kiyoshi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Elu , koszta są duże ,jak obiecałam zbieram fanty na kolejny bazarek :) Kiyoshi ,kochana czy możesz wkleić tu linka, pomimo że nie jestem na fb, spróbuję porozsyłać do znajomych, dziękuję :) Link.do zbiorki wstawiala wyzej Tola ;) udostepnialam ta zbiorke zalozona przez Fundacje Zea Widzialam ze np ze strony S.O.S. dla zwierzat- cala Polska udostepnilo ta zbiorke po mnie ok 100 osob. Jest mi tylko przykro ze w ogole nie przelozylo sie to na wplaty ale taki niestety jest fb 1 Quote
anica Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Buziolki posylam I ja ,również Quote
anica Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 23 minuty temu, kiyoshi napisał: Link.do zbiorki wstawiala wyzej Tola ;) udostepnialam ta zbiorke zalozona przez Fundacje Zea Widzialam ze np ze strony S.O.S. dla zwierzat- cala Polska udostepnilo ta zbiorke po mnie ok 100 osob. Jest mi tylko przykro ze w ogole nie przelozylo sie to na wplaty ale taki niestety jest fb Dziękuję , pominęłam już wracam ;) ... trudno , będziemy próbować nadal. Quote
kiyoshi Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Zastanawiam się, ale to tylko moja luźna sugestia dla TOLI, czy nie bylo by lepiej w opisie tej zbiórki na fb zmienić główne zdjęcie, z tego co jest na OSTATNIE na którym widać pyszczek suni///? może to by pomogło Quote
elik Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Zastanawiam się, ale to tylko moja luźna sugestia dla TOLI, czy nie bylo by lepiej w opisie tej zbiórki na fb zmienić główne zdjęcie, z tego co jest na OSTATNIE na którym widać pyszczek suni///? może to by pomogło Wydaje mi się, że ta zmiana pomogłaby w zbiórce. Quote
elik Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 Kasiu, czy dotarła karma Arusia ? Quote
Tola Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 9 godzin temu, kiyoshi napisał: Link.do zbiorki wstawiala wyzej Tola ;) udostepnialam ta zbiorke zalozona przez Fundacje Zea Widzialam ze np ze strony S.O.S. dla zwierzat- cala Polska udostepnilo ta zbiorke po mnie ok 100 osob. Jest mi tylko przykro ze w ogole nie przelozylo sie to na wplaty ale taki niestety jest fb 5 godzin temu, kiyoshi napisał: Zastanawiam się, ale to tylko moja luźna sugestia dla TOLI, czy nie bylo by lepiej w opisie tej zbiórki na fb zmienić główne zdjęcie, z tego co jest na OSTATNIE na którym widać pyszczek suni///? może to by pomogło 3 godziny temu, elik napisał: Wydaje mi się, że ta zmiana pomogłaby w zbiórce. Zmieniłam zdjęcie zgodnie z sugestią; wszystko w zbiórce da się w każdej chwili zmienić, dodać, usunąć, dlatego wszelkie uwagi bardzo potrzebne. Rzeczywiście wpłat mało, ale tak jest, gdy zdjęcia nie oddają całego cierpienia psa; wiele osób nie czyta tekstu... Ale bądżmy dobrej myśli, dalej rozsyłajmy zbiórkę, jeszcze jest czas; jak nie zbierzemy w wyznaczonym terminie to będę przedłużać... Quote
elik Posted September 6, 2019 Author Posted September 6, 2019 50 minut temu, Tola napisał: Zmieniłam zdjęcie zgodnie z sugestią; wszystko w zbiórce da się w każdej chwili zmienić, dodać, usunąć, dlatego wszelkie uwagi bardzo potrzebne. Rzeczywiście wpłat mało, ale tak jest, gdy zdjęcia nie oddają całego cierpienia psa; wiele osób nie czyta tekstu... Ale bądżmy dobrej myśli, dalej rozsyłajmy zbiórkę, jeszcze jest czas; jak nie zbierzemy w wyznaczonym terminie to będę przedłużać... Dzięki za zbiórkę i mobilizowanie do aktywnego jej reklamowania Quote
mari23 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Dnia 1.09.2019 o 21:58, elik napisał: Zbiórka dla Sary na Ratujemy Zwierzaki - proszę o udostępnianie, bo od tego zależy jej powodzenie... https://www.ratujemyzwierzaki.pl/niewidomasara Gorąco proszę, kto jest na F.B. udostępniajcie zbiórkę Saruni. udostępniłam na swoim profilu i na stronie naszego stowarzyszenia Quote
elik Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 1 minutę temu, mari23 napisał: udostępniłam na swoim profilu i na stronie naszego stowarzyszenia Dzięki wielgachne Quote
Nadziejka Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Dnia 5.09.2019 o 21:49, Nadziejka napisał: 124 zl Dziekuje stokroc! 75 zl Cegielki Zycia! Rozliczam-Tobie Saruniu-Nadziejkowy do 31 ,08 Ciociu elikowa nasza prosze o ten num kontuska mam dla Saruni z kramku 124 zl Dziekuje Cudnie Wszystkim Serduszkom Kupujacym Ciocia Elikowa jeszcze potwierdz -prosze na tym zakonczonym dla Saruni 1 Quote
elik Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 47 minut temu, Nadziejka napisał: Ciocia Elikowa jeszcze potwierdz -prosze na tym zakonczonym dla Saruni Już pędzę Ciociu Nadziejko Quote
elik Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Na koncie Sarci i Arusia pojawiły się poniższe kwoty: 20,00 zł - elficzkowa - 3.09. 300,00 zł - Alaskan malamutte "spadek" po Czarusiu, który ma już DS - 3.09. 30,00 zł - Nesiowata - 4.09. 165,00 zł - Havanka z bazarku - 4.09. 124,00 zł - Nadziejka z bazarku - 6.09. Bardzo serdecznie dziękuję za tak ogromne wsparcie dla psiaczków Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Malenki kramik Arusiowi Aureliuszkowi serduchem .Zapraszam do 10 wrzesnia Quote
elik Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 55 minut temu, Nadziejka napisał: Malenki kramik Arusiowi Aureliuszkowi serduchem .Zapraszam do 10 wrzesnia Bardzo dziękuję Ciociu Nadziejkowa Quote
elik Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Miło się nam niedziela rozpoczęła, wiadomością od elficzkowej, że Jej Siostra zadeklarowała po 20,00 zł dla Sarci i Arusia. Elficzkowej i Jej Siostrze wielgachne DZIĘKUJĘ Quote
Tola Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Zbiórka na Ratujemy Zwierzaki też jakby drgnęła... 3 Quote
anica Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Super :) to ja dołożę ,życzenia Zdróweczka i całego Dobrego tygodnia 1 Quote
nulka07 Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Witam. Nie otrzymałam konta na deklaracje stała dla Aureliusza i Saruni....albo mi umknęło. Przepraszam jak co i poproszę jeszcze raz o konto:) 1 Quote
elik Posted September 9, 2019 Author Posted September 9, 2019 A ja dopiero teraz, po trudnym dniu, dotarłam do Arusia, naszego dzisiejszego solenizanta :) Z okazji imienin życzę Ci Aureliuszu dużo zdrowia, miłego psiego towarzystwa i super smaczków 1 Quote
elik Posted September 9, 2019 Author Posted September 9, 2019 1 godzinę temu, nulka07 napisał: Witam. Nie otrzymałam konta na deklaracje stała dla Aureliusza i Saruni....albo mi umknęło. Przepraszam jak co i poproszę jeszcze raz o konto:) Bardzo dziękuję za deklarację i przepraszam za przeoczenie Pędzę podać nr konta Quote
Jolanta08 Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Zaglądam do Arusia i Sarci ,miłego dnia Quote
anica Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Ja również jestem z Wami, nieustająco mam nadzieję ,że Aurelisz imieninowy przyjmie również ode mnie spóźnione życzenia :) 1 Quote
elik Posted September 10, 2019 Author Posted September 10, 2019 Imieniny imieninami, ale rozliczyć się trzeba :) Faktura Przelew Quote
Recommended Posts