Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Isiak napisał:

Dziękuję za zaproszenie na wątek. W tym miesiącu limit wydatków już wyczerpałam, ale jeszcze pomyślę... 

11 godzin temu, b-b napisał:

I u mnie już kruchutko z kasą.

Pomyślę jak pomóc.

Dziekuje za zajrzalyscie :)

Posted
8 godzin temu, zachary napisał:

Iza, dam Blusi 200 zł na transport i 20 stałej.

Dziekuje Iwonko :) super!! Agata podesle Ci konto pozniej.

Bardzo jestem wdzieczna :) :)

1 godzinę temu, Onaa napisał:

Jestem u biednej Blusi.

dzieki ze jestes Renatko

Posted

Jestem u biedusi, serce pęka! Izuniu , dobrze że ją wzięłyście pod swoją opiekę,  musi się udać pomóc suni!  ja na tą chwile tak zadeklarowana, że nie dam rady, ale może jakieś fanciki na bazarek, jeśli ktoś będzie robił!  Izuniu , Agatko, zostaję z Wami i będę przy Was całym sercem a jak tylko się troszeczkę uporam z finansami Miłeczki i Rokiego, będę pamiętała o malutkiej :)

Czy ten domek z Wrocławia ,już całkiem skreślony?   może jako tymczas?

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, teresaa118 napisał:

pomysle

17 minut temu, anica napisał:

Jestem u biedusi, serce pęka! Izuniu , dobrze że ją wzięłyście pod swoją opiekę,  musi się udać pomóc suni!  ja na tą chwile tak zadeklarowana, że nie dam rady, ale może jakieś fanciki na bazarek, jeśli ktoś będzie robił!  Izuniu , Agatko, zostaję z Wami i będę przy Was całym sercem a jak tylko się troszeczkę uporam z finansami Miłeczki i Rokiego, będę pamiętała o malutkiej :)

Czy ten domek z Wrocławia ,już całkiem skreślony?   może jako tymczas?

Witajcie dziekuje za obecnosc ;)

Ten dom z Wroclawia jest ze mna w kontakcie. Rezygnacja z adopcji nastapila z przyczyn osobistych. Nie drazylam ale napisalam tej Pani ze Nowa Sol jest tak blusko ze w kazdj chwili bedzie mozna ja adoptowac jesli okolicznosci beda juz sprzyjajace

Dzisiaj tez zaprosze Pania tutaj a watek zeby sobie patrzyla, czytala no i tez finansowo troszke pomoze

Takze nie jest zle

Agatka wybrala Blusie i poprosila mnie o pomoc, wiec to jej kolejny radysiaczek po Fejsiko-Zefirku.

• Like 1
Posted

Bidunia. Piękna,taka niepowtarzalna. Gdzie ludzie mają oczy. ... Pomogę i w razie bazarków proszę o powiadomienie. A teraz czekam na konto skarbnika.Pozdrawiam.

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, nulka07 napisał:

Bidunia. Piękna,taka niepowtarzalna. Gdzie ludzie mają oczy. ... Pomogę i w razie bazarków proszę o powiadomienie. A teraz czekam na konto skarbnika.Pozdrawiam.

dziękuje z całego serduszka :) zaraz powiadomie Agate ;)

Posted

Jestem dopiero teraz, sorry, ale miałam wyjazd 700 kilosów i dopiero wróciłam. Bardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli do maleńkiej. :)

Zaraz prześlę konto do osób, które zaoferowały pomoc - wielkie dzięki! :)

Posted
10 godzin temu, agat21 napisał:

Dzisiaj wpłynęły też pierwsze pieniądze dla Blusi - od Nesiowatej  i dwbem    

super zaraz napisze do Patrycji zeby zrobila zdjecie Blusi zapakowanej do kontenerka :) pewpewnie ok 13-14 bedzie wyjazd

Posted
11 godzin temu, agat21 napisał:

Dzisiaj wpłynęły też pierwsze pieniądze dla Blusi - od Nesiowatej  i dwbem    

image.png

Agatko obiecelam pieniazeczek

ale na dzis nic nie moge nic ..

przepraszam Blusienko

jeno kramcik maluni wyczarowalalm

serdecznie ogromnie zapraszam

Nadziejkowy maluni dla cudnej Blusi Blusienki-zapraszam serduchem do 1 marca

• Like 1
Posted
21 godzin temu, kiyoshi napisał:

Witajcie dziekuje za obecnosc ;)

Ten dom z Wroclawia jest ze mna w kontakcie. Rezygnacja z adopcji nastapila z przyczyn osobistych. Nie drazylam ale napisalam tej Pani ze Nowa Sol jest tak blusko ze w kazdj chwili bedzie mozna ja adoptowac jesli okolicznosci beda juz sprzyjajace

Dzisiaj tez zaprosze Pania tutaj a watek zeby sobie patrzyla, czytala no i tez finansowo troszke pomoze

Takze nie jest zle

Agatka wybrala Blusie i poprosila mnie o pomoc, wiec to jej kolejny radysiaczek po Fejsiko-Zefirku.

Czyli nie wszystko stracone, cieszę się ogromnie!  że pani zadeklarowała pomoc dla suniserduszka2.gif

Ciekawe w jakiej dzielnicy Wrocławia ,Pani mieszka?

Posted
1 godzinę temu, Ainana napisał:

Witam i ja nieśmiało. Będę kibicować Blusi. Niestety tylko tyle. To już tuż tuż... zaciskam kciuki :) 

Dziekuje ze jestes :) serdecznie witamy :)

Patrycja powinna wlasnie dojezdzac do Radys. Czekamy. Prosze o mocne kciuki