kikou Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Arus czuje się dobrze, nie zauwazylam dalszych ani wymiotow ani biegunki. Starałam sie za nim chodzić. Nawet jak rozdawalam jedzenie ustawił się po swoją porcję jak zwykle (ale nie dalam mu jeszcze dzisiaj lekarz zabronił) więc to wyraźny sygnał, że czuje sie zdecydowanie lepiej. :-) 2 1 Quote
elik Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 3 godziny temu, kikou napisał: Arus czuje się dobrze, nie zauwazylam dalszych ani wymiotow ani biegunki. Starałam sie za nim chodzić. Nawet jak rozdawalam jedzenie ustawił się po swoją porcję jak zwykle (ale nie dalam mu jeszcze dzisiaj lekarz zabronił) więc to wyraźny sygnał, że czuje sie zdecydowanie lepiej. :-) Chęć do jedzenia zazwyczaj świadczy o powrocie do zdrowia więc mam nadzieję, że Aruś czuje się lepiej i niech będzie coraz lepiej. Kupiłaś mu te puszki Kasiu ? Quote
ewu Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 13 godzin temu, kikou napisał: Arus czuje się dobrze, nie zauwazylam dalszych ani wymiotow ani biegunki. Starałam sie za nim chodzić. Nawet jak rozdawalam jedzenie ustawił się po swoją porcję jak zwykle (ale nie dalam mu jeszcze dzisiaj lekarz zabronił) więc to wyraźny sygnał, że czuje sie zdecydowanie lepiej. :-) To dobrze. Oby tak dalej. 1 Quote
MALWA Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 I mnie się zdaje, ze chęć jedzenia, to dobry znak. Oby tak dalej ! Zdrowiej maluchu ! Quote
elik Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Dzisiaj z samego rana pojechaliśmy na targ, żeby kupić sadzonki warzyw i kwiatki. Trzeba je było posadzić. Dopiero teraz mogłam usiąść do kompa. Dostała, dobrą wiadomość od Kasi, ale dopiero teraz mogę się nią z Wami podzielić. O godz. 15:28 Aureliuszek zrobił pierwszą prawi normalną kupkę bez krwi, czyli organy podjęły pracę. Kryzys zażegnany :) Dostałam od Kasi link do puszek, które będą teraz najlepszą karmą dla chłopaczka i zamówiłam 24 puszki z 410g. Przelew Smacznego Arusiu! 3 1 Quote
Radek Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 3 godziny temu, elik napisał: O godz. 15:28 Aureliuszek zrobił pierwszą prawi normalną kupkę bez krwi, czyli organy podjęły pracę. Kryzys zażegnany :) I tak trzymaj Aureliuszu. Quote
elik Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Witam wszystkich Arusiowych przyjaciół i życzę miłego dnia :) 3 Quote
elik Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 2 godziny temu, Onaa napisał: Aureliuszku musisz być zdrowy. Bardzo na to liczymy :) Quote
elik Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Miłej niedzieli życzę wszystkim odwiedzającym Aureliusza Quote
Nadziejka Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Arusiu tulinkam stokrosci tulinkam zdrowiej kokany Quote
Nadziejka Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Arusiowi i wszytkim lapenkom ciepelka zdrooowenka 1 Quote
elik Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Na konto Aureliuszka wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od christo-fair deklaracja V 30,00 zł od elik deklaracja V Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Radek Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Dzisiaj przelałem deklarację dla Aureliusza za maj. Zgodnie z zapowiedzią przelałem w tym miesiącu więcej. Quote
elik Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 36 minut temu, Radek napisał: Dzisiaj przelałem deklarację dla Aureliusza za maj. Zgodnie z zapowiedzią przelałem w tym miesiącu więcej. Bardzo serdecznie dziękuję Radku Quote
MALWA Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Uzupełniałam dzisiaj moją deklarację za kwiecień i maj : ) Quote
elik Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 Potwierdzenie wysłania paczki Paczka 1 z 1 z zamówienia 136339916 jest w trakcie przygotowania! Szanowna Pani zamówienie z dnia 02.05.2019 zostało spakowane i właśnie opuściło centrum dystrybucji. Uwaga: zamówienie składa się z następującej liczby paczek: 1 do każdej paczki wysyłamy osobno potwierdzenie jej wysłania większa ilość paczek może zostać dostarczona oddzielnie w ciągu kilku dni 1 (z 1) została przekazana kurierowi GLS. Międzynarodowy numer przesyłki: 596511402055 Szacowany termin dostawy Twojej paczki to 07.05.2019. Za pomocą międzynarodowego numeru można monitorować przesyłkę na stronie internetowej kuriera GLS wkrótce: 1 Quote
elik Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 8 godzin temu, MALWA napisał: Uzupełniałam dzisiaj moją deklarację za kwiecień i maj : ) Dziękuję Agnieszko :) Powiadomię jak pojawią się na koncie Arusia :) Quote
Recommended Posts