Martika&Aischa Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 o rany :( zapisuję bidulka kochanego :( Quote
Jo37 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Niestety mogę tylko kibicować Aureliuszowi ( imię mi sią bardzo podoba) Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Przychodzę z zaproszenia elik. Aureliusz wzruszający...Eliku, poproszę o numer konta, po 1 wpłacę grosik. Choroba Kazanka ustabilizowana, wydatków ciut mniej, to coś wysupłam dla dziadunia.. Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 10 minut temu, Martika&Aischa napisał: o rany :( zapisuję bidulka kochanego :( Witaj Marticzko Cieszę się, że zaglądnęłaś do słodkiego cudaczka, jak nazwała go Moli@ :) Proszę zostań z nami na zawsze :) Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 13 minut temu, Jo37 napisał: Niestety mogę tylko kibicować Aureliuszowi ( imię mi sią bardzo podoba) Witaj Jo37 Odwiedziny na wątku są równie potrzebne i mile widziane, jak i wsparcie finansowe. Bywaj więc u nas jak najczęściej :) Mi też podoba się to imie, ale niestety do codziennego użytku niezbyt się nadaje. Jest zbyt pompatyczne i przydługawe :) Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Przychodzę z zaproszenia elik. Aureliusz wzruszający...Eliku, poproszę o numer konta, po 1 wpłacę grosik. Choroba Kazanka ustabilizowana, wydatków ciut mniej, to coś wysupłam dla dziadunia.. Witam serdecznie Joasiu Gorąco dziękuję za przyjęcie zaproszenia i chęć pomocy psiankowi :) Proszę też Joasiu, zaglądaj do psiaczka :) Będzie nam bardzo miło :) A jak teraz Kazanek się czuje ? Quote
Figunia Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Dyszka stalej dla rozbrajajacego, rozczulajacego Seniora. Przepraszam, ze tylko tyle... Zaraz wysle 20 zl (za luty i marzec). Nr konta poprosze. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Gorąco dziękuję za przyjęcie zaproszenia i chęć pomocy psiankowi :) Proszę też Joasiu, zaglądaj do psiaczka :) Będzie nam bardzo miło :) A jak teraz Kazanek się czuje ? Eliczku, będę zaglądać.. Kazankowi przyplątala sie jeszcze dodatkowo padaczka...Od miesiąca jest na lekach przeciwpadaczkowych, ataki się nie powtórzyły. Wcześniej szły jeden za drugim, z godzinnym odstepem. wet okresił to jako stan padaczkowy. Teraz czasami traci równowagę, albo ma drgawki, "huśta" nim. Szczegolnie wtedy jak się emocjonuje.... Elu, ja czasami psychicznie nie wyrabiam..co jeszcze dotknie mojego Kazanka..... Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Przed chwilą, Figunia napisał: Dyszka stalej dla rozbrajajacego, rozczulajacego Seniora. Przepraszam, ze tylko tyle... Zaraz wysle 20 zl (za luty i marzec) Aniu kochana, jak dawno Cię nie widziałam! Witam Cię serdecznie i życzę Ogromnie dziękuję za finansowe wsparcie psiaczka i proszę nie mów, że -tylko tyle- bo gdy chodzi o przeżycie, to każda złotówka jest na wagę złota! Bywaj proszę na wątku, bo psiaczek potrzebuje nas na wątku :) Nr konta poślę na PW. Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eliczku, będę zaglądać.. Kazankowi przyplątala sie jeszcze dodatkowo padaczka...Od miesiąca jest na lekach przeciwpadaczkowych, ataki się nie powtórzyły. Wcześniej szły jeden za drugim, z godzinnym odstepem. wet okresił to jako stan padaczkowy. Teraz czasami traci równowagę, albo ma drgawki, "huśta" nim. Szczegolnie wtedy jak się emocjonuje.... Elu, ja czasami psychicznie nie wyrabiam..co jeszcze dotknie mojego Kazanka..... Biedny psianek i Wy także :( Serdecznie współczuję. Długotrwała choroba psiaka potrafi bardzo dać się we znaki :( A do tego jeszcze parwo zamojskich psiaków Przytulam i życzę, żeby kłopoty Kazanka ze zdrowiem jak najszybciej się skończyły. Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, elik napisał: A do tego jeszcze parwo zamojskich psiaków Przytulam i życzę, żeby kłopoty Kazanka ze zdrowiem jak najszybciej się skończyły. Elu, "co nas nie zabije to nas wzmocni" I tego sę trzymajmy. Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Elu, "co nas nie zabije to nas wzmocni" I tego sę trzymajmy. Jest takie powiedzenie, ale czasem ciężko jest się podnieść po tym, co nas spotyka. Quote
elficzkowa Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Przywitam się u słodkiego Auruszka :) Quote
Gabi79 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Jest takie powiedzenie, ale czasem ciężko jest się podnieść po tym, co nas spotyka. Elu kochana, trzeba się podnieść dla Naszych futrzaków tych, które mamy w domu i tych, czekających na pomoc. Niedawno miałam kumulację problemów, ale powoli wychodzę na prostą. Trzymaj się kochana, bo jak nie my to kto? Dziękuję Ci z całego serca, że zdecydowałaś się wyciągnąć tego biedaka ze schronu. Najgorsze, co może być, to porzucenie na stare lata, to dotyczy zwierząt i ludzi Quote
jaguska Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 3 godziny temu, Jo37 napisał: Niestety mogę tylko kibicować Aureliuszowi ( imię mi sią bardzo podoba) Mi też się bardzo podoba :))), a w skrócie zawsze można wołać Marek :))) 1 Quote
Kaas1 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Mogę zaoferować 20 zł stałej...mam kilka jeszcze deklaracji. Piszcie na priv numer konta....ustawię stale zlecenie pozdrawiam Kasia Quote
teresaa118 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Poszla stala na marzec dla Ariego (to skrot od Aureliusza, baaaardzo podoba mi sie to imie) Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 4 godziny temu, elficzkowa napisał: Przywitam się u słodkiego Auruszka :) Witaj elficzkowa, witaj Bardzo nam miło, że wpadłaś do kochanego dziadeczka. Mam nadzieję, że będziesz nas często odwiedzała :) Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 3 godziny temu, Gabi79 napisał: Elu kochana, trzeba się podnieść dla Naszych futrzaków tych, które mamy w domu i tych, czekających na pomoc. Niedawno miałam kumulację problemów, ale powoli wychodzę na prostą. Trzymaj się kochana, bo jak nie my to kto? Dziękuję Ci z całego serca, że zdecydowałaś się wyciągnąć tego biedaka ze schronu. Najgorsze, co może być, to porzucenie na stare lata, to dotyczy zwierząt i ludzi Masz rację Gabi kochanie. Nie możemy się poddać złym ludziom, złym myślom i złym zdarzeniom. Liczą na nas nasi bliscy - ludzie i zwierzaki. Nasze i nie nasze. To dla nich musimy znaleźć siły. Czasem trudno jest przezwyciężyć złą passę, ale trzeba. Nie ma innej opcji :) Dziękuję Gabrysiu, że jesteś z nami i bardzo liczę na Twoją obecność na wątku 1 Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 2 godziny temu, jaguska napisał: Mi też się bardzo podoba :))), a w skrócie zawsze można wołać Marek :))) I mi podoba się to mię, no ale jak wołać na psiaka na spacerze - Arkadiuuuuusz ? A Marek? Marek to zupełnie inne imie. To może prędzej Arek, ale to też nie Arkadiusz :) Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 2 godziny temu, Kaas1 napisał: Mogę zaoferować 20 zł stałej...mam kilka jeszcze deklaracji. Piszcie na priv numer konta....ustawię stale zlecenie pozdrawiam Kasia Witaj Kasieńko witajże kochana :) Bardzo dziękuję, że przyjęłaś zaproszenie do naszego kochanego Aureliusza. Serdecznie dziękuję za deklarację. Chłopaczek bardzo potrzebuje pomocy finansowej, żeby mógł spokojnie oczekiwać do DS. Wierzę, że nasz chłopaczek zauroczy kogoś :) Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 10 godzin temu, Moli@ napisał: Śliczny maluszek :) ..., jak kuzyn Promyczka :) Wykąpany, wyszczotkowany...dopieszczony będzie łamał ludzkie serca...i znajdzie swego człowieka 7 godzin temu, Moli@ napisał: Odżyły miłe wspomnienia... :) Niestety, są psiaki które mocniej zapadają w serducho a patrząc na Aureliusza widzę Promysia, pieszczotliwie nazywanego cudaczkiem ,) A myślałam, że tylko mi Aureliusz przypomina Promysia, teraz królewicza :) Życzę takiego domku Aureliuszowi, jak i Promyś ma. Cudny staruszek, wspaniale że dostał szansę. elik, jesteś wspaniała!!! Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 2 godziny temu, teresaa118 napisał: Poszla stala na marzec dla Ariego (to skrot od Aureliusza, baaaardzo podoba mi sie to imie) Witaj ponownie teresaa118 :) Czyżby to znaczyło, że postanowiłaś pomóc Ariemu stałą deklaracją? Ogromnie i serdecznie dziękuję Jak tylko zamelduje się na koncie, dam znać na wątku. EDIT O rany już jest :) Wielkie dzięki :) Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Dzisiaj tj. 23.02. na konto Aureliusza wpłynęła kwota 40,00 zł od teresaa118 – deklaracja III. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 24 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A myślałam, że tylko mi Aureliusz przypomina Promysia, teraz królewicza :) Życzę takiego domku Aureliuszowi, jak i Promyś ma. Cudny staruszek, wspaniale że dostał szansę. elik, jesteś wspaniała!!! Tysiu kochana, nie bardziej od Ciebie :) Quote
Recommended Posts