Havanka Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 1 godzinę temu, kikou napisał: Arus już spaceruje ze swoja nową panią. :-) To zdjęcie jest magiczne, bo od razu wycisnęło mi z oczu łzy... ale łzy szczęścia ! 2 Quote
guccio Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Tak jak Havance łzy mi pociekły ze wzruszenia.Oby jak najwięcej takich zakończeń psich poniewierek. Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Aruś już u siebie, a do Kasi jedzie kolejny biedak. PsiArek odebrał już psiaczka od Murka i pędzą do Kasi. Wg nawigacji powinni dojechać na miejsce około godz. 21-wszej. 3 1 Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 I najważniejsza wiadomość To prawdopodobnie sunia :). Piszę prawdopodobnie, bo nikt tego na razie nie potwierdził. Tak jest napisane w książeczce psiunki, ale wiemy, że w schronie zamojskim już były takie numery, ze zmianą płci. Będziemy czekać co powie Kasia Quote
nulka07 Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: I najważniejsza wiadomość To prawdopodobnie sunia :). Piszę prawdopodobnie, bo nikt tego na razie nie potwierdził. Tak jest napisane w książeczce psiunki, ale wiemy, że w schronie zamojskim już były takie numery, ze zmianą płci. Będziemy czekać co powie Kasia Ale jaja;) Aureliuszka się znaczy. Haaa Haa. Nie ważna płeć. Jak pani kocha od razu to super! Oby wszystko dobrze było. Quote
nulka07 Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: O matko ale siara...źle zrozumiałam. To tyczy drugiego podróżnika ;) Quote
kikou Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Nie szkodzi, będziemy dziewczynkę tak samo kochac jak chłopczyka 1 1 Quote
Nadziejka Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Matuszeczku Matuszenko calem sercem tulinkam za wszystko zycie nowe Twoje skladam modlitwe za Ciebie kochany 1 Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 2 godziny temu, nulka07 napisał: 3 godziny temu, elik napisał: O matko ale siara...źle zrozumiałam. To tyczy drugiego podróżnika ;) No i siara się dodatkowa zrobiła, bo wyszło, że to ja napisałam Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 1 godzinę temu, kikou napisał: Nie szkodzi, będziemy dziewczynkę tak samo kochac jak chłopczyka Dzięki Kasiu :) Ja tylko z doskoku, bo zaraz wracam do gości. Wpadłam tylko, żeby nr konta do wpłaty na bazarek transportowy podać Pani Irence z Katowic, a przy okazji zerknęłam na wątek Arusia, czy są jakieś wieści. Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Właśnie dostałam SMS-a, że sunia już jest u Kasi. Kasia pisze, że jest strasznie chudziutka, osowiała, pije wodę. W książeczce ma wpisane imię Sara. Na razie Kasia nic więcej o niej nie może powiedzieć. Nie będę Kasi niepokoić pytaniami, bo będzie zajęta sunią. Jak będzie wolna to pewnie sama napisze może coś więcej. Sunia nareszcie zazna dobrego psiego życia. A PsiArek w drodze powrotnej do domu. Dziękujemy i szerokiej drogi ! Quote
Anula Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 14 minut temu, elik napisał: Właśnie dostałam SMS-a, że sunia już jest u Kasi. Kasia pisze, że jest strasznie chudziutka, osowiała, pije wodę. W książeczce ma wpisane imię Sara. Na razie Kasia nic więcej o niej nie może powiedzieć. Nie będę Kasi niepokoić pytaniami, bo będzie zajęta sunią. Jak będzie wolna to pewnie sama napisze może coś więcej. Sunia nareszcie zazna dobrego psiego życia. Dobrze,że wreszcie dotarła do Kasi.Cały dzień w drodze,zapewne nie piła,nie jadła.Sara śliczne imię.Sunia ma już coś swojego własnego-cudne imię i do tego jest śliczna. 2 1 Quote
Poker Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Bardzo ładna sunia. Wcale nie wygląda na starą. 1 Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Maleńka podjadła troszku. Ma na nosku i uszkach strupy i to pewnie z tego powodu obsiadały ją muchy. Wszystkie strupy są już zaschnięte, Ma lekki katar. W nowym tygodniu będzie miała komplet badań. Quote
Tyśka) Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Jak dobrze, że Sara już u kikou. Pierwsza noc w bezpiecznym, pełnym miłości miejscu! Quote
Nadziejka Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Calem sercem zapraszam na maly kramik dla Saruni Tobie Saruniu-malenki Nadziejkowy Sercem Calem .Zapraszam do 31 sirepnia Quote
Radek Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 9 godzin temu, kikou napisał: Arus już spaceruje ze swoja nową panią. :-) Cudowny widok. Quote
kikou Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Sarunia zjadla śniadanko ze smakiem i troszkę pospacerowala. Ale przechodzi kilka kroczkow i sie kładzie, nie wiem na razie czy to nieśmiałość czy coś jej dolega. Cieszę się, ze ladnie je to zawsze dobry znak. Wiecej bedziemy wiedziec po badaniach. Na razie poznajemy się. 5 1 Quote
Havanka Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Sliczna z niej dziewczynka ! Ma bardzo ladne umaszczenie. Trawy nie widzi, ale na pewno czuje,że cos się zmieniło pod łapkami, ze to nie beton. Jestem bardzo ciekawa co powie lekarz. Ile da jej lat i czy naprawdę nic nie widzi i nie slyszy? 1 Quote
Jolanta08 Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Arusiu długich i szczęśliwych lat w domku :)) Sarunia taka śliczna ,niech się aklimatyzuje i trzymam kciuki aby była zdrowa. Quote
guccio Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Nie widzi ale na pewno czuje,że inne otoczenie,inne zapachy.Jest cudna. Quote
Anula Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Najważniejsze,że Sara je.Oczywiście potrzeba czasu aby poznała nowe miejsce.Najważniejsze,że jest wolna.Niebawem dowiemy się więcej o ślicznotce.Podejrzewam,że po podróży jest słaba dlatego się co chwilę kładzie,być może ma też anemię.Czy jest wysterylizowana? Zastanawiam się nad tym grzbietem,co ona ma tam? Ten wątek może zostać dla Sary tylko trzeba zmienić tytuł,Aureliusz w DS i dodać Sarę.Rozliczenie kosztów oddzielić. Quote
kikou Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Na grzbiecie troche wyliniałej sierści, łupież, trochę jaj po pchłach (ale żywych pcheł nie ma) najgorsze kołtunki już wyczesane, powoli poprawi sie futerko. Quote
Recommended Posts