elik Posted August 20, 2021 Author Posted August 20, 2021 2 godziny temu, kikou napisał: Jeszcze starałam się teraz wyraźniejsze zdjęcie zrobić, guz jest nadal obecny ale taki jakby obkurczony 🙂 Odnoszę wrażenie, że sporo mniejszy jest, jakby, jak piszesz, skurczył się 🙂 Niesamowite! Niechby całkiem się skurczył, skurczybyk 🙂 2 Quote
jaguska Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Zaglądam do Saruni 💚 Niesamowite jak bardzo wchłonęła się ta narośl i niech już tak sobie zostanie, albo jak Ela pisze, niech się skurczy do zera :) 1 Quote
elik Posted August 22, 2021 Author Posted August 22, 2021 1 godzinę temu, jaguska napisał: Zaglądam do Saruni 💚 Niesamowite jak bardzo wchłonęła się ta narośl i niech już tak sobie zostanie, albo jak Ela pisze, niech się skurczy do zera 🙂 I tu Cię witam z radością Iwonko 🙂 Jak na złość lajki poszli już i wrócą pewnie dopiero jutro. Cieszę się że znowu jesteś z nami 🙂 Quote
elik Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 6 godzin temu, guccio napisał: Cieszą dobre wieści o Saruni. Cieszą i to jak bardzo 🙂 Quote
Tola Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Dnia 20.08.2021 o 14:20, elik napisał: No cóż, pomyłki się zdarzają. Na szczęście Kasia nie da umrzeć z głodu naszej pannie 🙂 Nawet ta wiadomość nie zdołała mnie zasmucić, ponieważ rano dostałam od Kasi bardzo dobrą wiadomość. Otóż narośl w pysiu Saruni nie tylko się nie powiększa, ale w niewytłumaczalny sposób zmniejszyła się tak, że obecnie prawie jej nie widać. To zdjęcie z 25.02.br. A to z dzisiaj Czy to nadziąślak? Quote
elik Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Czy to nadziąślak? Sarunia miała usuniętą narośl z pyszczka, którą wet określił jako nowotwór. Nie wiem czy nadziąślak to też nowotwór? Quote
Tola Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 6 minut temu, elik napisał: Sarunia miała usuniętą narośl z pyszczka, którą wet określił jako nowotwór. Nie wiem czy nadziąślak to też nowotwór? To łagodne zmiany Quote
elik Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 2 minuty temu, Tola napisał: To łagodne zmiany W takim razie to nie nadziąślak, bo zachodziła obawa, że może to być złośliwe. Narośl ponownie się pokazała, i bardzo się martwiłam, bo była już większa, ale teraz jakby się skurczyła, co daje nadzieję, że będzie dobrze 🙂 Quote
Tola Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 2 minuty temu, elik napisał: W takim razie to nie nadziąślak, bo zachodziła obawa, że może to być złośliwe. Narośl ponownie się pokazała, i bardzo się martwiłam, bo była już większa, ale teraz jakby się skurczyła, co daje nadzieję, że będzie dobrze 🙂 Cieszę się bardzo. Moja Zulka ma nadziąślaka, był usuwany, ale znowu odrasta, parę dni temu pękł. Wypadałoby go znowu usunąć, ale niestety wiek Zulki na to nie pozwala Quote
elik Posted August 23, 2021 Author Posted August 23, 2021 Przed chwilą, Tola napisał: Ciesze się bardzo. Moja Zulka ma nadziąślaka, był usuwany, ale znowu odrasta,a parę dni temu pękł Biedna Zuleczka 😞 Pewnie ją to bolało 😞 Quote
jaguska Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Dnia 22.08.2021 o 20:00, elik napisał: I tu Cię witam z radością Iwonko 🙂 Jak na złość lajki poszli już i wrócą pewnie dopiero jutro. Cieszę się że znowu jesteś z nami 🙂 Troszkę spokojniejszy czas nastał u mnie :), więc mogę pozaglądać tu i tam, poodwiedzać znajome psiaczki 🐶 1 Quote
elik Posted August 24, 2021 Author Posted August 24, 2021 2 minuty temu, jaguska napisał: Troszkę spokojniejszy czas nastał u mnie :), więc mogę pozaglądać tu i tam, poodwiedzać znajome psiaczki 🐶 I dobrze, że po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... 1 Quote
elik Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 2 godziny temu, Tola napisał: Dostałam info, że paczka w drodze ... Dzięki Martusiu za wiadomość 🙂 Bardzo proszę daj znać, gdy dostaniesz informację kiedy nastąpi dostawa. Quote
elik Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 20.08. na koncie Saruni pojawiła się wpłata 50,00 zł od Pani Ani G-R deklaracja VIII Bardzo serdecznie dziękuję Quote
kikou Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Sarka dziękuje bardzo za jedzonko. Cóż to jest za pewna siebie osobowość, właśnie wypchnęła z największego posłanka Makusia (owczarka) i zajęła jego miejsce. ;) 6 Quote
elik Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 1 godzinę temu, kikou napisał: Sarka dziękuje bardzo za jedzonko. Cóż to jest za pewna siebie osobowość, właśnie wypchnęła z największego posłanka Makusia (owczarka) i zajęła jego miejsce. 😉 Brawo Sarunia My kobiety musimy dbać o swoje dobro. Mikuś jako ONek sam powinien ustąpić damie wygodne łoże 🙂 Pięknie wygląda nasza Dama. Ma śliczne umaszczenie i wspaniałą sierść. Kasiu bardzo dziękuję za to, że tak o nią dbasz. Quote
limonka80 Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 2 godziny temu, kikou napisał: Cóż to jest za pewna siebie osobowość, właśnie wypchnęła z największego posłanka Makusia (owczarka) i zajęła jego miejsce. ;) Aż się usmiechnęłam na samo wyobrażenie tej sytuacji . Szkoda że nie mogę tego zobaczyć :-)) Takie maleństwo - małe ciałko, ale wielka duchem :-)) Brawo Sarunia. 1 Quote
Radek Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Dnia 31.08.2021 o 15:22, kikou napisał: Cóż to jest za pewna siebie osobowość Wrześniowa deklaracja dla wielkiej osobowości dzisiaj powędrowała. Nie wiem, czy czegoś nie pokręciłem, bo poszło na konto, które było dla Aureliusza. Quote
elik Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 1 minutę temu, Radek napisał: Wrześniowa deklaracja dla wielkiej osobowości dzisiaj powędrowała. Nie wiem, czy czegoś nie pokręciłem, bo poszło na konto, które było dla Aureliusza. Dzięki wielkie 🙂 Nic nie pokręciłeś, Sarunia ma to samo konto, które miała wspólnie z Arusiem. Quote
Radek Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 W takim razie mogę spokojnie przelewać kolejne deklaracje 🙂 Quote
elik Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 Przed chwilą, Radek napisał: W takim razie mogę spokojnie przelewać kolejne deklaracje 🙂 Całkowicie spokojnie 1 Quote
Recommended Posts