agat21 Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 Na moje pytanie o Blusię przyszły te zdjątka :) Blusia jest zdrowa i radosna. Pani Mirka pisze, że coraz kochańsza psinka jest! :D Całuśna i przytulasta. A teraz sobie odpoczywa po spacerze Myślę, że sunia dzięki tej dobroci i miłości, która ją otacza, wyszła na dobre z choroby. Bardzo się martwiłam, bałam się, że radość z nowego domu nie będzie niestety długa. Ale to, co się wydarzyło jest absolutnie cudowne :) 2 Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Cudownie, aż miło popatrzeć na zdjęcia szczęśliwej psicy. Oby to dobre zakończenie i przyjaźń między panią a sunią trwały najdłużej jak to możliwe :) Quote
agat21 Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Dzisiaj dostałam wieści i pozdrowienia od Blusi i pani Mirki :) Obie są zdrowe i wszystko u nich w porządku. A Blusia po spacerku tak sobie doopkę grzeje :D 2 Quote
Nadziejka Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Dnia 23.11.2020 o 20:57, agat21 napisał: Dzisiaj dostałam wieści i pozdrowienia od Blusi i pani Mirki :) Obie są zdrowe i wszystko u nich w porządku. A Blusia po spacerku tak sobie doopkę grzeje :D Quote
kiyoshi Posted November 26, 2020 Author Posted November 26, 2020 Blusia jest cudowna <3 tak bardzo podobna do mojej Perełki Quote
agat21 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Dzisiaj dostałam filmik z szaleńczego spaceru Blusi na śniegu :) W wolnej chwili go wstawię. Serce rośnie jak się patrzy jak szczęśliwa jest ta psina, jak mimo wieku i, kilku już operacji, jest pełna radości, sił i energii :) Quote
agat21 Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Niedługo miną 3 lata od wyciągnięcia Blusi z Radys i jej adopcji. Wciąż co jakiś czas dostaję zdjęcia i smsy od pani Mirki z relacjami co u nich słychać. Ostatni jest z wczoraj. Blusia ma apetyt jak szalona, bardzo lubi bawić się i biegać z innymi psami, ale o panią zazdrosna jak diabli. Bardzo się cieszę, że tak wspaniale ułożyło się życie Blusi. 😊 4 Quote
Nadziejka Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Dnia 12.11.2021 o 22:34, agat21 napisał: Niedługo miną 3 lata od wyciągnięcia Blusi z Radys i jej adopcji. Wciąż co jakiś czas dostaję zdjęcia i smsy od pani Mirki z relacjami co u nich słychać. Ostatni jest z wczoraj. Blusia ma apetyt jak szalona, bardzo lubi bawić się i biegać z innymi psami, ale o panią zazdrosna jak diabli. Bardzo się cieszę, że tak wspaniale ułożyło się życie Blusi. 😊 Quote
Recommended Posts