zachary Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Iza, dam Blusi 200 zł na transport i 20 stałej. 3 Quote
kiyoshi Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 12 godzin temu, Isiak napisał: Dziękuję za zaproszenie na wątek. W tym miesiącu limit wydatków już wyczerpałam, ale jeszcze pomyślę... 11 godzin temu, b-b napisał: I u mnie już kruchutko z kasą. Pomyślę jak pomóc. Dziekuje za zajrzalyscie :) Quote
kiyoshi Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 8 godzin temu, zachary napisał: Iza, dam Blusi 200 zł na transport i 20 stałej. Dziekuje Iwonko :) super!! Agata podesle Ci konto pozniej. Bardzo jestem wdzieczna :) :) 1 godzinę temu, Onaa napisał: Jestem u biednej Blusi. dzieki ze jestes Renatko Quote
anica Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Jestem u biedusi, serce pęka! Izuniu , dobrze że ją wzięłyście pod swoją opiekę, musi się udać pomóc suni! ja na tą chwile tak zadeklarowana, że nie dam rady, ale może jakieś fanciki na bazarek, jeśli ktoś będzie robił! Izuniu , Agatko, zostaję z Wami i będę przy Was całym sercem a jak tylko się troszeczkę uporam z finansami Miłeczki i Rokiego, będę pamiętała o malutkiej :) Czy ten domek z Wrocławia ,już całkiem skreślony? może jako tymczas? 1 Quote
kiyoshi Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: pomysle 17 minut temu, anica napisał: Jestem u biedusi, serce pęka! Izuniu , dobrze że ją wzięłyście pod swoją opiekę, musi się udać pomóc suni! ja na tą chwile tak zadeklarowana, że nie dam rady, ale może jakieś fanciki na bazarek, jeśli ktoś będzie robił! Izuniu , Agatko, zostaję z Wami i będę przy Was całym sercem a jak tylko się troszeczkę uporam z finansami Miłeczki i Rokiego, będę pamiętała o malutkiej :) Czy ten domek z Wrocławia ,już całkiem skreślony? może jako tymczas? Witajcie dziekuje za obecnosc ;) Ten dom z Wroclawia jest ze mna w kontakcie. Rezygnacja z adopcji nastapila z przyczyn osobistych. Nie drazylam ale napisalam tej Pani ze Nowa Sol jest tak blusko ze w kazdj chwili bedzie mozna ja adoptowac jesli okolicznosci beda juz sprzyjajace Dzisiaj tez zaprosze Pania tutaj a watek zeby sobie patrzyla, czytala no i tez finansowo troszke pomoze Takze nie jest zle Agatka wybrala Blusie i poprosila mnie o pomoc, wiec to jej kolejny radysiaczek po Fejsiko-Zefirku. 1 Quote
dwbem Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Zgodnie z obietnicą mały przelew poszedł dzisiaj. 1 Quote
nulka07 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Bidunia. Piękna,taka niepowtarzalna. Gdzie ludzie mają oczy. ... Pomogę i w razie bazarków proszę o powiadomienie. A teraz czekam na konto skarbnika.Pozdrawiam. 2 Quote
kiyoshi Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 1 godzinę temu, nulka07 napisał: Bidunia. Piękna,taka niepowtarzalna. Gdzie ludzie mają oczy. ... Pomogę i w razie bazarków proszę o powiadomienie. A teraz czekam na konto skarbnika.Pozdrawiam. dziękuje z całego serduszka :) zaraz powiadomie Agate ;) Quote
agat21 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Jestem dopiero teraz, sorry, ale miałam wyjazd 700 kilosów i dopiero wróciłam. Bardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy zajrzeli do maleńkiej. :) Zaraz prześlę konto do osób, które zaoferowały pomoc - wielkie dzięki! :) Quote
agat21 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Dzisiaj wpłynęły też pierwsze pieniądze dla Blusi - od Nesiowatej i dwbem Quote
kiyoshi Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 10 godzin temu, agat21 napisał: Dzisiaj wpłynęły też pierwsze pieniądze dla Blusi - od Nesiowatej i dwbem super zaraz napisze do Patrycji zeby zrobila zdjecie Blusi zapakowanej do kontenerka :) pewpewnie ok 13-14 bedzie wyjazd Quote
Nadziejka Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 11 godzin temu, agat21 napisał: Dzisiaj wpłynęły też pierwsze pieniądze dla Blusi - od Nesiowatej i dwbem Agatko obiecelam pieniazeczek ale na dzis nic nie moge nic .. przepraszam Blusienko jeno kramcik maluni wyczarowalalm serdecznie ogromnie zapraszam Nadziejkowy maluni dla cudnej Blusi Blusienki-zapraszam serduchem do 1 marca 1 Quote
anica Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 21 godzin temu, kiyoshi napisał: Witajcie dziekuje za obecnosc ;) Ten dom z Wroclawia jest ze mna w kontakcie. Rezygnacja z adopcji nastapila z przyczyn osobistych. Nie drazylam ale napisalam tej Pani ze Nowa Sol jest tak blusko ze w kazdj chwili bedzie mozna ja adoptowac jesli okolicznosci beda juz sprzyjajace Dzisiaj tez zaprosze Pania tutaj a watek zeby sobie patrzyla, czytala no i tez finansowo troszke pomoze Takze nie jest zle Agatka wybrala Blusie i poprosila mnie o pomoc, wiec to jej kolejny radysiaczek po Fejsiko-Zefirku. Czyli nie wszystko stracone, cieszę się ogromnie! że pani zadeklarowała pomoc dla suni Ciekawe w jakiej dzielnicy Wrocławia ,Pani mieszka? Quote
Ainana Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Witam i ja nieśmiało. Będę kibicować Blusi. Niestety tylko tyle. To już tuż tuż... zaciskam kciuki :) 1 Quote
kiyoshi Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 1 godzinę temu, Ainana napisał: Witam i ja nieśmiało. Będę kibicować Blusi. Niestety tylko tyle. To już tuż tuż... zaciskam kciuki :) Dziekuje ze jestes :) serdecznie witamy :) Patrycja powinna wlasnie dojezdzac do Radys. Czekamy. Prosze o mocne kciuki Quote
Nadziejka Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Ksiezniczuniu o matuniu sliskamy ile sil! Quote
Mazowszanka13 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Wpłacę jednorazowo 50 zł. Poproszę i numer konta. 1 1 Quote
Ainana Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Dziękuję za serdeczność. Ściskam mocno!! Blusiu... Quote
Ainana Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Wspaniale!!!!! Dopisane: Jak się czuje Blusia? Quote
Recommended Posts