: Kciuki zaciśnięte. Jest dobrze i tak trzymać! 1 Quote
elik Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Ale musi być lepiej! I będzie :) Quote
elik Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 4 minuty temu, anica napisał: Po powrocie, nadrabiam zaległości :) My obie ciągle w rozjazdach. Quote
Radek Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 18 godzin temu, Nesiowata napisał: Ale musi być lepiej! Nie ma innej możliwości. 1 Quote
elik Posted September 25, 2019 Author Posted September 25, 2019 Witam serdecznie kochane psiaczki i Odwiedzających i życzę Quote
Recommended Posts