Radek Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: biere wojownika Kolekcja rośnie. Quote
Nadziejka Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: biere wojownika Dziekuje Dziekuje Dziekuje Pieknie Ogromnie Klaniam Dziekuje Serce Zlote Tobie On Przeznaczony jeszcze urodziwszy niz na zdjatku Quote
Nadziejka Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 Kamilko Droga dwoch dwoch dzielnych beda pedzic ku Tobie z tego kramku braciszek Pani Agatko z Zabrza dziekuje Stokrotnie za akumulatorki! Dla malagosiowych lapeniek cudnych i dla Mileczki ktora potrzebuje pomocy!Dary Magdarynki i Nadziejkowo sercem do 27 luty Dziekuje Najmocniej Dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 Aureliuszku dziadziu cudny-Tobie kramik malusi dedykujesercem calem do 6 marca .Zapraszam Dobreduszki Quote
Radek Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: sie doczekac nie moge I wcale się nie dziwię. Quote
Nadziejka Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 Ooo Jestescie przemili ale ale naprawde ten wojownikus z pilenka jest taki gladziutki jest napewno rzezbena szczesliwa nie jest zadnem rozczochrancem o nie ... Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Panowie Panie mnostwo fantuskow w bardzo dobrym stanie 1 Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 14 godzin temu, Kamila Proc napisał: sie doczekac nie moge Kamilko Droga jeszcze z tego starszego kramku poleci razem z wojownikami braciszkami ku Tobie Nefretete Zakonczony Rozliczony bazarciu z Nefretete ...dla Kamilki poleci zawieszeczka Quote
Radek Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Słonko już wysoko, a ja dopiero doczłapałem tutaj. Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Przed chwilą, Radek napisał: Słonko już wysoko, a ja dopiero doczłapałem tutaj. ...hihi Wujeneczek z ranka szalal .... Quote
Radek Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 3 godziny temu, Nadziejka napisał: ...hihi Wujeneczek z ranka szalal .... Odsypiałem bo długo siedzieliśmy wieczorem. Tylko w piątki jest czas posiedzieć. Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 7 godzin temu, Bogusik napisał: Zapraszamy :) Serduchem Nadziejkowo Dla Bezuni Bezy -Zapraszam Cudnych Gosci Po Roznosci do 6 marca Zaperaszam w odwiedzinka na Nadziejkowy nowy dla Bezuni Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 49 minut temu, Kamila Proc napisał: kto powalczy? Kamilko czy odczytalas serduszko wszytkie pw poozdrawiam serduchem Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 59 minut temu, Kamila Proc napisał: gdzie ten pilkarz? hihi Kamilko ten pilkarzunio to tutaj to tenci wojownikus pilkus a czy odebrallas wszystkie pw serce? Quote
Radek Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Późno się zrobiło, czas podrzucić i iść spać. Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Milutkiej spokojnej nocki lapucinkom Obnizeczki wyczarowalam Quote
Radek Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Słońce już wysoko, czas obudzić bazarek. Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Z wateczku zamojskiego! czeka rudunio maluni niewidomy na ratunek .. pisze Tysia: Muszę Wam kogoś pokazać... :( Dzisiaj "moje" Dziewczyny odwiedziły schronisko, aby wziąć kolejnego naszego bezdomniaka pod skrzydła, bo biedaczysko był gnębiony przez "kolegów" z boksu i momentalnie posiwiał (znamy go od paru miesięcy, w schronie był zaledwie 3tygodnie i mocno się postarzał)... W międzyczasie Dziewczyny przeszły się po boksach. Natrafiły się na takiego rudego liska, samczyka. Samiec, ślepy, w boksie ogólnym. Nie może dopchać się do miski z jedzeniem, zawsze trafia tam ostatni jak już pusto... Szkieletor. On nie przetrwa jak ktoś mu nie pomoże. Ani ja, ani żadna z "moich" Dziewczyn nie możemy mu pomóc... mamy nadwyżkę psów, dzisiejszy terier to nadprogramowiec ponad wszelkie dotychczasowe psy... ale wiem, że ten lisek nie przetrwa w schronisku... Może ktoś z Was może pomóc :( Nie daje mi on spokoju... <<ogłoszenie ślepaczka na FB>> Quote
Recommended Posts