b-b Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Aureliusz na Poznań https://www.olx.pl/oferta/arus-prawie-jak-lew-CID103-IDAUYNN.html Quote
Radek Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Coś się stało z ogłoszeniem. Jest nieaktualne. Quote
elik Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 9 minut temu, Radek napisał: Coś się stało z ogłoszeniem. Jest nieaktualne. Faktycznie ??? Czemu? EDIT Już wiem. To jest nieaktualne, bo w zakładce KOTY. To link do aktualnego ogłoszenia https://www.olx.pl/oferta/arus-prawie-jak-lew-CID103-IDB4GNu.html Quote
Tyśka) Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 52 minuty temu, b-b napisał: Elu usuwam to ogłoszenie i robię nowe skoro i tak nie jest promowane. 44 minuty temu, b-b napisał: Nowe ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/arus-prawie-jak-lew-CID103-IDB4GNu.html :) Pewnie dlatego :) b-b zrobiła nowe we właściwej kategorii. Quote
elik Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Pewnie dlatego :) Tak :) Wyjaśniłam to w edycji mojego postu :) Quote
Tyśka) Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Jak pisałam to edycji jeszcze nie było ;) Ale dobrze,że się wyjaśniło. 2 Quote
elik Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Wyróżnię ogłoszenia na Kraków i Poznań, tylko mi grosik spłynie. Quote
b-b Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jak pisałam to edycji jeszcze nie było ;) Ale dobrze,że się wyjaśniło. Dzięki Justyś za wyjaśnienie sytuacji z ogłoszeniami :) Quote
Radek Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 I już jest jasność:) Fajny dobór zdjęć do ogłoszenia. 1 Quote
Jolanta08 Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Odwiedzam Auriego ,przytulam chłopaka a wszystkim życzę udanej niedzieli Quote
elik Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 Na konto Aureliuszka wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od christo-fair deklaracja VIII - 5.08. 10,00 zł od Radek deklaracja VIII - 5.08. 20,00 zł od siostry elficzkowej deklaracja VIII - 7.08. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 Dnia 12.08.2019 o 14:56, Tyś(ka) napisał: I jak, nikt nie dzwoni? Niestety nikt, ale nie załamujemy się, czekamy. Ten właściwy, z sercem na dłoni, zobaczy wreszcie ogłoszenie Arusia. Quote
elik Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 12 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za info o wpłacie:) Ja bardzo dziękuję za pomoc dla kochanego psiaczka Quote
kikou Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Przed chwileczką dzwonila Ela ze odebrała bardzo obiecujacy tel.w sprawie Arusia z Wroclawia. Szukamy Dogomaniaczki, ktora zrobi wizyte PA :-) 1 Quote
Gabi79 Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 31 minut temu, kikou napisał: Przed chwileczką dzwonila Ela ze odebrała bardzo obiecujacy tel.w sprawie Arusia z Wroclawia. Szukamy Dogomaniaczki, ktora zrobi wizyte PA :-) O, to super, że tel. obiecujący. kikou, zapytaj Poker. 1 Quote
Tyśka) Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Świetnie, dzisiaj rano odświeżyłam ogłoszenie wrocławskie, zmieniając tylko rejon Wrocławia. Coś mnie tak podkusiło :) Trzymam kciuki. 1 Quote
elik Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 2 godziny temu, kikou napisał: Przed chwileczką dzwonila Ela ze odebrała bardzo obiecujacy tel.w sprawie Arusia z Wroclawia. Szukamy Dogomaniaczki, ktora zrobi wizyte PA :-) Bardzo dziękuję Kasiu, znalazłam chwilkę, żeby wejść i powiedzieć, że już jest wizytatorka w osobie anica :) Ania zgodziła się zrobić wizytę we wtorek lub środę. Pani Maria chciała już jutro lub w sobotę, ale musi wytrzymać do przyszłego tygodnia, bo Ania wcześniej nie da rady. Do października Aruś mieszkałby we Wrocławiu, a od października we własnym domku z ogrodem, który Pani Maria kupiła wraz z przyjaciółką w miejscowości Łącznik w woj. opolskim. Pani Maria jest emerytowanym technikiem weterynarii, przez kilkadziesiąt lat pracowała w stadninie koni. Aruś jest wymarzonym psem Pani Marii. Gdy zadałam podchwytliwe pytanie ;) czy na terenie ogrodu jest buda dla psa, to Pani Maria powiedziała, że nie ma, ale jeśli byłoby to potrzebne dla Arusia, to może taka niedużą postawić :) :) :) Oczywiście powiedziałam, że nie ma takiej potrzeby, bo Aruś to piesek pokojowy. Gdyby doszło do adopcji, to Pani Maria dołoży się do transportu. Po skończonej rozmowie poryczałam się z radości, bo czuję, że to będzie super dom dla Arusia. Czekamy na wtorek. 1 1 Quote
elik Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 42 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Świetnie, dzisiaj rano odświeżyłam ogłoszenie wrocławskie, zmieniając tylko rejon Wrocławia. Coś mnie tak podkusiło :) Trzymam kciuki. Dzięki Tysiu. Wielkie dzięki Muszę się ze wstydem przyzna, że nie wiedziałam, a może tylko nie pamiętałam, że było ogłoszenie na Wrocław Quote
Tyśka) Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 3 minuty temu, elik napisał: Muszę się ze wstydem przyzna, że nie wiedziałam, a może tylko nie pamiętałam, że było ogłoszenie na Wrocław Jedynie nie pamiętałaś :) Na stronie 30. wstawiałam link do ogłoszenia i sama sprawdzałaś co i jak. elik, to kolejny dowód na to, że powinnaś odpocząć :) 1 Quote
elik Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jedynie nie pamiętałaś :) Na stronie 30. wstawiałam link do ogłoszenia i sama sprawdzałaś co i jak. elik, to kolejny dowód na to, że powinnaś odpocząć :) Tak Tysiu, masz rację, powinnam odpocząć, bo i wiek i ilość różnorakich obowiązków do tego nakłania, ale jak odpocząć, jak tyle jest do zrobienia? Niesamowite, po 2-ch tygodniach ogłaszania Aruś ma potencjalny domek :) Quote
Tyśka) Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Ja nie zapeszam i nic nie powiem jeszcze :) Cieszę się po cichu, a jedynie napiszę, że trzymam kciuki bardzo mocno. 1 Quote
elik Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Ja nie zapeszam i nic nie powiem jeszcze :) Cieszę się po cichu, a jedynie napiszę, że trzymam kciuki bardzo mocno. Ja takoż :) Quote
Recommended Posts