kiyoshi Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 32 minuty temu, agat21 napisał: Wizyta dla Blusi przesunięta na wtorek rano. Oby wreszcie się odbyła Agatka, a może jednak poprosze kogoś na facebooku o wizyte w wekend?? Jakoś nie mam przekonania, że ten wtorek rano to ostateczny termin....eh :( 1 Quote
Poker Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Pisałam ,że Jadrann jest z Jaworzna. Przeciąganie terminu wizyty działa na niekorzyść suni. Quote
kiyoshi Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 4 godziny temu, Poker napisał: Pisałam ,że Jadrann jest z Jaworzna. Przeciąganie terminu wizyty działa na niekorzyść suni. spróbuje napisac, ale czy ona zagląda tutaj jeszcze? Quote
Gabi79 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 22 minuty temu, kiyoshi napisał: spróbuje napisac, ale czy ona zagląda tutaj jeszcze? Jadrann zagląda, zrobiła zakupy na moim bazarku Quote
Poker Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 13 minut temu, Gabi79 napisał: Jadrann zagląda, zrobiła zakupy na moim bazarku na moim też robiła Quote
kiyoshi Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Ok, dziękuje dziewczyny, napisałam do Jadrann i czekam na odpowiedź Quote
kiyoshi Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Jadrann odpisala - nigdy nie robila takiej wizyty :( Quote
agat21 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Postanowiłam jeszcze dać osobie wizytującej czas do wtorku. Pani Mirka czeka z niecierpliwością, ale cały czas jest zdecydowana na Blusię. Obie są po rozmowie telefonicznej. Przyszła wizytatorka jest przekonana po tej rozmowie, że to będzie wspaniały dom dla Blusi i wizyta to czysta formalność. Tak na zaś zapytam ile kosztowałby transport Blusi z hotelu do Jaworzna, gdyby jechał TZ szafirki? Quote
agat21 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 I uzupełniam rozliczenie o wpłatę od Oleny. Dzięki piękne Olu! Quote
kiyoshi Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 14 minut temu, agat21 napisał: Postanowiłam jeszcze dać osobie wizytującej czas do wtorku. Pani Mirka czeka z niecierpliwością, ale cały czas jest zdecydowana na Blusię. Obie są po rozmowie telefonicznej. Przyszła wizytatorka jest przekonana po tej rozmowie, że to będzie wspaniały dom dla Blusi i wizyta to czysta formalność. Tak na zaś zapytam ile kosztowałby transport Blusi z hotelu do Jaworzna, gdyby jechał TZ szafirki? zapytam zaraz Hani, skoro chcesz czekać do wtorku to ok :) czekamy :) Quote
nulka07 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 11 godzin temu, agat21 napisał: Wizyta dla Blusi przesunięta na wtorek rano. Oby wreszcie się odbyła Kurcze,szkoda....No ,ale trzeba sprawdzić ,gdzie piesio ma trafić. My też czekalismy z niecierpliwością na przed-adopcyjną jak na szpilkach. Miejmy nadzieję,że nowa pańcia doczeka się i będzie wszystko ok. Oby to był ostateczny termin, bo nasza Blusia czeka;)Trzymajmy kciuki i bądźmy cierpliwi!!! Quote
Ainana Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 No szkoda bardzo, ze wizyta się odwleka. Ale skoro wizytatorka jest w temacie, to już trudno trzeba poczekać do wtorku. Oby to był ostateczny termin. Na szczęście Blusia nie czeka w Radysach, a Pani Mirka jest równie na szpilkach, to dobrze: ) w końcu bardzo przypomina jej poprzedniego pieska, a co tu mówić takich Blusiek z pieknym siwym pyszczkiem niema wiele . Żeby to był już wtorek... Quote
agat21 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 I to wtorek rano, więc zostało do czekania praktycznie dwa dni i ta noc.. Quote
Bogusik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Widzę,że zmiana terminu wizyty p/a na wtorek,więc będę od rana trzymać kciuki. 1 Quote
Nadziejka Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 trzymamy scskamy a bazarek jeszcze rozliczam dla Blusienki Quote
agat21 Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Już jutro! Dzięki za trzymanie kciuków i proszę o jeszcze trochę ;) Mam nadzieję, że dadzą radę ;)) Quote
agat21 Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Dzisiaj przyszły kolejne wpłaty - od Alaskan <3<3<3 i od p. Bogdana (chyba z fb?) Serdeczne dzięki! Quote
kiyoshi Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Dzisiaj przyszły kolejne wpłaty - od Alaskan <3<3<3 i od p. Bogdana (chyba z fb?) Serdeczne dzięki! przyłaczam się do podziekowań:) Quote
Ainana Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 5 godzin temu, agat21 napisał: Już jutro! Dzięki za trzymanie kciuków i proszę o jeszcze trochę ;) Mam nadzieję, że dadzą radę ;)) Pamiętam, pamiętam.. tyle kciuków ma siłę. Mocno trzymać! Quote
agat21 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 No to już! :))) Miałam właśnie telefon od pani wizytatorki, że dom jak marzenie. Blusia będzie miała całą rodzinę do kochania, bo pani z Jaworzna ma dorosłego syna, córkę, wnuczkę, wszyscy mieszkają blisko siebie, więc z opieką nad Blusią w razie czego nie będzie kłopotu. Sunia będzie spała gdzie chce, sprawdzony weterynarz też jest blisko, pani będzie jej gotować jedzonko - słowem Blusia będzie członkiem rodziny :) Bardzo na nią czekają :) Także teraz tylko dograć transport i Blusia może się pakować :) Szafirko, czy Blusia zaprzyjaźniła się z jakimś psiaczkiem od Ciebie jakoś bardziej, niż z innymi? 6 2 Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 10 minut temu, agat21 napisał: No to już! :))) Miałam właśnie telefon od pani wizytatorki, że dom jak marzenie. Blusia będzie miała całą rodzinę do kochania, bo pani z Jaworzna ma dorosłego syna, córkę, wnuczkę, wszyscy mieszkają blisko siebie, więc z opieką nad Blusią w razie czego nie będzie kłopotu. Sunia będzie spała gdzie chce, sprawdzony weterynarz też jest blisko, pani będzie jej gotować jedzonko - słowem Blusia będzie członkiem rodziny :) Bardzo na nią czekają :) Także teraz tylko dograć transport i Blusia może się pakować :) Szafirko, czy Blusia zaprzyjaźniła się z jakimś psiaczkiem od Ciebie jakoś bardziej, niż z innymi? Quote
kiyoshi Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Wow!! Ale super cudownie! Tak sie ciesze :) Quote
Recommended Posts