Anula Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Nadeszła wpłata od naszej Nesiowatej 20,00zł.Ślicznie dziękuję.Dług maleje,cudownie. Quote
Sara2011 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Podkradłam ze strony hoteliku :) https://www.facebook.com/hoteldlapsaikota.nowasol/videos/272987156929835/ 1 1 Quote
szafirka Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Kolia nie próżnuje. Bawi się z innymi psiakami, co widać na filmikach, ale zaczyna też interesować się zabawkami. Dzisiaj postanowiła odgapić zachowanie Muffinki i pozaczepiać nas :) Nagroda jej się spodobała - głaskanie, skrobanie po brzuszku i za uszami, smaczki ... Mam nadzieję, że ten krok w przód zaowocował i już nie będzie się chciała cofnąć, bo i po co. Utrzymuje czystość w domu już w 90 % Wychodzi i wchodzi do domu bez strachu, schody też pokonuje bez zastanowienia. Sterylizacja umówiona na 9 kwietnia. Niestety :( Mogę podzwonić po innych zaufanych lecznicach (mam jeszcze 2) i popytać o ceny i terminy. Szkoda, żeby zabieg blokował adopcję, zwłaszcza, że Kolinka chce pracować. 1 1 Quote
Sara2011 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 minutę temu, szafirka napisał: Kolia nie próżnuje. Bawi się z innymi psiakami, co widać na filmikach, ale zaczyna też interesować się zabawkami. Dzisiaj postanowiła odgapić zachowanie Muffinki i pozaczepiać nas :) Nagroda jej się spodobała - głaskanie, skrobanie po brzuszku i za uszami, smaczki ... Mam nadzieję, że ten krok w przód zaowocował i już nie będzie się chciała cofnąć, bo i po co. Utrzymuje czystość w domu już w 90 % Wychodzi i wchodzi do domu bez strachu, schody też pokonuje bez zastanowienia. Sterylizacja umówiona na 9 kwietnia. Niestety :( Mogę podzwonić po innych zaufanych lecznicach (mam jeszcze 2) i popytać o ceny i terminy. Szkoda, żeby zabieg blokował adopcję, zwłaszcza, że Kolinka chce pracować. Super wieści :). Na filmiku widać jak dziewczynka się otworzyła :). Piękne to :) Quote
Bogusik Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 4 minuty temu, szafirka napisał: Kolia nie próżnuje. Bawi się z innymi psiakami, co widać na filmikach, ale zaczyna też interesować się zabawkami. Dzisiaj postanowiła odgapić zachowanie Muffinki i pozaczepiać nas :) Nagroda jej się spodobała - głaskanie, skrobanie po brzuszku i za uszami, smaczki ... Mam nadzieję, że ten krok w przód zaowocował i już nie będzie się chciała cofnąć, bo i po co. Utrzymuje czystość w domu już w 90 % Wychodzi i wchodzi do domu bez strachu, schody też pokonuje bez zastanowienia. Sterylizacja umówiona na 9 kwietnia. Niestety :( Mogę podzwonić po innych zaufanych lecznicach (mam jeszcze 2) i popytać o ceny i terminy. Szkoda, żeby zabieg blokował adopcję, zwłaszcza, że Kolinka chce pracować. Wspaniałe wieści Haniu i bardzo dziękujemy! :) Jak możesz to popytaj jeszcze w tych dwóch zaufanych lecznicach... Quote
Anula Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 minuty temu, szafirka napisał: Kolia nie próżnuje. Bawi się z innymi psiakami, co widać na filmikach, ale zaczyna też interesować się zabawkami. Dzisiaj postanowiła odgapić zachowanie Muffinki i pozaczepiać nas :) Nagroda jej się spodobała - głaskanie, skrobanie po brzuszku i za uszami, smaczki ... Mam nadzieję, że ten krok w przód zaowocował i już nie będzie się chciała cofnąć, bo i po co. Utrzymuje czystość w domu już w 90 % Wychodzi i wchodzi do domu bez strachu, schody też pokonuje bez zastanowienia. Sterylizacja umówiona na 9 kwietnia. Niestety :( Mogę podzwonić po innych zaufanych lecznicach (mam jeszcze 2) i popytać o ceny i terminy. Szkoda, żeby zabieg blokował adopcję, zwłaszcza, że Kolinka chce pracować. Haniu to bardzo proszę popytaj o ceny i terminy.W moim przekonaniu trzeba wybrać jak najbliższy termin.Jeżeli dostanie cieczkę to termin sterylizacji się wtedy bardzo oddali. Quote
nulka07 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Zaglądam. Pięknie się bawi z innymi psiakami.Odbije sobie brak szczenięctwa jak nasz Mia. I dobrze. Trzymam kciuki ,aby szybko udało się ją wysterylizować i za...dom .Taki który będzie najlepszy:) 1 1 Quote
szafirka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 W przychodni Alfa cena z 40 % rabatem z okazji "akcja sterylizacja" z badaniem krwi przed zabiegiem wyniesie ok 360 zł., nie mają ubranek w sprzedaży. W przychodni Nova 300 zł sterylizacja + badanie krwi 50 zł + 30-40 zł ubranko. W obydwu jest jeszcze termin na przyszły tydzień. Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Lalciu trzymam za wszystko tulinkam bazarek trwa do 1 marca narazie bedzie ok 50 zloiszkow Obnizeczki Poczarowalam! Nadziejkowy wojownik Brat MukaMuka domu szuka!Nadziejka i Magdarynka dla Kolii ktora wyruszyla z Radys po nowe zycie! do 1 marca 2 Quote
Bogusik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 2 godziny temu, szafirka napisał: W przychodni Alfa cena z 40 % rabatem z okazji "akcja sterylizacja" z badaniem krwi przed zabiegiem wyniesie ok 360 zł., nie mają ubranek w sprzedaży. W przychodni Nova 300 zł sterylizacja + badanie krwi 50 zł + 30-40 zł ubranko. W obydwu jest jeszcze termin na przyszły tydzień. Haniu,umów w przychodni Nova sterylizację+badanie krwi+ubranko. Quote
Onaa Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dnia 26.02.2019 o 18:53, Sara2011 napisał: Podkradłam ze strony hoteliku :) https://www.facebook.com/hoteldlapsaikota.nowasol/videos/272987156929835/ Jaka ona cudna i wesoła :). Quote
Ainana Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Dnia 26.02.2019 o 18:53, Sara2011 napisał: Podkradłam ze strony hoteliku :) https://www.facebook.com/hoteldlapsaikota.nowasol/videos/272987156929835/ Byłam, widziałam:) Kolia nie do poznania :)) Quote
Bogusik Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 9 godzin temu, Onaa napisał: Jaka ona cudna i wesoła :). 1 godzinę temu, Ainana napisał: Byłam, widziałam:) Kolia nie do poznania :)) Dziewczyna nadrabia stracone dzieciństwo...Bardzo cieszy to,że wraca jej radość życia! :) 1 Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wcale nie rozrabia - najspokojniejsza z gagatków na filmiku. Kochana! Da komuś wiele radości! Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Niezwykla czarnulenka pozdrawiam pozdrawiam serduchem wszytkie lapenki Quote
szafirka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Kolia umówiona na sterylizację na wtorek 5 marca. Dzień wcześniej zrobimy badanie krwi. Kolia udaje, że nie słyszy, jak ją wołam do zdjęcia :) 2 1 Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Mordkę ma trochę spanielową :) Fajna jest. Quote
Anula Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 To dobrze,że Kolia umówiona.Teraz trzeba trzymać kciuki aby do 5-ego nie dostała cieczki. Dziękuję Haniu. Quote
Bogusik Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Zapraszam serdecznie na bazarek w części dla Kolii :) https://www.dogomania.com/forum/topic/349536-coś-do-komody-i-do-szafyzapraszam-do-040319/ 1 Quote
Anula Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Wpłaciłam zaliczkę za pobyt Kolii w hoteliku za III - 372,00zł. Quote
szafirka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Piękność Kolia prezentuje się na kanapie. W kłębie ma 35 cm. Nadal jest bardzo pokojowo nastawiona do ludzi w tym dzieci, psów i kotów. Quote
Bogusik Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 24 minuty temu, szafirka napisał: Och, znowu zdjęcia nie wchodzą :/ Tak są problemy ze wstawianiem zdjęć i trzeba przez np. Fotosik... Quote
Bogusik Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 Hania jeszcze porobi zdjęcia na ogrodzie jak tylko będzie trochę słońca. 1 Quote
Recommended Posts