Jump to content
Dogomania

KOLIA-SMUTNA I ZREZYGNOWANA SUNIA Z RADYS....POMÓŻMY JEJ UWIERZYĆ!!!-0D 19.03.19 W DS. W RADOMIU.

Recommended Posts

Posted
25 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ona taka troszke w typie setera szkockiego gordon

Znalezione obrazy dla zapytania seter szkocki

Teraz zmykam do pracy, wieczorem napiszę. Na jakie miasto Bogusiu?

Mixior z Kolii na pewno jest i kto wie co tam w przodkach było...:) Asiu może na Poznań? Na Wrocław zrobi Anulka :)

Posted
34 minuty temu, Bogusik napisał:

Super! bardzo dziękujemy :) Może na Katowice Bogduniu.

Kolinka na Katowice. 

Nie pisałam nic na temat kotów i dzieci b nie doczytałam jaki ma stosunek do nich.

Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Kolinka na Katowice. 

Nie pisałam nic na temat kotów i dzieci b nie doczytałam jaki ma stosunek do nich.

Bogduniu zrobiłaś to ogłoszenie? jeżeli tak to wstaw kochana link.Co do jesj stosunku do dzieci itd. to jest w poście informacyjnym na samym końcu:

W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów. 

Posted
Dnia 3.03.2019 o 11:13, szafirka napisał:

Piękność Kolia prezentuje się na kanapie. W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów.

4 godziny temu, b-b napisał:

Kolinka na Katowice. 

Kolia jest pozytywnie nastawiona.

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Bogduniu zrobiłaś to ogłoszenie? jeżeli tak to wstaw kochana link.Co do jesj stosunku do dzieci itd. to jest w poście informacyjnym na samym końcu:

W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów. 

53 minuty temu, Anula napisał:

I ja czekam na linki to bym wyróżniła OLX.

Przepraszam ,ze tak długo. Podlinkowałam słowo Katowice i nic z tego  nie wyszło :/

https://www.olx.pl/oferta/kolinka-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDyUL9a.html

Posted

Ogłoszenie OLX na Wrocław-wyróżnione do 04.04.19.

https://www.olx.pl/oferta/dopisz-slicznej-kolii-szczesliwe-zakonczenie-CID103-IDyW7bO.html

Dopisz ślicznej Kolii szczęśliwe zakończenie.

Kolia to śliczna czarnulka, jest przemiłą, łagodną suczką. Ma dopiero 2 lata. Nie jest już rozbrykanym szczeniakiem, nie niszczy i zachowuje czystość w domu. Ładnie chodzi na smyczy. Mimo, że człowiek był powodem jej cierpienia, wciąż jest w niego wpatrzona i darzy go ogromnym zaufaniem. Lubi dzieci a w stosunku do psów, kotów, nie wykazuje żadnej agresji. 
Kolia waży 14kg,w kłębie ma 35cm. Jej dużym atutem jest piękna,dłuższa sierść. Jest wysterylizowana i posiada pełny pakiet szczepień oraz czip. Teraz czeka na opiekuna w Hoteliku, w Nowej Soli (woj.lubuskie).
Mamy nadzieję, że przyszłość będzie dla Kolii łaskawa i Kolia znajdzie swoje miejsce na ziemi u boku człowieka.
Więcej informacji dotyczących ślicznej Kolii, można uzyskać pod podanym numerem telefonu w ogłoszeniu.
Kontakt:Hania (w godz.10-18)

Posted

Zaglądam i cieszę się, że Kolusia ma się dobrze. Pikne ma ubranko ,takie pasujące do umaszczenia. ;)   Oby wszystko dobrze się goiło. Mizianka na dobranoc!

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, nulka07 napisał:

Zaglądam i cieszę się, że Kolusia ma się dobrze. Pikne ma ubranko ,takie pasujące do umaszczenia. ;)   Oby wszystko dobrze się goiło. Mizianka na dobranoc!

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi ja za Anusia
 tez stokroc najlepszego czarusi
 dobrnocun
  • Upvote 1
Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

Przepraszam ,ze tak długo. Podlinkowałam słowo Katowice i nic z tego  nie wyszło :/

https://www.olx.pl/oferta/kolinka-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDyUL9a.html

Boguniu dopisz gdzie Kolia przebywa i jest wysterylizowana aby nie było zbędnych telefonów.

8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Kolia na Poznań

https://www.olx.pl/oferta/sunia-marzenie-do-adopcji-CID103-IDyW7wE.html

Anulko, jeśli cos do poprawy, to pisz

Asiu ja bym poprosiła o wpisanie w kłębie 35cm.A tak wszystko super.Jutro już wyróżnię ogłoszenie,a z mojego ogłoszenia jest taki wynik.

Statystyki
 Wyświetleń: 412
 Tel: 1
 Obserwuje: 13
Posted

Ogłoszenie wyróżnione na Poznań do 05.04.19.

Z bazarku Nadziejkowego nadeszła wpłata 55,00zł.Bardzo,bardzo dziękujemy.

Znalezione obrazy dla zapytania emotikony ruchome kwiaty

Posted
10 godzin temu, Anula napisał:

Boguniu dopisz gdzie Kolia przebywa i jest wysterylizowana aby nie było zbędnych telefonów.

Się robi :)

Posted

Hani padł komp i jutro się okaze czy da się go przywrócić do użytku...:(

Było kilka zapytań o Kolii ale do kitu...Jedno nawet takie:

Pan zapytał, czy pies jest do oddania, czy do adopcji ?
Jak do adopcji, to podziękował...
Posted
29 minut temu, Bogusik napisał:

Hani padł komp i jutro się okaze czy da się go przywrócić do użytku...:(

Było kilka zapytań o Kolii ale do kitu...Jedno nawet takie:

Pan zapytał, czy pies jest do oddania, czy do adopcji ?
Jak do adopcji, to podziękował...

Zapewne obawiał się wizyty i innych wymogów.