Jump to content
Dogomania

KOLIA-SMUTNA I ZREZYGNOWANA SUNIA Z RADYS....POMÓŻMY JEJ UWIERZYĆ!!!-0D 19.03.19 W DS. W RADOMIU.

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Ainana napisał:

No jest fajna ;) mi też się podoba, tylko usiąść, to bym się bała;) 

Eeee mi się wydaje ,że usiąść to bym dała rady....tylko nie wiem czy z tak niskiej dałabym radę wstać ;)

• Upvote 1
Posted

Kochani puki co to ustalenia są takie,że będzie przeprowadzona wizyta p/a w Radomiu.Dzisiaj rozmawiałam też z domkiem ze Świdnicy,który dobrze też brzmi, ale jednak poczekamy na wyniki z pierwszej wizyty.

• Upvote 3
Posted
Dnia 9.03.2019 o 20:17, szafirka napisał:

Ainana, dlaczego byś się bała usiąść? No w zasadzie jak ja siadam, to potem wstać trudno spod tych futer :)

Z takiego to powodu, iż mógłby ten śliczny mebel nie przeżyć ;) widać wspaniale służy, to niech służy dalej :) 

W czwartek kciuki zaciśnięte. Powodzenie ma psina :)

• Upvote 1
Posted

Dziękuję  dziewczyny za kciuki :) Radom to jakaś masakra, jeżeli chodzi o znalezienie kogoś do wizyty p/a.Szkoda,że z tamtych rejonów jest tak mało osób,które by mogły pomóc.Mam nadzieję,że do niej dojdzie w czwartek.

Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

Dziękuję  dziewczyny za kciuki :) Radom to jakaś masakra, jeżeli chodzi o znalezienie kogoś do wizyty p/a.Szkoda,że z tamtych rejonów jest tak mało osób,które by mogły pomóc.Mam nadzieję,że do niej dojdzie w czwartek.

Proponowałam ,że poproszę koleżankę ,ale jakoś moja oferta  nie uzyskała aprobaty.

trzymam kciuki.

Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Proponowałam ,że poproszę koleżankę ,ale jakoś moja oferta  nie uzyskała aprobaty.

trzymam kciuki.

Poker,pytałam czy koleżanka ma jakieś doświadczenie w przeprowadzeniu takiej wizyty ale nie odpisałaś.Poszukałam osobę,która je ma, ale tak jak pisałam wyżej,jeżeli chodzi o Radom to nie jest łatwo.

Posted

Przecież nie polecę osoby zielonej w psach.

Nie odpowiadałam , bo czekałam na info czy wizyta pa w Radomiu w ogóle będzie brana pod uwagę.

Na dogo  była kiedyś red z Radomia.

Posted
18 minut temu, b-b napisał:

I co z wizytą?

Wizyta będzie w czwartek, a godzina ma być dzisiaj ustalona.

Przeprowadzi ją p.Ola za co serdecznie dziękuję :)

Posted
24 minuty temu, Bogusik napisał:

Wizyta będzie w czwartek, a godzina ma być dzisiaj ustalona.

Przeprowadzi ją p.Ola za co serdecznie dziękuję :)

To to trzymajmy mcno kciuki!

Aby domek nie stracił na swej wartości po wizycie :)

• Upvote 2
Posted
23 minuty temu, b-b napisał:

To to trzymajmy mcno kciuki!

Aby domek nie stracił na swej wartości po wizycie :)

Dziękuję Bogduniu,na pewno się przydadzą :)