guccio Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 1 minutę temu, kikou napisał: Mimo że diagnoza i rokowanie są niekorzystne Sarunia tupta sobie jeszcze jak zwykle i ciągle najgłośniej ze wszystkich szczeka jak tylko poczuje noskiem albo usłyszy że szykuję jedzonko :) Rozkoszna jest. Quote
Tyśka) Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 :))) Uśmiech nie schodzi mi z twarzy. Dzielna babulinka. Quote
elik Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Na szczęście widocznie nie ma bólu i niech tak będzie jak najdłużej. Quote
Jolanta08 Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Przyznam się ,że z niepokojem zaglądam na wątek ale takie wieści radują serce. Niech sobie szczeka i tupta jak najdłużej :) Przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Saruni i Arusia i wirtualne mizanko. 1 Quote
elik Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 7 godzin temu, Jolanta08 napisał: Przyznam się ,że z niepokojem zaglądam na wątek ale takie wieści radują serce. Niech sobie szczeka i tupta jak najdłużej :) Przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Saruni i Arusia i wirtualne mizanko. Bałam się o tym mówić, ale ja też :( Niechby sobie jeszcze wygrzali kosteczki w słoneczku. Quote
Radek Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 12 godzin temu, kikou napisał: Mimo że diagnoza i rokowanie są niekorzystne Sarunia tupta sobie jeszcze jak zwykle i ciągle najgłośniej ze wszystkich szczeka jak tylko poczuje noskiem albo usłyszy że szykuję jedzonko :) Trzymaj się Saruniu. Quote
elik Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 15 godzin temu, kikou napisał: ciągle najgłośniej ze wszystkich szczeka jak tylko poczuje noskiem albo usłyszy że szykuję jedzonko :) Kochany żarłoczek 1 Quote
Nesiowata Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Saruniu - niedługo będzie już na dobre zielona trawa i mocno grzejące słoneczko . Quote
mari23 Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Dnia 6.03.2021 o 11:45, Jolanta08 napisał: Przyznam się ,że z niepokojem zaglądam na wątek ale takie wieści radują serce. Niech sobie szczeka i tupta jak najdłużej :) Przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Saruni i Arusia i wirtualne mizanko. i ja też z niepokojem na ten watek zaglądam...oby jak najdłużej Sarunia była w dobrej formie i bez bólu, z doskonałym apetytem... 1 Quote
elik Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Dnia 6.03.2021 o 09:37, Tyśka) napisał: :))) Uśmiech nie schodzi mi z twarzy. Dzielna babulinka. Dnia 6.03.2021 o 11:45, Jolanta08 napisał: Przyznam się ,że z niepokojem zaglądam na wątek ale takie wieści radują serce. Niech sobie szczeka i tupta jak najdłużej :) Przesyłam dużo pozytywnych myśli dla Saruni i Arusia i wirtualne mizanko. 23 godziny temu, Radek napisał: Trzymaj się Saruniu. 17 godzin temu, Nesiowata napisał: Saruniu - niedługo będzie już na dobre zielona trawa i mocno grzejące słoneczko . 6 godzin temu, mari23 napisał: i ja też z niepokojem na ten watek zaglądam...oby jak najdłużej Sarunia była w dobrej formie i bez bólu, z doskonałym apetytem... Bardzo serdecznie Wam dziękuję, że zaglądacie do Bingulka. Quote
Onaa Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Oby do Wiosny - ciepłej pięknej pachnącej radosnej niosącej nadzieję. Quote
elik Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 3 minuty temu, Onaa napisał: Oby do Wiosny - ciepłej pięknej pachnącej radosnej niosącej nadzieję. Witaj Reniu :) Jak się ma Twój podopieczny? Quote
Onaa Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 3 minuty temu, elik napisał: Witaj Reniu :) Jak się ma Twój podopieczny? Gucio się rozkręca, w domu czuje się już swobodnie, jest pocieszny i radosny :). 3 Quote
elik Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Trzeba naszych seniorów zaopatrzyć w żarełko, żeby mieli siły wracać do zdrowia i dreptać po wiosennej trawce :) Zamówienie Przelew Faktura Quote
elik Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 2 minuty temu, Onaa napisał: Gucio się rozkręca, w domu czuje się już swobodnie, jest pocieszny i radosny :). Ale fajna poza :) :) To w domu macie wesoło :) A mi ciągle czasu brak. Quote
guccio Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Dnia 6.03.2021 o 09:58, elik napisał: Na szczęście widocznie nie ma bólu i niech tak będzie jak najdłużej. Jak od p.Agnieszki to na moim. Quote
elik Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 2 minuty temu, guccio napisał: Jak od p.Agnieszki to na moim. Przez cytat mojego postu, przez chwilę nie mogłam zaskoczyć o co chodzi :) :) Tak od Agnieszki. Nie zrobiłam od razu linku do rozliczenia i teraz nie mogę odnaleźć tamtego bazarku. Bardzo Cię proszę podrzuć mi link do tego bazarku :) Serdecznie dziękuję Quote
guccio Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Przez cytat mojego postu, przez chwilę nie mogłam zaskoczyć o co chodzi :) :) Tak od Agnieszki. Nie zrobiłam od razu linku do rozliczenia i teraz nie mogę odnaleźć tamtego bazarku. Bardzo Cię proszę podrzuć mi link do tego bazarku :) Serdecznie dziękuję Podrzucę za chwilę dłuższą,mam koszmarny remont,do kompa muszę się przebić . Quote
elik Posted March 8, 2021 Author Posted March 8, 2021 8 minut temu, guccio napisał: Podrzucę za chwilę dłuższą,mam koszmarny remont,do kompa muszę się przebić . Ok :) Powoli, poczekam :) Quote
guccio Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Przepraszam,że tyle to trwało.Jeszce raz dziękuję za tak wspaniały dar Twojej znajomej. 1 Quote
elik Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 1 godzinę temu, guccio napisał: Przepraszam,że tyle to trwało.Jeszce raz dziękuję za tak wspaniały dar Twojej znajomej. Guccio kochana, to ja przepraszam, bo jak powiedziałaś, że to na Twoim bazarku, to znalazłam ten bazarek zaglądając do Twojego profilu do obserwowanych i powinnam była Ci to powiedzieć, ale ten ciągły brak czasu :( Jak zrobię coś, to za tym cosiem czeka w kolejce jeszcze kilka innych cosiów do zrobienia i tak bez końca :( Dziękuję i przepraszam Quote
elik Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Na wspólne konto seniorów wpłynęły poniższe kwoty 50,00 zł od limonka80 - 8.03. 10,00 zł od WiosnaA deklaracja III - 9.03. 20,00 zł od jaguska deklaracja III - 9.03. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Ogromnie, bardzo serdecznie dziękuję Wam kochani za wspieranie finansowe seniorów. Jak to staruszki, co rusz to coś dolega i koniecznie trzeba leczyć, a i specjalistyczna karma jest potrzebna. Już się martwiłam, bo zaraz trzeba będzie zapłacić za hotel za luty co najmniej 580,00zł, jeśli nie było wyjazdów do weta (a były), a na koncie było tylko 420 zł. Po dzisiejszej aktualizacji jestem spokojna o to, że będzie można uregulować należność. Wprawdzie jeszcze trochu brakuje, ale właśnie skończył się mój bazarek i będę mogła zasilić konto seniorów, tak żeby wystarczyło na zapłacenie za hotel. 2 Quote
Tola Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Odwiedzam seniorów, oby jak najdłużej cieszyli się dobrym samopoczuciem. 1 Quote
Recommended Posts