elik Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Potwierdzenie przyjęcia zamówienia Przelew Quote
Radek Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Mam nadzieję, że wyniki wątrobowe się poprawią. Quote
b-b Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Dzięki Boguniu :) Bardzo na to liczę, bo jeśli nie, to... Odpędzamy czarne myśli! Poczekajmy co przyniosą kolejne wyniki. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 12 godzin temu, Radek napisał: Mam nadzieję, że wyniki wątrobowe się poprawią. Też bardzo bym tego chciała. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 11 godzin temu, b-b napisał: Odpędzamy czarne myśli! Poczekajmy co przyniosą kolejne wyniki. Staram się Boguniu odpędzać, ale to 3 tygodnie czekania :( Quote
Radek Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 27 minut temu, elik napisał: ale to 3 tygodnie czekania :( To jeszcze kawał czasu:( Quote
b-b Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 36 minut temu, elik napisał: Staram się Boguniu odpędzać, ale to 3 tygodnie czekania :( I tak Elu nic nie da się zrobić aby je przyspieszyć. musimy czekać i mocno trzymać kciuki aby wszystko było dobrze. Quote
guccio Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Staruszek ma za sobą ciężkie przejścia Cieszmy się,że serduszko i morfologia OK.A wątroba na pewno się poprawi.Trzymam mocno kciuki. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: To jeszcze kawał czasu:( Czasu niepewności :( Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: I tak Elu nic nie da się zrobić aby je przyspieszyć. musimy czekać i mocno trzymać kciuki aby wszystko było dobrze. Będę prosić św. Franciszka, żeby miał go w swojej opiece. 1 Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 3 minuty temu, guccio napisał: Staruszek ma za sobą ciężkie przejścia Cieszmy się,że serduszko i morfologia OK.A wątroba na pewno się poprawi.Trzymam mocno kciuki. Nie wiemy co go dotychczas spotkało, ale na pewno nie było to dobre, skoro w efekcie został porzucony i znalazł się w schronie. Mam nadzieję, że tak jak Teosia, ktoś go wypatrzy , pokocha, przytuli do serca i zabierze do swojego domu. Quote
Jolanta08 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Skarpeta Talcott przyznała Auriemu zapomogę w wysokości 200 zł. Proszę Cię elik podaj dane do przelewu asikowskiej, procedura ta sama jak w przypadku Teosia 2 Quote
Jolanta08 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Link do Skarpety Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom! Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 3 godziny temu, Jolanta08 napisał: Skarpeta Talcott przyznała Auriemu zapomogę w wysokości 200 zł. Proszę Cię elik podaj dane do przelewu asikowskiej, procedura ta sama jak w przypadku Teosia 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Link do Skarpety Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom! Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję razem z Aureliuszkiem, a z okazji Dnia Kobiet przesyłamy Quote
guccio Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 6 godzin temu, elik napisał: Nie wiemy co go dotychczas spotkało, ale na pewno nie było to dobre, skoro w efekcie został porzucony i znalazł się w schronie. Mam nadzieję, że tak jak Teosia, ktoś go wypatrzy , pokocha, przytuli do serca i zabierze do swojego domu. Na ten moment Aureliusz ma wkoło siebie całą masę dobrych dusz.Musi być dobrze. 1 Quote
Poker Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Alat 20 to nie jest dramat. Podwyższony bywa w różnych chorobach. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Alat 20 to nie jest dramat. Podwyższony bywa w różnych chorobach. Czyli nie jest to tragiczny wynik? Co może powodować taki wskaźnik i jak do tego dojść? Quote
uxmal Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Eliczku, przenoszę swoją deklarację z Teosia na Aureliusza :) ok 17.03 dojdzie pierwsza wpłata Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Eliczku, przenoszę swoją deklarację z Teosia na Aureliusza :) ok 17.03 dojdzie pierwsza wpłata Łaaaaałłłłł bardzo, ogromnie, wielgachnie dziękuję Twoja deklaracja uzupełniła kwotę potrzebną do opłacenia miesięcznego pobytu Aureliuszka w hoteliku. Wielkie dzięki. Quote
MALWA Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Zaglądam do Aurelka ! Poleciała moja stała za luty i marzec :) Quote
Jolanta08 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Przywitam z Aureliuszem, miłego dnia. Ja doczytałam ,że Alat 270 Quote
elik Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 5 godzin temu, MALWA napisał: Zaglądam do Aurelka ! Poleciała moja stała za luty i marzec :) Agnieszko kochana bardzo dziękuję Quote
elik Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 12 minut temu, Jolanta08 napisał: Przywitam z Aureliuszem, miłego dnia. Ja doczytałam ,że Alat 270 Co doczytałaś :) Quote
Jolanta08 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Dnia 2019-03-07 o 12:08, elik napisał: Może najprościej, ale i najlepiej będzie, gdy przekopiuję to, co napisała Kasia w e-mailu, bo trochu tego jest i nie chcę czegoś przekręcić. Wiadomości nie są najlepsze, ale i nie najgorsze. Same przeczytajcie :) Byłam dzisiaj z dziadziem na badaniach. -serce ok - morfologia ok - biochemia wykazała poważne uszkodzenie wątroby, Alat 270. Poza tym chłopak ma zmiany skórne, dostał na to SIMPARICA. Poza tym będzie potrzebował leki na wątrobę (już dzisiaj dostał 1 dawkę pożyczone od kolegi, ale trzeba będzie kupić zentonil, albo coś innego porządnego) i ew. hepatic do jedzenia. Załączam rachunek, ale nic nie przelewaj, bo dołączę to do rachunku. Daj mi znak czy mam kupować leki na wątrobę czy może chcecie same przysłać. Pamiętam o fotkach i rachunkach, ale na razie nie jestem w stanie za nic, z tych mniej ważnych rzeczy, się zabrać.... Poprosiłam Kasię, żeby leki kupiła sama, bo tak będzie najszybciej, natomiast karmę kupię w necie i zaadresuję do Kasi. Aureliusz I musiał korzystać ze stołówki na licującej z godnością Aureliusza I i teraz takie są skutki, albo... Ustaliłyśmy z Kasią, że za trzy tygodnie prawidłowego karmienia powtórzy badanie krwi, ale już tylko tego jednego składnika. Jeśli będzie poprawa, to znaczy, że to zmiany wątroby spowodowane złym żywieniem i tu wystarczyłoby prawidłowe żywienie odpowiednią karmą - hepatic. Ale jeśli nie będzie poprawy, to należałoby zrobić USG wątroby i mając wynik zastanawiać się co dalej. Na rtazie kupię psiankowi dobrą wątrobową karmę - Royal Canin Hepatic Feline Veterinary Diet. No chyba ,że tutaj jest pomyłka Quote
MALWA Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 28 minut temu, elik napisał: Agnieszko kochana bardzo dziękuję Nawet wiem skąd moje niedopatrzenie - w tytule pw było słowo Dziadeczek. Byłam pewna, ze to konto Fado. On też Dziadeczek i myślałam, ze to o niego chodzi, a na Fado w marcu juz płaciłam. Kasuję pw w miarę możliwości... Quote
Recommended Posts