Bogusik Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Bardzo się cieszę,że wizyta wypadła tak dobrze :) Czekamy teraz na ustalenia transportowe.... Quote
b-b Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Wspaniale ,że domek pozytywnie przeszedł wizytę PA :) Maleńka powoli pakuj manatki ;) Quote
szafirka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 I ja bardzo się cieszę. Blusia najbardziej zaprzyjaźniła się z Muffinką, zazwyczaj razem leżą w fotelu, a Blusia nie każdego psiaka wpuszcza koło siebie. Kiedy Muffinka przychodzi do nas po głaski, to Blusia przychodzi zaraz za nią. Quote
Ainana Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Wielka Radość! : ) tak się cieszę :) jej!! Ja tylko głośno myślę. Może Pani Blusi myśli o adopcji jeszcze innego psiaka, np. Muffinki... Quote
Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Bardzo się cieszę :) kto by pomyślał, że domek znajdzie się w takim ekspresowym tempie. Quote
agat21 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Blusia w czwartek jedzie do domu! :) Niestety tylko Blusia, chociaż bardzo chciałam panią namówić na adopcję parzystą.. W swym niepoprawnym optymizmie.. 1 1 Quote
Poker Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Dobre i to ,że Blusia jedzie do superowego domciu. 1 Quote
Ainana Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 6 minut temu, agat21 napisał: Blusia w czwartek jedzie do domu! :) Niestety tylko Blusia, chociaż bardzo chciałam panią namówić na adopcję parzystą.. W swym niepoprawnym optymizmie.. Coś wywęszyłam... jednak się pomyliłam. Myślałam, ze to Pani Mirka miała taką myśl. Dzięki agat21, ze próbowałaś, jesteś teraz przynajmniej spokojna. Blusia wyjeżdża już pojutrze... wspaniale :) Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 12 godzin temu, Monika76 napisał: To wspaniała wiadomość.❤ Quote
agat21 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Blusia jedna pojedzie w piątek. Wczoraj zrobiła koopę z krwią, była u weta. Diagnoza jest taka, że mógł pęknąć jakiś wrzód na żołądku. Sunia dostała leki łagodzące. Na szczęście czuje się chyba dobrze, bo zachowuje się normalnie i ma apetyt. Ale jutro jeszcze będzie obserwowana. W piatek poza tym TZ szafirki jedzie do Zamościa, więc Jaworzno ma po drodze. Tak więc jeden dzień dłużej suńka poczeka na wyjazd Quote
Anula Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 51 minut temu, agat21 napisał: Blusia jedna pojedzie w piątek. Wczoraj zrobiła koopę z krwią, była u weta. Diagnoza jest taka, że mógł pęknąć jakiś wrzód na żołądku. Sunia dostała leki łagodzące. Na szczęście czuje się chyba dobrze, bo zachowuje się normalnie i ma apetyt. Ale jutro jeszcze będzie obserwowana. W piatek poza tym TZ szafirki jedzie do Zamościa, więc Jaworzno ma po drodze. Tak więc jeden dzień dłużej suńka poczeka na wyjazd TZ szafirki miał jechać do Wrocławia po szczeniaczki,to plany się zmieniły? Quote
Poker Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 świeża krew w koo nie może być z żołądka. Krwawienie było z niższego odcinka przewodu pokarmowego . Quote
kiyoshi Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 22 minuty temu, Poker napisał: świeża krew w koo nie może być z żołądka. Krwawienie było z niższego odcinka przewodu pokarmowego . to samo pomyślałam.... Quote
agat21 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Oby to nie było nic poważnego. Może jeszcze pozostałości po karmieniu słomą... Quote
agat21 Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Blusia dziś w zupełnym porządeczku :) Pakuje się :)) Quote
b-b Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Blusia dziś w zupełnym porządeczku :) Pakuje się :)) Wspaniale!:) Quote
kiyoshi Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 3 godziny temu, agat21 napisał: Blusia dziś w zupełnym porządeczku :) Pakuje się :)) to dobrze:) trzymam kciuki za jutrzejsza, kolejna podróż Blusieńki, oby szybko pokochała ten swój nowy domek na zawsze! :) Quote
nulka07 Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Huraaa!! Jak miło czytać takie wiadomości. Spokojnej drogi , miłości, delikatnych i kochających ludzi , zawsze poczucia sytości i dobrego psiego życia w cieple i stabilizacji Blusiu:) 1 1 Quote
kiyoshi Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Blusienka jest juz w polowie drogi do domku, minela niedawno Wroclaw Jeszcze troszke Quote
agat21 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Blusienka jest juz w polowie drogi do domku, minela niedawno Wroclaw Jeszcze troszke Super! Mam nadzieję, że podróż znosi dobrze :) Quote
szafirka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Blusia przede wszystkim zwróciła strawioną krew i kupa była z domieszką krwi. Byłam u weta, wykupiłam jej leki w aptece (ranigast i bioprazol) i już się to nie powtórzyło. Blusia właśnie dojechała na miejsce, TZ ma chwilkę poczekać na Panią. Quote
Recommended Posts