Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Nadziejko, i ja podziękuję pięknie za bazarek dla naszych sunieczek ślicznych Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 3 godziny temu, Nesiowata napisał: To ja poproszę taką śliczną truskawkę za 10 zł. Ciociu Dziekuje Nejmocniej Zaraz Ciocie podlicze z Cegielenkami Quote
elik Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Miałam już nic nie licytować, bo budżet mocno nadszarpnięty dla ratowania maluszków i zamojskich i od ewu, ale jeszcze się skuszę na poz. nr 4. Za wywoławczą proszę. 2 Quote
Radek Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Czasem ciężko się powstrzymać przed bazarkowymi zakupami. 2 Quote
elik Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 6 minut temu, Radek napisał: Czasem ciężko się powstrzymać przed bazarkowymi zakupami. Oj ciężko, ciężko :) 1 Quote
anica Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Dzień dobry ... no to skaczemy w Nowy tydzień! ...a ja ,już spóźniona jak zwykle ,więc choć podrzucam, Dziękując za zaproszenie :) 1 Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Miałam już nic nie licytować, bo budżet mocno nadszarpnięty dla ratowania maluszków i zamojskich i od ewu, ale jeszcze się skuszę na poz. nr 4. Za wywoławczą proszę. Ciociu Pieknie Dziekuje Pozdrawiam Pozdrawiam bede slac razem z fantuskiem z inszego mojego kramku Bardzo Dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Witam witam serduchem Wszystkich Gosci Przemilych dzis rankiem dowiedzialam sie ze ... jednej pracunki juz nie mam zrezygnowali z moich uslug przyjmujac na moje miejsce kogos 30 lat mlodszego hihi ..oj nie predko sie pozbieraja po tym jak ,,mlodzience,, im wszytko na blysk poczynia ... no coz przyjelam wiesci z smsa.... i odpislalam co mysle o tem i juz i po wszytkim .... Quote
elik Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 9 minut temu, Nadziejka napisał: bede slac razem z fantuskiem z inszego mojego kramku Tak, bardzo proszę :) Quote
jankamałpa Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Witam witam serduchem Wszystkich Gosci Przemilych dzis rankiem dowiedzialam sie ze ... jednej pracunki juz nie mam zrezygnowali z moich uslug przyjmujac na moje miejsce kogos 30 lat mlodszego hihi ..oj nie predko sie pozbieraja po tym jak ,,mlodzience,, im wszytko na blysk poczynia ... no coz przyjelam wiesci z smsa.... i odpislalam co mysle o tem i juz i po wszytkim .... Nie ma tego złego co by na dobe nie wyszło. Będzie dobrze. Quote
Kamila Proc Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Ty Nadziejko jestes niesamowita 1 Quote
Kamila Proc Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Witam witam serduchem Wszystkich Gosci Przemilych dzis rankiem dowiedzialam sie ze ... jednej pracunki juz nie mam zrezygnowali z moich uslug przyjmujac na moje miejsce kogos 30 lat mlodszego hihi ..oj nie predko sie pozbieraja po tym jak ,,mlodzience,, im wszytko na blysk poczynia ... no coz przyjelam wiesci z smsa.... i odpislalam co mysle o tem i juz i po wszytkim .... 5 latkow juz przyjmuja? Quote
iwna5702 Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Przywitam się :) i poproszę truskaweczkę za 10 zl. :) 1 Quote
Radek Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 6 godzin temu, Nadziejka napisał: no coz przyjelam wiesci z smsa.... Niezła kultura, jak takie informacje przesyłają przez sms. Trzymaj się Nadziejko. 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: 5 latkow juz przyjmuja? Wiesz jak humor poprawić. Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Oj serducka ja przecie 5 razy dzieisiec i ciut wiec juz dla nich star baba nawet kiedys uslyszlalam ze po drabinkach za wolno smigam ze powinnam szybciej to wtedy wiecej okien dam rade w jednej dnioweczce ....haha odrzeknellam zem ja nie Dzeki Czan ...ale ze siem sprenezm i wytenzem i posmigam lokienka wolnosciowo ale dokladnuiosciowo .... Kamilko haha dobruskie dobruskie zebytylko jeszcze byli laskawcy zaplacic niektore zaleglosci .... wzglendem pracowitosci ech .... Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: Ty Nadziejko jestes niesamowita Kamilko jam jest dziadyga samowita i niespozyta w czarowaniu bazareczkowaniu ale ale w pracy to pechamam wcale caluni czas i za kazdenkim razem staraja oszukac jak tylko sie da na umowie coz inszego a w rzeczywistosci cos lokropnego .... Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 3 godziny temu, iwna5702 napisał: Przywitam się :) i poproszę truskaweczkę za 10 zl. :) Ciociu Iwonko Pieknie Ogromnie Dziekuje Quote
Recommended Posts