Radek Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: kto powalczy? Ktoś, kto ma nadmiary w kieszeni? Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Nocne zaproszonka i dla lapeczek pozdrowionka Ach dzis chyba nikt nie posiada ndamiaru boc na kazdenkim kroku coraz drozej wszedzie i wszedzie co to bedzie ... Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Z wateczku zamojskiego czeka rudunio maluni niewidomy na ratunek .. pisze Tysia: Muszę Wam kogoś pokazać... :( Dzisiaj "moje" Dziewczyny odwiedziły schronisko, aby wziąć kolejnego naszego bezdomniaka pod skrzydła, bo biedaczysko był gnębiony przez "kolegów" z boksu i momentalnie posiwiał (znamy go od paru miesięcy, w schronie był zaledwie 3tygodnie i mocno się postarzał)... W międzyczasie Dziewczyny przeszły się po boksach. Natrafiły się na takiego rudego liska, samczyka. Samiec, ślepy, w boksie ogólnym. Nie może dopchać się do miski z jedzeniem, zawsze trafia tam ostatni jak już pusto... Szkieletor. On nie przetrwa jak ktoś mu nie pomoże. Ani ja, ani żadna z "moich" Dziewczyn nie możemy mu pomóc... mamy nadwyżkę psów, dzisiejszy terier to nadprogramowiec ponad wszelkie dotychczasowe psy... ale wiem, że ten lisek nie przetrwa w schronisku... Może ktoś z Was może pomóc :( Nie daje mi on spokoju... <<ogłoszenie ślepaczka na FB>> Quote
Radek Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 8 godzin temu, Nadziejka napisał: Ach dzis chyba nikt nie posiada ndamiaru Na szczęście zawsze jakieś dobre dusze wyskrobią parę groszy dla psiaków w potrzebie. Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Witaj Wujenku Dziekuje dziekuje Spokojnego dzioneczka Zyczy Nadziejeczka Quote
Radek Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Jak zwykle lajki wyszły, kiedy są potrzebne. Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 popoludniu zaprosimy z dziekowaniem serdecznym Quote
Radek Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 5 godzin temu, Nadziejka napisał: popoludniu zaprosimy I nocą też. Quote
Radek Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Czas najwyższy przerwać ciszę na bazarku. Quote
Nadziejka Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 7 minut temu, Kamila Proc napisał: to jeszcze raz skocze Iskiereczko Droga wszytko spakowane postaram sie dzisiaj wyslac wojaskow dwoch z niespodziewankami Quote
Nadziejka Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Dziekuje stokrotnie Kamilko dziekuje zaprosimy razem Quote
Nadziejka Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Nie siedzimy! Skaczemy na samą górę! Dziekuje slicznie przyszly pieniazki dziekuje za nadplate wpisuje za lampionik 6 zl Quote
Nadziejka Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Dobereczek iskierkom z dziekowaniem serdecznem zaprosimy Quote
Recommended Posts