Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
18 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Jak pisałam to edycji jeszcze nie było ;)
Ale dobrze,że się wyjaśniło.

Dzięki Justyś za wyjaśnienie sytuacji z ogłoszeniami  :)

Posted

Na konto Aureliuszka wpłynęły poniższe kwoty:

•   20,00 zł od christo-fair  deklaracja VIII  -  5.08.
  •   10,00 zł od Radek  deklaracja VIII  -  5.08.
  •   20,00 zł od siostry elficzkowej  deklaracja VIII  -  7.08.

Bardzo serdecznie dziękuję

1781949815_kwiatki15.jpeg.ca96ec9a645adc4b623dc0c7b026e8a0.jpeg

Posted
Dnia 12.08.2019 o 14:56, Tyś(ka) napisał:

I jak, nikt nie dzwoni?

Niestety nikt, ale nie załamujemy się, czekamy. Ten właściwy, z sercem na dłoni, zobaczy wreszcie ogłoszenie Arusia.

Posted
31 minut temu, kikou napisał:

Przed chwileczką dzwonila Ela ze odebrała bardzo obiecujacy tel.w sprawie Arusia z Wroclawia. Szukamy Dogomaniaczki, ktora zrobi wizyte PA

:-)

O, to super, że tel. obiecujący.

kikou, zapytaj Poker.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, kikou napisał:

Przed chwileczką dzwonila Ela ze odebrała bardzo obiecujacy tel.w sprawie Arusia z Wroclawia. Szukamy Dogomaniaczki, ktora zrobi wizyte PA

:-)

Bardzo dziękuję Kasiu, znalazłam chwilkę, żeby wejść i powiedzieć, że już jest wizytatorka w osobie anica :)  Ania zgodziła się zrobić wizytę we wtorek lub środę. Pani Maria chciała już jutro lub w sobotę, ale musi wytrzymać do przyszłego tygodnia, bo Ania wcześniej nie da rady.

Do października Aruś mieszkałby we Wrocławiu, a od października we własnym domku z ogrodem, który Pani Maria kupiła wraz z przyjaciółką w miejscowości Łącznik w woj. opolskim. Pani Maria jest emerytowanym technikiem weterynarii, przez kilkadziesiąt lat pracowała w stadninie koni. Aruś jest wymarzonym psem Pani Marii. Gdy zadałam podchwytliwe pytanie ;) czy na terenie ogrodu jest buda dla psa, to Pani Maria powiedziała, że nie ma, ale jeśli byłoby to potrzebne dla Arusia, to może taka niedużą postawić  :) :) :)  Oczywiście powiedziałam, że nie ma takiej potrzeby, bo Aruś to piesek pokojowy. Gdyby doszło do adopcji, to Pani Maria dołoży się do transportu.

Po skończonej rozmowie poryczałam się z radości, bo czuję, że to będzie super dom dla Arusia.

Czekamy na wtorek.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
42 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Świetnie, dzisiaj rano odświeżyłam ogłoszenie wrocławskie, zmieniając tylko rejon Wrocławia. Coś mnie tak podkusiło :) 
Trzymam kciuki.

Dzięki Tysiu. Wielkie dzięki  637551912_buziaczki2.jpg.2e238a331dbb66c543b83afcd187a946.jpg

Muszę się ze wstydem przyzna, że nie wiedziałam, a może tylko nie pamiętałam, że było ogłoszenie na Wrocław

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Muszę się ze wstydem przyzna, że nie wiedziałam, a może tylko nie pamiętałam, że było ogłoszenie na Wrocław

Jedynie nie pamiętałaś :) Na stronie 30. wstawiałam link do ogłoszenia i sama sprawdzałaś co i jak.
elik, to kolejny dowód na to, że powinnaś odpocząć :)

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Jedynie nie pamiętałaś :) Na stronie 30. wstawiałam link do ogłoszenia i sama sprawdzałaś co i jak.
elik, to kolejny dowód na to, że powinnaś odpocząć :)

Tak Tysiu, masz rację, powinnam odpocząć, bo i wiek i ilość różnorakich obowiązków do tego nakłania, ale jak odpocząć, jak tyle jest do zrobienia?

Niesamowite, po 2-ch tygodniach ogłaszania Aruś ma potencjalny domek  :)

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Ja nie zapeszam i nic nie powiem jeszcze :) Cieszę się po cichu, a jedynie napiszę, że trzymam kciuki bardzo mocno.

Ja takoż :)