Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ależ on cudowny :) Futerko ma bujne, uśmiech od ucha do ucha :)

Bo Aureliuszek, to wesoły staruszek.

• Like 2
Posted

Na konto Aureliusza wpłynęły poniższe kwoty:

•    15,00 zł od ania75   deklaracja IV  -  10.04.
  •    20,00 zł od siostry elficzkowej   deklaracja IV -  10.04.
  •    20,00 zł od  Figunia  deklaracja IV-V  -  11.04.
  •    60,00 zł od  MALWA  z bazarku  -  11.04.
  •  151,68 zł od  elik  część finansów pozostałych po Tinusi, która ma już DS  -  12.04.
  •    30,00 zł  od elik  deklaracja IV  -  13.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny1.jpg.f6d498b6b7e2bc950fb26938b03f1cb7.jpg

Posted

Dzisiaj tj. 17.04. na konto Aureliusza wpłynęła kwota 20,00 zł od uxmal  deklaracja IV

Bardzo serdecznie dziękujemy

721674778_kwiatki15.jpeg.db6f9c835cb6c34549319af2dec8aff1.jpeg

Posted
Dnia 6.04.2019 o 16:18, elik napisał:

. . .

Aureliuszek wygląda jak lwiątko  :)  Czy jego sierść dałoby się wytrymować?

Ponawiam pytanie o tyle ważne, że zbliżają się ciepłe, a w lecie nawet upalne dni i Aureliuszowi może być bardzo gorąco z taką szubą na grzbiecie. Pytam, bo nie wiem Kasiu jakie masz warunki, czy w okolicy jest psi fryzjer, który mógłby popracować nad sierścią przystojniaczka :)

Posted

Jesli chodzi o siersc Aureliusza, to gdzies czytalam, ze psia pokrywa nie tylko grzeje psa ale tez ochladza i nie powinno sie strzyc az do skory, bo moze dostac udaru slonecznego. Psy zrzucaja w tej chwili zimowa okrywe, widze to u moich psow i w lecie maja mniej wlosow.

Posted
8 godzin temu, teresaa118 napisał:

Jesli chodzi o siersc Aureliusza, to gdzies czytalam, ze psia pokrywa nie tylko grzeje psa ale tez ochladza i nie powinno sie strzyc az do skory, bo moze dostac udaru slonecznego. Psy zrzucaja w tej chwili zimowa okrywe, widze to u moich psow i w lecie maja mniej wlosow.

To prawda, ale Aureliusz ma chyba bardzo gęsty podszerstek, który przydałoby się trymować. Bez pomocy będzie go gubił do jesieni :)

Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

U mnie z alimentami juz maj

Wielkie dzięki   kwietki.jpg.2f3d5ab4da66081932fe04717ce35e25.jpg

Jak pojawi się na koncie dam znać :)

Posted
Dnia 21.04.2019 o 11:16, elik napisał:

Ponawiam pytanie o tyle ważne, że zbliżają się ciepłe, a w lecie nawet upalne dni i Aureliuszowi może być bardzo gorąco z taką szubą na grzbiecie. Pytam, bo nie wiem Kasiu jakie masz warunki, czy w okolicy jest psi fryzjer, który mógłby popracować nad sierścią przystojniaczka :)

Trymowanie kojarzy mi się z szorsciakami. Aureliusz nie leni się. Nie ma zadnwgo gęstego podszerstka, ma jedwabiste gladkie włoski (trochę  bardziej geste na szyjce ale też miekkie i bez zimowego futra ) nie wyglądają mi one na takie które trzebaby strzyc. 

Za to będziemy  sie juz umawiać na powtórke badania krwi zeby zobaczyc jak tam wątroba łobuziaka.

20190419_134250-1.jpg

20190416_135022-1.jpg

• Like 3
Posted
11 godzin temu, kikou napisał:

Trymowanie kojarzy mi się z szorsciakami. Aureliusz nie leni się. Nie ma zadnwgo gęstego podszerstka, ma jedwabiste gladkie włoski (trochę  bardziej geste na szyjce ale też miekkie i bez zimowego futra ) nie wyglądają mi one na takie które trzebaby strzyc. 

Za to będziemy  sie juz umawiać na powtórke badania krwi zeby zobaczyc jak tam wątroba łobuziaka.

Polegam na Tobie Kasiu :) Skoro twierdzisz, że nie wymaga trymowania to wiesz co mówisz, bo masz go w realu, ja tylko na zdjęciu, a to na pewno nie jest w pełni miarodajne :)

Z niecierpliwością czekam co okaże się po badaniu krwi. Mam nadzieję, że wyniki będą lepsze :)

Posted
11 godzin temu, kikou napisał:

Za to zaczal trochę  łobuzować, goni dwóch mniejszych kolegow a czasem i kotka. Kierownik sie zrobil z niego. 

Aureliuszku, tylko bez takich akcji! Masz być grzeczny i koleżeński. Wszyscy jedziecie na tym samym wózku bezdomności.

• Like 1