Radek Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Elik, ślę ciepłe myśli. Tyle tylko mogę. I zostawiam głaski dla seniorów. Quote
Nadziejka Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Dnia 14.02.2021 o 14:25, elik napisał: Dziękuję Tysiu :) Masia dzisiaj cały czas leży. Raz tylko, rano wyszła na siusiu, ale wróciła na rękach męża :( Po południu po raz pierwszy zrobiła siusiu nie na spacerku, a w domu na moich rękach :( :( :( Wstała i na chwiejnych łapkach szła do drzwi, pewnie chciała wyjść, ale się przewróciła. Podniosłam ją i niosłam, żeby położyć ją na łóżku. Nie doniosłam. Może to i lepiej, bo zrobiła siusiu na moich rękach, a nie na łóżku. W poniedziałek skontaktu8ję się z naszą wetką. Niech mi powie jakie szanse ma Masia na poprawę. Sciskam tulinkam jesteem z Wami eliczkowa nasza Sciskuniam za Arunia Sarcie ogromnie ogromnie Quote
Ewa Marta Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Elu, bardzo mocno Was ściskam. Bardzo mi przykro, wiem jak boli cierpienie członka rodziny. 1 Quote
elik Posted February 15, 2021 Author Posted February 15, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: Elik, ślę ciepłe myśli. Tyle tylko mogę. I zostawiam głaski dla seniorów. 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Sciskam tulinkam jesteem z Wami eliczkowa nasza Sciskuniam za Arunia Sarcie ogromnie ogromnie 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Elu, bardzo mocno Was ściskam. Bardzo mi przykro, wiem jak boli cierpienie członka rodziny. Ogromnie Wam dziękuję za słowa wsparcia. Z Masią jakby nieco lepiej, ale nie chcę zawczasu chwalić. We środę mamy expresowy termin echa serca. Normalny term,in u tej wetki to maj. Jest świetnym kardiologiem. Wyprowadziła naszego sznupka z zapalenia mięśnia sercowego, choć był leczony na serce od 2 lat, bo miał bardzo chore serduszko. Pokładamy duże nadzieje w tym badaniu. Powinno dać odpowiedź czy te omdlenia spowodowane są chorobą serca, czy nie. Jeśli nie, to znaczyłoby, że przyczyna jest neurologiczna :( I ja Tobie współczuję Ewuniu, bo wiem, że Twoja sunia także jest bardzo chora :( Quote
Radek Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 15 godzin temu, elik napisał: Z Masią jakby nieco lepiej, ale nie chcę zawczasu chwalić. I niech to lepiej zostanie jak najdłużej. Nasza mała mordka też się pochorowała :( Quote
elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 2 godziny temu, Radek napisał: I niech to lepiej zostanie jak najdłużej. Nasza mała mordka też się pochorowała :( Bidulka, a co jej jest? Współczuję, to ogromny stres, gdy chorują nasi czworonożni członkowie rodziny. Quote
Radek Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Bidulka, a co jej jest? Problem z żołądkiem, na USG wyszedł stan zapalny. Wczoraj mieliśmy gastroskopię, żeby sprawdzić, co jest przyczyną. W piątek będziemy mieli wynik badania podrażnionych tkanek. Nerwy jak nie wiem co. Oprócz stanu zapalnego w żołądku na gastroskopii wyszła nieprawidłowa budowa przełyku. Mamy obserwować. To kolejne schorzenia do bogatej kolekcji u małej mordki, oprócz nerek, tarczycy i wcześniejszej małopłytkowości. Dużo tego na małego psiaka. Gajka od czterech lat jest przynajmniej raz w miesiącu w lecznicy. Quote
elik Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 Biedna Gajunia, a Wy z nią :( Współczuję. Najgorsze jest to czekania na wyniki. Życzę, żeby nie było to nic poważnego. Zdrowia Wam i Waszym psiaczkom życzę. 1 Quote
Tyśka) Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Ojej, Radku. Mocno Ci współczuję. :( 1 Quote
kikou Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Dzisiaj muszę napisać coś do czego zbieram się już od tygodnia.. i codziennie odkładam na jutro. (szczególnie ze względu na chorobę i odejście Masi) Z Sarunią wkrótce będzie źle, w miejscu po zabiegu przy cewce moczowej znowu coś rośnie i dodatkowo błyskawicznie rośnie zmiana w pyszczku (której 23 grudnia, jak mała była operowana w ogóle nie było, gdzieś z tydzień temu jak ją zobaczyłam była wielkosci pięćdziesięciogroszówki, a dzisiaj już chyba złotówki) Na zewnątrz widać jeszcze niewiele, Sarunia funkcjonuje jak zwykle ale chudnie, ma apetyt przedni ale jest chudziutka. Jeszcze nie bylam z nia z tymi nowymi guzami u weta ale wiem niestety co powie, widzialam ten rodzaj tkanki w buźce pieska juz kilka razy. :( Dam znać oczywiście na bieżąco Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Sarunia!!! Kochana maleńka królewno!!! Ogrom nieszczęścia spada na mnie. 29 stycznia odszedł Oruś, 19 lutego Masiunia, a teraz Sarunia??? Kasiu czy te guzy mogą ja boleć? Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Przed chwilą, kikou napisał: Na razie jeszcze raczej nie Kasiu wierzę, że będziesz czujna i nie pozwolisz żeby cierpiała. Strasznie trudny ten czas dla moich piesków i dla mnie :( :( :( Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Tak bardzo mi przykro. Dopiero doczytałam, że Masiunia odeszła. Teraz Sara taka chora. Dużo ciepłych myśli dla Was. 1 Quote
Jolanta08 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Biedna , kochana Sarunia, trzymam kciuki i mocno przytulam. To chyba jakaś zła passa bo moja sunia też chora :((( 1 Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Tak bardzo mi przykro. Dopiero doczytałam, że Masiunia odeszła. Teraz Sara taka chora. Dużo ciepłych myśli dla Was. I Oruś. Jeszcze nie minął miesiąc jak odszedł :( Już mi brak łez :( :( :( Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 45 minut temu, Jolanta08 napisał: Biedna , kochana Sarunia, trzymam kciuki i mocno przytulam. To chyba jakaś zła passa bo moja sunia też chora :((( Wiosna i jesień to ciężki czas dla starszych ludzi i zwierząt :( Współczuję, przytulam. Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Na wspólne konto seniorów wpłynęły poniższe kwoty: 50,00 zł od Anny G-R deklaracja II + dodatek :) – 19.02. 20,00 zł od Jolanta08 deklaracja II – 19.02. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elficzkowa Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Elik, tak bardzo mi przykro z powodu Masi. Bardzo trudny czas... 1 Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 4 minuty temu, elficzkowa napisał: Elik, tak bardzo mi przykro z powodu Masi. Bardzo trudny czas... Serdecznie dziękuję za słowa wsparcia Quote
Radek Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Zajrzałem i ryczę. Zła ta psia starość jest. 2 Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 7 minut temu, Radek napisał: Zajrzałem i ryczę. Zła ta psia starość jest. Podobnie jak i nasza Radku :( Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Faktura za pobyt Saruni i Arusia w hotelu - styczeń 2021 r. Faktura Przelew Quote
Recommended Posts