Bogusik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 25 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ona taka troszke w typie setera szkockiego gordon Teraz zmykam do pracy, wieczorem napiszę. Na jakie miasto Bogusiu? Mixior z Kolii na pewno jest i kto wie co tam w przodkach było...:) Asiu może na Poznań? Na Wrocław zrobi Anulka :) Quote
Bogusik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 5 minut temu, b-b napisał: Mogę tej ją ogłosić :) Tylko gdzie? Super! bardzo dziękujemy :) Może na Katowice Bogduniu. Quote
b-b Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 34 minuty temu, Bogusik napisał: Super! bardzo dziękujemy :) Może na Katowice Bogduniu. Kolinka na Katowice. Nie pisałam nic na temat kotów i dzieci b nie doczytałam jaki ma stosunek do nich. Quote
szafirka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Kolia jest po zabiegu, ma się dobrze. Jutro kazali przyjechać na kontrolę, więc dopiero odbiorę fakturę. 1 1 Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Malineczko o malineczko cudna tulinkam za wszytko 1 Quote
Bogusik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 4 godziny temu, b-b napisał: Kolinka na Katowice. Nie pisałam nic na temat kotów i dzieci b nie doczytałam jaki ma stosunek do nich. Bogduniu zrobiłaś to ogłoszenie? jeżeli tak to wstaw kochana link.Co do jesj stosunku do dzieci itd. to jest w poście informacyjnym na samym końcu: W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów. Quote
Bogusik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Dziękujemy Haniu za wiadomość i zdjęcia.Jak dobrze,że wszystko dobrze! :) Quote
Anula Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Dnia 3.03.2019 o 11:13, szafirka napisał: Piękność Kolia prezentuje się na kanapie. W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów. 4 godziny temu, b-b napisał: Kolinka na Katowice. Nie pisałam nic na temat kotów i dzieci b nie doczytałam jaki ma stosunek do nich. Kolia jest pozytywnie nastawiona. Quote
b-b Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Bogduniu zrobiłaś to ogłoszenie? jeżeli tak to wstaw kochana link.Co do jesj stosunku do dzieci itd. to jest w poście informacyjnym na samym końcu: W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów. 53 minuty temu, Anula napisał: I ja czekam na linki to bym wyróżniła OLX. Przepraszam ,ze tak długo. Podlinkowałam słowo Katowice i nic z tego nie wyszło :/ https://www.olx.pl/oferta/kolinka-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDyUL9a.html Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: I ja czekam na linki to bym wyróżniła OLX. Strasznie długo sprawdzają ogloszenia...jak tylko przyjmie olx wstawię link Quote
Anula Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ogłoszenie OLX na Wrocław-wyróżnione do 04.04.19. https://www.olx.pl/oferta/dopisz-slicznej-kolii-szczesliwe-zakonczenie-CID103-IDyW7bO.html Dopisz ślicznej Kolii szczęśliwe zakończenie. Kolia to śliczna czarnulka, jest przemiłą, łagodną suczką. Ma dopiero 2 lata. Nie jest już rozbrykanym szczeniakiem, nie niszczy i zachowuje czystość w domu. Ładnie chodzi na smyczy. Mimo, że człowiek był powodem jej cierpienia, wciąż jest w niego wpatrzona i darzy go ogromnym zaufaniem. Lubi dzieci a w stosunku do psów, kotów, nie wykazuje żadnej agresji. Kolia waży 14kg,w kłębie ma 35cm. Jej dużym atutem jest piękna,dłuższa sierść. Jest wysterylizowana i posiada pełny pakiet szczepień oraz czip. Teraz czeka na opiekuna w Hoteliku, w Nowej Soli (woj.lubuskie).Mamy nadzieję, że przyszłość będzie dla Kolii łaskawa i Kolia znajdzie swoje miejsce na ziemi u boku człowieka.Więcej informacji dotyczących ślicznej Kolii, można uzyskać pod podanym numerem telefonu w ogłoszeniu.Kontakt:Hania (w godz.10-18) Quote
nulka07 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Zaglądam i cieszę się, że Kolusia ma się dobrze. Pikne ma ubranko ,takie pasujące do umaszczenia. ;) Oby wszystko dobrze się goiło. Mizianka na dobranoc! 1 Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Przed chwilą, nulka07 napisał: Zaglądam i cieszę się, że Kolusia ma się dobrze. Pikne ma ubranko ,takie pasujące do umaszczenia. ;) Oby wszystko dobrze się goiło. Mizianka na dobranoc! ja za Anusia tez stokroc najlepszego czarusi dobrnocun 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Kolia na Poznań https://www.olx.pl/oferta/sunia-marzenie-do-adopcji-CID103-IDyW7wE.html Anulko, jeśli cos do poprawy, to pisz Quote
Anula Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 11 godzin temu, b-b napisał: Przepraszam ,ze tak długo. Podlinkowałam słowo Katowice i nic z tego nie wyszło :/ https://www.olx.pl/oferta/kolinka-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDyUL9a.html Boguniu dopisz gdzie Kolia przebywa i jest wysterylizowana aby nie było zbędnych telefonów. 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Kolia na Poznań https://www.olx.pl/oferta/sunia-marzenie-do-adopcji-CID103-IDyW7wE.html Anulko, jeśli cos do poprawy, to pisz Asiu ja bym poprosiła o wpisanie w kłębie 35cm.A tak wszystko super.Jutro już wyróżnię ogłoszenie,a z mojego ogłoszenia jest taki wynik. Statystyki Wyświetleń: 412 Tel: 1 Obserwuje: 13 Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 3 minuty temu, Anula napisał: Asiu ja bym poprosiła o wpisanie w kłębie 35cm.A tak wszystko super. Już Anulko dopisuję!! Quote
Nadziejka Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Dla Bostonka wyrwanego z koszmaru zycia i dla Kolii-Ania christo fair cudne bizu i Nadziejkowe roznosci.Zapraszamy sercem do 20 marca g 24.00 zapraszamy z nadzieja zapraszamy sercem calym Quote
Anula Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ogłoszenie wyróżnione na Poznań do 05.04.19. Z bazarku Nadziejkowego nadeszła wpłata 55,00zł.Bardzo,bardzo dziękujemy. Quote
Nadziejka Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ciociu jak juz dolecialy pienizki to potwierdz prosze na kramciku zakonczonem Koluniu tulinkam Quote
b-b Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 10 godzin temu, Anula napisał: Boguniu dopisz gdzie Kolia przebywa i jest wysterylizowana aby nie było zbędnych telefonów. Się robi :) Quote
Bogusik Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Hani padł komp i jutro się okaze czy da się go przywrócić do użytku...:( Było kilka zapytań o Kolii ale do kitu...Jedno nawet takie: Pan zapytał, czy pies jest do oddania, czy do adopcji ? Jak do adopcji, to podziękował... Quote
Anula Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 29 minut temu, Bogusik napisał: Hani padł komp i jutro się okaze czy da się go przywrócić do użytku...:( Było kilka zapytań o Kolii ale do kitu...Jedno nawet takie: Pan zapytał, czy pies jest do oddania, czy do adopcji ? Jak do adopcji, to podziękował... Zapewne obawiał się wizyty i innych wymogów. Quote
Recommended Posts