b-b Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Trzymam mocno kciuki aby małej się poszczęściło i szybko mogła trafić do swojego kochającego domku:) 1 Quote
kiyoshi Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Wizyta dla Blusi będzie w czwartek lub piątek :) Na konto suni dotarła jeszcze wpłata od Pani Katherina z Niemiec. Agatka na pewno rozpisze wszystko jak znajdzie chwile. Quote
Bogusik Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Kciuki będę mocno trzymać za wizytę p/a :) Quote
agat21 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Wizyta dla Blusi będzie w czwartek lub piątek :) Na konto suni dotarła jeszcze wpłata od Pani Katherina z Niemiec. Agatka na pewno rozpisze wszystko jak znajdzie chwile. Dodałam już dziś rano wpłatę w rozliczeniu :) Pani Mirka nie może się już doczekać wizyty :) 1 Quote
agat21 Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Jak tam ślicznota nasza się miewa? Nadal grzeczna i zgodna z innymi zwierzami? :) Quote
kiyoshi Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 19 minut temu, agat21 napisał: Jak tam ślicznota nasza się miewa? Nadal grzeczna i zgodna z innymi zwierzami? :) napisze do Szafirki i poprosze o świeże wiadomości :) nic nie dopytywałam w oczekiwaniu na wizyte :D Quote
Ainana Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Ja też jestem. Fajnie byłoby, żeby jutro była ta wizyta. 1 Quote
b-b Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 15 minut temu, Ainana napisał: Ja też jestem. Fajnie byłoby, żeby jutro była ta wizyta. Fakt :) Siedzimy wszyscy jak na szpilkach :) Quote
koja Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dnia 25.02.2019 o 14:17, agat21 napisał: Jest jeszcze wpłata w wysokości 40 zł od Magdaleny K. z opisem, że to za luty i marzec -proszę się ujawnić, bo nie kojarzę.. ;) To chyba moja deklaracja (Magdalena Kur... ) - przepraszam, zapomniałam zaznaczyć w przelewie :) Quote
nulka07 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Dalej nic nie wiemy?? Ojojj.. Czekam.;) Quote
b-b Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wizyta ma być dzisiaj czy coś mi się pokręciło? Quote
szafirka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 W oczekiwaniu na wynik wizyty, chciałabym potwierdzić, że Blusia się nie zmieniła :) Nadal jest łagodna, kontaktowa, tolerancyjna, po prostu kochana. Na zdjęciu ze szczeniakiem, który odpoczywa po szaleństwach z Kolią. 2 Quote
kiyoshi Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 56 minut temu, szafirka napisał: W oczekiwaniu na wynik wizyty, chciałabym potwierdzić, że Blusia się nie zmieniła :) Nadal jest łagodna, kontaktowa, tolerancyjna, po prostu kochana. Na zdjęciu ze szczeniakiem, który odpoczywa po szaleństwach z Kolią. dziękujemy Haniu, widac Blusia jest typowym kanapowcem :) lubi miękko, wygodnie, ciepło i spokojnie:) Tez jestem ciekawa co z wizyta, ale prosze o cierpliwość. Agata jest za granicą, ma wyjazd służbowy. Jak tylko będzie mogła przekaże wieści na pewno:) oby były jak najlepsze dla suni. Quote
Ainana Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 No to czekamy, nic nam nie pozostało... Coś czuję, że ta wiklinowa kanapa to blusiowe ulubione miejsce. Widać zaklepala ja sobie :) Quote
agat21 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wpadam na chwilę. Czekam na wieści od wizytatorki, ale dziś nie było, więc pewnie wizyta umówiona na jutro. Dam znać, jak tylko coś będę wiedzieć. Na razie po rozmowie telefonicznej z potencjalnym domem wrażenia są bardzo dobre :) Niebawem uzupełnię też wpłaty, za które serdecznie Wam dziękuję :* 1 1 Quote
Nadziejka Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 18 godzin temu, agat21 napisał: Wpadam na chwilę. Czekam na wieści od wizytatorki, ale dziś nie było, więc pewnie wizyta umówiona na jutro. Dam znać, jak tylko coś będę wiedzieć. Na razie po rozmowie telefonicznej z potencjalnym domem wrażenia są bardzo dobre :) Niebawem uzupełnię też wpłaty, za które serdecznie Wam dziękuję :* Quote
kiyoshi Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Niestety wizyta się nadal nie odbyła. Będziemy dziś ustalać czy wizytatorka pomoże czy nie, bo dłużej czekać po prostu nie ma sensu...lepiej znaleść inną wizytatorke Quote
nulka07 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Wpadłam zobaczyć jak wizyta,Ale widzę ,że czekamy. Sunia cudnie wygląda na swojej ,,miejscówce". U mnie tak samo każda dziewczyna ma ulubione miejsce,które odstąpi ale nie na długo;) 1 Quote
agat21 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Wizyta dla Blusi przesunięta na wtorek rano. Oby wreszcie się odbyła Quote
Recommended Posts