Nadziejka Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 1 minutę temu, Radek napisał: A w jakich czasach się dzieje? Rok 1774, czasy panowania Ludwika XV. W wersalskiej Galerii Zwierciadlanej odkryte zostają zwłoki brutalnie zamordowanej młodziutkiej Rosette oraz liścik adresowany do przyjaciela Casanovy Viravolty, awanturnika pracującego niegdyś dla Republiki Weneckiej. Dlaczego morderca zostawił przy zwłokach jedną z bajek La Fontaine’a oraz różę? Skąd pomysł nawiązania do Bajkarza, którego sam Viravolta zabił niegdyś w pojedynku? Morderca zapowiada dziesięć zabójstw, ale wkrótce okazuje się, że dziewczyna z Galerii Zwierciadlanej nie była jego pierwszą ofiarą – pod nóż poszło już kilku agentów i informatorów z tajnej służby króla. ,, Wujeneczku prosze skrot mniej wiecj 1 Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty zapraszam na maluczki kramik ksiegarenka dla maluczkich chorusinek od Toli do 27 luty Quote
Radek Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Rok 1774, czasy panowania Ludwika XV Oj, to nie moja epoka. Quote
Onaa Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Zaglądam z zaproszenia, chociaż podrzucę w poniedziałkowy ranek:). 1 Quote
anica Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Dzień dobry ... no to skaczemy w Nowy tydzień! Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Author Posted February 18, 2019 Witam gosci witam z dziekowaniem zapraszamy dzis tez wiosenke juz na dworku mamy Quote
Radek Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: podnosimy Też pomogę dźwigać. Quote
agasz Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Jeśli mogę połączyć wysyłkę z bazarkiem tym do 01.03 to poproszę telefon za wywoł. Quote
Nadziejka Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 1 minutę temu, agasz napisał: Jeśli mogę połączyć wysyłkę z bazarkiem tym do 01.03 to poproszę telefon za wywoł. Ciociu Droga Pieknie Ogrooomnie Dziekuje! Calunim Serduchem Sciskam Oczywiscie razem wysyleczka wszytkiego Ciociu Bardzo bardzo bardzo dziekuje klanaim nisko Quote
agasz Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Dziękuję! Jestem teraz na trzecim bazarku. pobuszuję troszkę Quote
Nadziejka Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 14 minut temu, agasz napisał: Dziękuję! Jestem teraz na trzecim bazarku. pobuszuję troszkę Calunim sercem dziekuje dziekuje dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 Dobreduszenki poniewaz Supelek Supcik od malagosi ma juz domcik dolaczylam wiec ku naszemu kramcikowi cudowna Mileczke z nadzieja na lepszy los i dla niej dla Mileczki zapraszamy na watus anica Duze maja gorzej! los sie do niej usmiechnal na krotko..musi wracac do schronu bo jest za duza.. Quote
Recommended Posts