Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
32 minuty temu, agat21 napisał:

Wizyta dla Blusi przesunięta na wtorek rano. Oby wreszcie się odbyła

Agatka, a może jednak poprosze kogoś na facebooku o wizyte w wekend??

Jakoś nie mam przekonania, że ten wtorek rano to ostateczny termin....eh :(

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Pisałam ,że Jadrann jest z Jaworzna. Przeciąganie terminu wizyty działa na niekorzyść suni.

spróbuje napisac, ale czy ona zagląda tutaj jeszcze?

Posted

Postanowiłam jeszcze dać osobie wizytującej czas do wtorku. Pani Mirka czeka z niecierpliwością, ale cały czas jest zdecydowana na Blusię. Obie są po rozmowie telefonicznej. Przyszła wizytatorka jest przekonana po tej rozmowie, że to będzie wspaniały dom dla Blusi i wizyta to czysta formalność.

Tak na zaś zapytam ile kosztowałby transport Blusi z hotelu do Jaworzna, gdyby jechał TZ szafirki? 

Posted
14 minut temu, agat21 napisał:

Postanowiłam jeszcze dać osobie wizytującej czas do wtorku. Pani Mirka czeka z niecierpliwością, ale cały czas jest zdecydowana na Blusię. Obie są po rozmowie telefonicznej. Przyszła wizytatorka jest przekonana po tej rozmowie, że to będzie wspaniały dom dla Blusi i wizyta to czysta formalność.

Tak na zaś zapytam ile kosztowałby transport Blusi z hotelu do Jaworzna, gdyby jechał TZ szafirki? 

zapytam zaraz Hani, skoro chcesz czekać do wtorku to ok :) czekamy :)

Posted
11 godzin temu, agat21 napisał:

Wizyta dla Blusi przesunięta na wtorek rano. Oby wreszcie się odbyła

Kurcze,szkoda....No ,ale trzeba sprawdzić ,gdzie piesio ma trafić. My też czekalismy z niecierpliwością na przed-adopcyjną jak na szpilkach. Miejmy nadzieję,że nowa pańcia doczeka się i będzie wszystko ok. Oby to był ostateczny termin, bo nasza Blusia czeka;)Trzymajmy kciuki i bądźmy cierpliwi!!!

Posted

No szkoda bardzo, ze wizyta się odwleka. Ale skoro wizytatorka jest w temacie, to już trudno trzeba poczekać do wtorku. Oby to był ostateczny termin. Na szczęście Blusia nie czeka w Radysach, a Pani Mirka jest równie na szpilkach, to dobrze: ) w końcu bardzo przypomina jej poprzedniego pieska, a co tu mówić takich Blusiek z pieknym siwym pyszczkiem niema wiele . Żeby to był już wtorek...

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Dzisiaj przyszły kolejne wpłaty - od Alaskan <3<3<3 i od p. Bogdana (chyba z fb?)

Serdeczne dzięki! 

przyłaczam się do podziekowań:)

Posted
5 godzin temu, agat21 napisał:

Już jutro! Dzięki za trzymanie kciuków i proszę o jeszcze trochę ;) Mam nadzieję, że dadzą radę ;))

Pamiętam, pamiętam.. tyle kciuków ma siłę. Mocno trzymać!

Posted

No to już! :)))

Miałam właśnie telefon od pani wizytatorki, że dom jak marzenie. Blusia będzie miała całą rodzinę do kochania, bo pani z Jaworzna ma dorosłego syna, córkę, wnuczkę, wszyscy mieszkają blisko siebie, więc z opieką nad Blusią w razie czego nie będzie kłopotu. Sunia będzie spała gdzie chce, sprawdzony weterynarz też jest blisko, pani będzie jej gotować jedzonko - słowem Blusia będzie członkiem rodziny :) Bardzo na nią czekają :)

Także teraz tylko dograć transport i Blusia może się pakować :)

Szafirko, czy Blusia zaprzyjaźniła się z jakimś psiaczkiem od Ciebie jakoś bardziej, niż z innymi? 

• Like 6
  • Upvote 2
Posted
10 minut temu, agat21 napisał:

No to już! :)))

Miałam właśnie telefon od pani wizytatorki, że dom jak marzenie. Blusia będzie miała całą rodzinę do kochania, bo pani z Jaworzna ma dorosłego syna, córkę, wnuczkę, wszyscy mieszkają blisko siebie, więc z opieką nad Blusią w razie czego nie będzie kłopotu. Sunia będzie spała gdzie chce, sprawdzony weterynarz też jest blisko, pani będzie jej gotować jedzonko - słowem Blusia będzie członkiem rodziny :) Bardzo na nią czekają :)

Także teraz tylko dograć transport i Blusia może się pakować :)

Szafirko, czy Blusia zaprzyjaźniła się z jakimś psiaczkiem od Ciebie jakoś bardziej, niż z innymi? 

Podobny obraz