Bogusik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Zaglądam czy psiaczki dotarły szczęśliwie...? Quote
nulka07 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Jeszcze brak informacji. Oby tylko bezpiecznie dotarli. Quote
elik Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Ja Was stokrotnie przepraszam za ten brak informacji. Psiaczki już są u kikou. Taką informację otrzymałam SMSem godzinę temu o 20:16 od Basi. Nie mogłam wcześniej usiąść do kompa. Psiaczki już się zapoznają z koleżeństwem. Balbinka jest bystrzacha, już biega jak u siebie. Jest bardzo otwarta, macha ogonkiem do każdego :) Aureliuszek kuleczka, jak pisze Basia, też biega z podniesionym ogonkiem i zagląda we wszystkie kąty. Przekazuję prawie dokładnie co napisała mi Basia. Nie chcę dzwonić do kikou, bo na pewno ma sporo pracy przy przyjęciu i rozlokowaniu dwóch psiaczków. Poczekajmy aż znajdzie chwilkę czasu i sama nam napisze. Wie, że ciekawość nas zżera :) 2 2 Quote
guccio Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Ja też zaglądam i czekam na wieści.Wiem,że minie trochę czasu zanim biedulki uwierzą,że to już na zawsze ta dobra odmiana. Quote
Radek Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 3 minuty temu, elik napisał: Psiaczki już są u kikou. I to najważniejsze. Teraz będzie tylko lepiej. Quote
Jolanta08 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Najważniejsze ,że dotarli cali i zdrowi ,niech odpoczywają po podróży Quote
guccio Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 3 minuty temu, elik napisał: Ja Was stokrotnie przepraszam za ten brak informacji. Psiaczki już są u kikou. Taką informację otrzymałam SMSem godzinę temu o 2016 od Basi. Nie mogłam wcześniej usiąść do kompa. Psiaczki już się zapoznają z koleżeństwem. Balbinka jest bystrzacha, już biega jak u siebie. Jest bardzo otwarta, macha ogonkiem do każdego :) Aureliuszek kuleczka, jak pisze Basia, też biega z podniesionym ogonkiem i zagląda we wszystkie kąty. Przekazuję prawie dokładnie co napisała mi Basia. Nie chcę dzwonić do kikou, bo na pewno ma sporo pracy przy przyjęciu i rozlokowaniu dwóch psiaczków. Poczekajmy aż znajdzie chwilkę czasu i sama nam napisze. Wie, że ciekawość nas zżera :) Ogonki w górze,merdanko,zwiedzają- to znaczy jest dobrze. Quote
elik Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 To dla nich wielki dzień :) Za nimi zła przeszłość, przed nimi czas na socjalizację i szukanie dobrych, kochających ludzi. My im w tym pomożemy :) Quote
elik Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 58 minut temu, guccio napisał: Ogonki w górze,merdanko,zwiedzają- to znaczy jest dobrze. Masz rację :) To znaczy, że schronisko nie zdążyło odcisnąć na nich swojego piętna. Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 17 minut temu, Radek napisał: I to najważniejsze. Teraz będzie tylko lepiej. stokrosci raduja z zycia nowiutkiego prawdziwego kochane oczenka lapenki brzusie sercem calem radujemy tulinkamy 2 Quote
elik Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 40 minut temu, Nadziejka napisał: stokrosci raduja z zycia nowiutkiego prawdziwego kochane oczenka lapenki brzusie sercem calem radujemy tulinkamy Tyle miłości w Tobie Nadziejko, że mogłabyś obdarzyć nią tuzin ludzi i każdy miałby jej na tyle, że byłby dobrym człowiekiem 1 Quote
Margo3011 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Aureliuszek kuleczka, jak pisze Basia, też biega z podniesionym ogonkiem i zagląda we wszystkie kąty. No to Aureliusz zaczal nowe zycie dzieki dobrym Ludziom:) Piesio wie, ze juz bedzie tylko lepiej :) 1 Quote
jaguska Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Głaski ślemy dla obu futerek, ciekawe jak im minęła noc w nowym, dobrym i spokojnym miejscu. Quote
kikou Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Dziadziuszek oswaja się. Na szczęście to pogodny chłopczyk. Lubi i pieski i człowieka. Opanował klapkę dla piesków ale tylko wyjście, nie potrafi wrócić. Biegam za nim i przynoszę do domu. Strasznie śmieszny, taki grubiutki kulkowaty. 6 3 Quote
Onaa Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Teraz masz czas Aureliuszku żeby nacieszyć się spokojem, ciepłymi promykami Słońca, zapachem i miękkością powolutku pojawiającej się trawki, bliskością i miłością Człowieka :). 1 Quote
Onaa Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 2 minuty temu, kikou napisał: Dziadziuszek oswaja się. Na szczęście to pogodny chłopczyk. Lubi i pieski i człowieka. Opanował klapkę dla piesków ale tylko wyjście, nie potrafi wrócić. Biegam za nim i przynoszę do domu. Strasznie śmieszny, taki grubiutki kulkowaty. Mam nadzieję że Pysiek jest dla niego miły. Quote
kikou Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 15 minut temu, jaguska napisał: Głaski ślemy dla obu futerek, ciekawe jak im minęła noc w nowym, dobrym i spokojnym miejscu. Najpierw byl zdezorientowany i piszczał trochę ale dość szybko sie uspokoił i potem już przespal całą noc bez problemu. Quote
Jolanta08 Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Nich się chłopak powoli przyzwyczaja do nowego miejsca. Ślę mizianko Quote
elik Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Kochani wpadłam tylko na moment, żeby zobaczyć nowinki ale uciekam, bo o 10:00 mam być u lekarza, gdzie jadę ponad 40 minut. Głowa do góry Aureliuszku :) Będzie dobrze. Musi być! Zamelduję się po powrocie od lekarza. Quote
elik Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 17 minut temu, ewu napisał: Elu powodzenia:) Dziękuję Basiu :) Mam zgodę na operację. Zaniosłam do szpitala, czekam na informację o terminie. Wreszcie posunęło się do przodu. Quote
elik Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 7 godzin temu, kikou napisał: Dziadziuszek oswaja się. Na szczęście to pogodny chłopczyk. Lubi i pieski i człowieka. Opanował klapkę dla piesków ale tylko wyjście, nie potrafi wrócić. Biegam za nim i przynoszę do domu. Strasznie śmieszny, taki grubiutki kulkowaty. Kasiu dziękuję za wiadomości za świata Aureliusza :) Psianek dobrze się zapowiada. Na szczęście chyba nie był długo w schronie i nie zdążyli skopać mu psychiki. Myślę, że Aureliusz nie jest gruby, tylko ma sierść tak bujną :) Quote
Recommended Posts