Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Agaciu oczywiscie stokroc oczywiscie jak tylko sibie zyczysz Quote
Nesiowata Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 9 minut temu, agat21 napisał: Ale czy mogę te pieniądze wykorzystać na Toskę, która też z Radys wyjechała i jest u kasinat od 2 tygodni. Nie ma żadnych deklaracji, a wydatków już trochę było. Mam też pytanie do pozostałych osób, które wpłaciły na Blusię, czy jeśli wszystko będzie dobrze, Blusia zostanie już na zawsze w nowym domu, to czy mogę pozostałą po niej kasę przeznaczyć na Toskę? Bardzo proszę o wypowiedzenie się. No jasne. Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Za Blusienke przeprzecudna sciskamy caluni czas Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 10 minut temu, Nadziejka napisał: Agaciu oczywiscie stokroc oczywiscie jak tylko sibie zyczysz Bardzo pięknie dziękuję :* <3 Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 2 minuty temu, Nesiowata napisał: No jasne. Bardzo pięknie dziękuję :* <3 Quote
nulka07 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Nadziejko, bardzo pięknie dziękuję :) Ale czy mogę te pieniądze wykorzystać na Toskę, która też z Radys wyjechała i jest u kasinat od 2 tygodni. Nie ma żadnych deklaracji, a wydatków już trochę było. Mam też pytanie do pozostałych osób, które wpłaciły na Blusię, czy jeśli wszystko będzie dobrze, Blusia zostanie już na zawsze w nowym domu, to czy mogę pozostałą po niej kasę przeznaczyć na Toskę? Bardzo proszę o wypowiedzenie się. Pięknie się zapowiada;) Sprawa pieniędzy oczywiście na TAK! Quote
agat21 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Blusia jako leniwiec kanapowy. Kontynuuje tradycję z hotelu ;) 4 1 Quote
nulka07 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 No i jak tu nie walczyć. Dla takich chwil warto,warto i trzeba;) 1 Quote
kiyoshi Posted March 10, 2019 Author Posted March 10, 2019 Jaka błyszcząca Blusieńka:) czyzby była po kąpieli:) a jak zdrówko? mówiła cos Pani? Zgadzam się z nulka- dla takich chwil/ zdjęć WARTO! Quote
agat21 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Nie, z tego co wiem, to nie była kąpana. Przeszła kąpiel u szafirki :) Ze zdrówkiem niby dobrze, ale wymiotowała dziś po podaniu leków, pani wybiera się do weta, zasugerowałam jej, że może Blusia zjadła coś ciężkiego, na przykład wędlinę, że może warto, żeby przez jakiś czas jadła tylko gotowane. Quote
Tyśka) Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Jeżeli Pani chce rozpieszczać Blusię, to niech rozpieszcza zdrowym gotowanym jedzonkiem. Parówki czy wędlina to proszenie się o kłopoty... Mam nadzieję, że malutka będzie zdrowa, a Pani weźmie uwagi do serca. :) Cieszę się, że Blusia tak błyskawicznie znalazła dom. Brawo agat21! 1 Quote
kiyoshi Posted March 10, 2019 Author Posted March 10, 2019 Najlepiej by było, żeby dobry wet ją obejrzał, USG, przydałoby się zbadać krew, zrobić próby wątrobowe. Nie można bagatelizowac....wet powinien tez pmóc dobrać diete. Blusieńka.. 1 Quote
agat21 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Pani mi napisała właśnie, że tylko gotowane jej daje, ale chyba nie do końca tak jest.. No nic, mam nadzieję, że dzisiejsze zachowanie żołądka Blusi jej pokazało, że ona jest delikatna i musi jeść lekko i zdrowo. Tysiu, to znalezienie domu to nie moja zasługa, tylko wielu wspaniałych osób, które pomogły :) 1 Quote
agat21 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 A tu zdjęcie sprzed chwili z subtelnym opisem: "chrapie jak stary chłop" !! :)) 3 1 Quote
Ainana Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 No i dzięki tym widokom będę miała dobre sny :) Piękny czarnulek, a w zasadzie Czarnulinka. Zdrowia dla Blusiuni... 1 1 Quote
nulka07 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Zaglądam i moje serducho sie cieszy. Blusieńko , bądź szczęśliwym psem , bo miłość już się wykluła;)) 2 1 Quote
agat21 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Wczorajsze wieści od pani Blusi były takie, że była z Blusią u weta, wet obejrzał i przebadał, dał jakieś inne leki i zastrzyk osłonowy na jelita, zalecił specjalną karmę dla wrażliwego przewodu pokarmowego. Wymacał dwa malutkie zgrubienia w gruczołach mlecznych i zalecił obserwację. Blusia była bardzo grzeczna, nie wymiotowała już po nowej karmie. Oby to wszystko to był tylko wynik stresu, złego żywienia, i oby teraz Blusia była zdrowa przez długie lata. Wczoraj też na konto dotarła wpłata Nadziejki z bazarku w kwocie 69,40 zł - bardzo pięknie dziękuję. Nadziejka zgodziła się na przekazanie pieniędzy na Toskę. Widzę też zgodę nulki na przekazanie pieniędzy po Blusi na Toskę. Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że inne osoby tez nie mają nic przeciwko temu. Przekażę więc pozostałą kwotę na Toskę: TOSKA 1 1 Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 12 minut temu, agat21 napisał: Wczorajsze wieści od pani Blusi były takie, że była z Blusią u weta, wet obejrzał i przebadał, dał jakieś inne leki i zastrzyk osłonowy na jelita, zalecił specjalną karmę dla wrażliwego przewodu pokarmowego. Wymacał dwa malutkie zgrubienia w gruczołach mlecznych i zalecił obserwację. Blusia była bardzo grzeczna, nie wymiotowała już po nowej karmie. Oby to wszystko to był tylko wynik stresu, złego żywienia, i oby teraz Blusia była zdrowa przez długie lata. Wczoraj też na konto dotarła wpłata Nadziejki z bazarku w kwocie 69,40 zł - bardzo pięknie dziękuję. Nadziejka zgodziła się na przekazanie pieniędzy na Toskę. Widzę też zgodę nulki na przekazanie pieniędzy po Blusi na Toskę. Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że inne osoby tez nie mają nic przeciwko temu. Przekażę więc pozostałą kwotę na Toskę: kto podpowie mi jak wstawić link do Toski?? :// Skopiować link wątku Toski. Musisz napisać coś np: Wątek Toski zaznaczyć go kursorem tak aby się "podświetlił. Do góry w okienku gdzie piszemy jest 4 od lewej taki znak dwa ogniwa łańcucha - klikasz na to . Tam wklejasz skopiowani link do wątku - zatwierdzasz i powinno być ok :) TOSKA Quote
agat21 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 5 minut temu, b-b napisał: Skopiować link wątku Toski. Musisz napisać coś np: Wątek Toski zaznaczyć go kursorem tak aby się "podświetlił. Do góry w okienku gdzie piszemy jest 4 od lewej taki znak dwa ogniwa łańcucha - klikasz na to . Tam wklejasz skopiowani link do wątku - zatwierdzasz i powinno być ok :) TOSKA Łałł! Działa! Bardzo pięknie Ci dziękuję :)) Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 58 minut temu, agat21 napisał: Łałł! Działa! Bardzo pięknie Ci dziękuję :)) :) Quote
Nadziejka Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Dnia 13.03.2019 o 13:18, agat21 napisał: Wczorajsze wieści od pani Blusi były takie, że była z Blusią u weta, wet obejrzał i przebadał, dał jakieś inne leki i zastrzyk osłonowy na jelita, zalecił specjalną karmę dla wrażliwego przewodu pokarmowego. Wymacał dwa malutkie zgrubienia w gruczołach mlecznych i zalecił obserwację. Blusia była bardzo grzeczna, nie wymiotowała już po nowej karmie. Oby to wszystko to był tylko wynik stresu, złego żywienia, i oby teraz Blusia była zdrowa przez długie lata. Wczoraj też na konto dotarła wpłata Nadziejki z bazarku w kwocie 69,40 zł - bardzo pięknie dziękuję. Nadziejka zgodziła się na przekazanie pieniędzy na Toskę. Widzę też zgodę nulki na przekazanie pieniędzy po Blusi na Toskę. Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że inne osoby tez nie mają nic przeciwko temu. Przekażę więc pozostałą kwotę na Toskę: TROSKA RozliczONY WYSLANY ! 73 zl z kramku Nadziejkowy dla cudnej Blusi Blusienki- a 5 procent dla Mileczki do 1 marca dla Blusienki 95 proc 69 zl 35 gr POZDRAWIAM I PROSZE O POTWIOERDZONKO AGATKO NA ZAKONCZONEM KRAMIKU Quote
Recommended Posts