Radek Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Dobrze, że coraz lepiej funkcjonuje w grupie:) 1 Quote
elik Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 51 minut temu, Radek napisał: Dobrze, że coraz lepiej funkcjonuje w grupie:) Tak :) To znaczy, że dobrze i bezpiecznie czuje się u kikou :) Quote
elik Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Czas na rachunki :) Rachunek Faktura za badanie ogólnego stanu zdrowia - poz 1 - 210,00 zł wliczone do rachunku za pobyt w hotelu. Faktura za lekarstwo na wątrobę podzielone po połowie dla Aureliuszka i Fabii. Przelew Quote
elik Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Dzisiaj, tj. 3.04. na konto Aureliusza wpłynęła kwota 10,00 zł od Radek deklaracja IV. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 2 godziny temu, Radek napisał: Chyba zaszła pomyłka, bo przelałem dychę:/ To nie pomyłka, tylko błąd klawiaturowy - zamiast w 1 kliknęłam w klawisz obok 2. W poście rozliczeniowym jest dyszka :) Dzięki za czujność :) 1 Quote
guccio Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 18 godzin temu, elik napisał: Dziękuję w imieniu Arusia :) Właśnie rozmawiałam z Kasia przed cghw2ilą i wygląda na to, że piesiu nam kwitnie :) Powoli się integruje z grupą, nie izoluje się już w łazience :) przychodzi często w pobliże Kasi i co prawda nie prosi jeszcze o głaski, ale kto wie co będzie za jakiś czas? Może jak inne psiaki też będzie się dopominał :) Na wszystko trzeba czasu.Ma prawo nie ufać ludziom. 1 Quote
elik Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 1 minutę temu, teresaa118 napisał: poszla stala na kwiecien Bardzo serdecznie dziękuję Dam znać, gdy pojawi się na koncie Aureliuszka Quote
elik Posted April 5, 2019 Author Posted April 5, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: A zdjęcia chłopaka będą ;)? Przydały by się :) Quote
elik Posted April 5, 2019 Author Posted April 5, 2019 Wczoraj, tj. 4.04. na konto Aureliusza wpłynęła kwota 40,00 zł od teresaa118 deklaracja IV. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
kikou Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Aureliuszek jest "ciężkim" modelem, taki niskopodlogowy, nie reaguje na wołanie no ale troszke go pośledziłam ;-) 6 2 Quote
Poker Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Zupełnie inaczej teraz wygląda. Bardzo ładny piesio. Pewnie jest głuchelcem to i nie wie ,że pańcia go woła. 1 Quote
elik Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 12 godzin temu, kikou napisał: Rzeczywiście z Aureliuszka trudny model :) Przydałby się ktoś, kto zająłby jego uwagę zabawą i może wtedy udałoby się zrobić dobre zdjęcia do ogłoszeń. Aureliuszek wygląda jak lwiątko :) Czy jego sierść dałoby się wytrymować? Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dzisiaj przelałam na konto Aurelka 60 zł z mojego bazarku : Podaruj sobie trochę luksusu... Po wpłynięciu do sakiewki psinki proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Quote
MALWA Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dnia 6.04.2019 o 10:05, kikou napisał: Aureliuszek jest "ciężkim" modelem, taki niskopodlogowy, nie reaguje na wołanie no ale troszke go pośledziłam ;-) Śliczny Aurelek ! Na pierwszym zdjęciu nawet moja Ajka się załapała.... Quote
elik Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 20 minut temu, MALWA napisał: Dzisiaj przelałam na konto Aurelka 60 zł z mojego bazarku : Podaruj sobie trochę luksusu... Po wpłynięciu do sakiewki psinki proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Agnieszko, bardzo serdecznie dziękuję Jak kasiorka wpłynie na konto to oczywiście potwierdzę na bazarku, tylko prosze o link do tego bazarku. Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Ależ on cudowny :) Futerko ma bujne, uśmiech od ucha do ucha :) 2 Quote
Recommended Posts