elik Posted December 13, 2020 Author Posted December 13, 2020 5 minut temu, omi napisał: Dzwoń Dzięki :) Quote
elik Posted December 13, 2020 Author Posted December 13, 2020 Faktura za USG, badanie krwi (szeroki profil) i kroplówki. Przelew Quote
Radek Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 11 godzin temu, Jolanta08 napisał: Biedne Arusiątko :( , nie wiem jak pozostali ale jestem za badaniem o którym wspomniała kikou. 10 godzin temu, elik napisał: Oczywiście także jestem za dalszym diagnozowanie Arusia Trochę czasu nie zaglądałem, a tu złe wieści :( Aż mi łzy się cisną do oczu. Też jestem za badaniami, jeżeli potrzeba napiszcie, proszę, a dorzucę parę groszy. Trzymaj się Aureliuszu. Quote
elik Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 9 godzin temu, Radek napisał: Trochę czasu nie zaglądałem, a tu złe wieści :( Aż mi łzy się cisną do oczu. Też jestem za badaniami, jeżeli potrzeba napiszcie, proszę, a dorzucę parę groszy. Trzymaj się Aureliuszu. Witaj Radku :) Bardzo dziękuję Niestety wieści smutne i to od całej trójki moich seniorów :( Co zaglądnę na któryś wątek, to muszę okulary przecierać Mimo wszystko cieszmy się nowym dniem i nowym tygodniem. Oby dobre były. Quote
Jolanta08 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 eliczku ,Aruś dostał aż 300 zł pomocy ze Skarpety Talcott . Napisz proszę do asikowskiej zaznaczając w temacie "pomoc dla Arusia" 2 Quote
elik Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 5 minut temu, Jolanta08 napisał: eliczku ,Aruś dostał aż 300 zł pomocy ze Skarpety Talcott . Napisz proszę do asikowskiej zaznaczając w temacie "pomoc dla Arusia" Jolanteczko wielkie, bardzo wielkie dziękuję Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc. Mogę spokojniej myśleć o tym jak można będzie pomóc biedaczkom, jak ulżyć ich dolegliwościom. Serdecznie dziękuję Quote
kikou Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Dalsze badania Arusia mam umówione na środę 1 Quote
elik Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 2 godziny temu, kikou napisał: Dalsze badania Arusia mam umówione na środę Dzięki Kasiu :) Mój Alfik też będzie miał we środę ostatnie badania - o 11-tej krew na czczo i potem znowu pobranie krwi, ale już nie na czczo. Po ustaleniu wyników będzie diagnoza i dobór leków. Quote
mari23 Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 2 godziny temu, kikou napisał: Dalsze badania Arusia mam umówione na środę 2 minuty temu, elik napisał: Dzięki Kasiu :) Mój Alfik też będzie miał we środę ostatnie badania - o 11-tej krew na czczo i potem znowu pobranie krwi, ale już nie na czczo. Po ustaleniu wyników będzie diagnoza i dobór leków. czekamy na środę z nieśmiałą nadzieją na dobre wieści Quote
elik Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Przed chwilą, mari23 napisał: czekamy na środę z nieśmiałą nadzieją na dobre wieści Ja niestety nie mam nadziei na dobre wieści. Mi już tylko zależy na szybkiej diagnozie i ustaleniu dawki vetorylu, żeby jak najprędzej ulżyć Alfikowi. To samo pewnie będzie z Arusiem :( Quote
Radek Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Smutne to :( Mimo wszystko czekam na środę z nadzieją. 1 Quote
elik Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Smutne to :( Mimo wszystko czekam na środę z nadzieją. To już wkrótce. Quote
b-b Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 U nas w rodzinie mamy pieska 11 letniego z tym dziadostwem. Trzymam kciuki za chłopaków i za środę! 1 Quote
elik Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 17 minut temu, b-b napisał: U nas w rodzinie mamy pieska 11 letniego z tym dziadostwem. Trzymam kciuki za chłopaków i za środę! Dzięki Boguniu :) Quote
Radek Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 23 godziny temu, elik napisał: To już wkrótce. Nerwy są Quote
elik Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Nerwy są To już jutro. Mój biedaczek, żarłoczek do 11-tej musi być na czczo. Badanie, jazda do domu - około 1 godz. więc jutro pierwszy posiłek zje dopiero około 13-tyej :( Padnie z głodu to moje psiątko. Quote
Radek Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 6 godzin temu, elik napisał: To już jutro. Mój biedaczek, żarłoczek do 11-tej musi być na czczo. Zawsze mamy ten problem przy badaniach naszej Gajulki :( Quote
elik Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Zawsze mamy ten problem przy badaniach naszej Gajulki :( Jak Alfik nie może jeść, to i Masia przy nim cierpi - jedno przy drugim :( Jak one patrzą na mnie :( Masi dam śniadanie jak mąż wyjdzie z Alfikiem na rugi spacer przed wyjazdem do wetki. Aruś też pewnie dzisiaj na czczo musi być :( Quote
Radek Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 7 godzin temu, elik napisał: Jak Alfik nie może jeść, to i Masia przy nim cierpi - jedno przy drugim :( U nas łatwiej. Psiaki wychodzą zawsze osobno, więc Iguś dostaje chrupki, jak jestem z Gajką na spacerze. Za to głodna mina Gajki powoduje u mnie ogromne wyrzuty sumienia. Chociaż wiem, że innego wyjścia nie ma. Quote
elik Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 33 minuty temu, Radek napisał: U nas łatwiej. Psiaki wychodzą zawsze osobno, więc Iguś dostaje chrupki, jak jestem z Gajką na spacerze. Za to głodna mina Gajki powoduje u mnie ogromne wyrzuty sumienia. Chociaż wiem, że innego wyjścia nie ma. Czemu nie wyprowadzacie psiaków razem? Quote
kikou Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Aruś też był "na głodniaka" on mial ten drugi test (acth -krótszy), jak wróciliśmy był padnięty, łapusie pokłute ale dzielnie zniósł te zabiegi 5 Quote
elik Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 56 minut temu, kikou napisał: Aruś też był "na głodniaka" on mial ten drugi test (acth -krótszy), jak wróciliśmy był padnięty, łapusie pokłute ale dzielnie zniósł te zabiegi Kochany chłopaczek słabiutko wygląda :( Kiedy będą wyniki? Pewnie jutro. Dla mojego Alficzka pojawiło się światełko nadziei, że może to nie cushing, że to wątroba. Nie wiem co dla niego byłoby mniej dokuczliwe. Jutro ma być diagnoza. Jeszcze raz będziemy robić USG brzuszka, głównie wątroby i nadnerczy. Quote
mari23 Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 5 minut temu, elik napisał: Kochany chłopaczek słabiutko wygląda :( Kiedy będą wyniki? Pewnie jutro. Dla mojego Alficzka pojawiło się światełko nadziei, że może to nie cushing, że to wątroba. Nie wiem co dla niego byłoby mniej dokuczliwe. Jutro ma być diagnoza. Jeszcze raz będziemy robić USG brzuszka, głównie wątroby i nadnerczy. trzymam kciuki i za Arusia, i za Alfika. Quote
Recommended Posts