Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Rozliczonko Malagosiowe lapucinki 70 procencikow 5 zl Cegielka plus fantuskowe 63 zl 70 gr dla malagosiow 68 zl wysylam do malagosi i juz u malagosiow cudnych Mileczka od anica 30 procencikow 5 zl Cegielka plus fantuskowe 27 zl 30 gr dla Mileczki 32 zl 30 gr wysylam do anica i juz u anica Cegielenki Zycia do podzialu na polowe Ciocia Nesiowata 10 zl fantuski pieniazki ktore mam na koncie: Kamila Proc 22 zl 50 gr Ciociea elik 6 zl nulka07 4 zl Ania christo fair 21 zl Maria1957 11 zl Nadziejka 5 zl razem 69 zl 50 gr Nadziejkowo zapraszamy sercem calym dla maluczkich i dla duzych dla wszytkich serduszek ktore znalazly schronienie przed majgorszym opieke spokojnosci cieplutkie jedzonko tulinki leczonko w domu malagosiowym czekaja na domki stale aby ktos pokochal na wieki cale Walczyla o zycie dla swych malenstw malenka mamunia i jej dzidzi.juz bezpieczne w bdt u malagosiow. mamuni z dzidziami ktore juz bezpieczne w u malagos wstrzasajaca opowiesc o zyciu o mamuni ktora swym cialem zaslaniala malenkie narodzone w lesie w samotnosci bezsilna... zdarzyl cud zdarzyl Malenki piesek z pola juz bezpieczny w bdt u malagos Malagosie zdazyli w ostatniej chwili!Wielki czarnulek juz u malagosi w bdt! Dla Orionka Orionek ma dom domuniek! Supelka a Supcio Supciooo ma dom domuuunio! pozwolcie wiec kochane serca ze dolacze do nas sunieczke cudna ale jazke biedna Mileczke z watku anica Duze maja gorzej! los sie do niej usmiechnal na krotko..musi wracac do schronu bo jest za duza.. Pikusia 70 procent dla malgosiowych lapucinek 30 procent dla Mileczki kramcik potrwa do 27 lutego godz 24.00 Rozliczonko Mam na koncie dziekuje! Cegielka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl dziekuje najmocniej Num 1 Kamila Proc kup teraz wojownik rzezbeny MukuMuku 20 zl Mam na koncie z doplata! 22 zl 50 gr dziekuje podaje num poleconego (00)459007734280998816 Otrzymany! Kamilka kupuje jeszcze wojownika num 2 z tego kramku: Nadziejkowy wojownik dodalam!Brat MukaMuka domu szuka!Nadziejka i Magdarynka dla Kolii ktora wyruszyla z Radys po nowe zycie! do 1 marca Num 7 Ciocia elik kup teraz laterenka biala 5 zl Mam na koncie 6 zl dziekuje Podaje num listu polecony ekonomiczny z 3 kramkow (00)359007734414474400 koszt polecon 10 zl 80 gr Otrzymane! plus wysylka rezem z ksiazka z tego kramiku: Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty Num 2 Ciocia nulka07 kup teraz zajaczek duzy szary 4 zl Mam na koncie 4 zl dziekuje Wyslany razem z mnostwem fantuskow z inszych kramikow! Otrzymane! Num 5 kup teraz kuferek drewniany Ania christo fair 15 zl Num 8 kup teraz zestaw krowki plus batonik marcepan Ania christo fair 6 zl Mam na koncie 21 zl dziekuje Serce Aniu podaje num wielkiej paczki z kilku bazareczkow (00) 3 5900773 3 03881562 0 Num 1 A telefon Samsung ciocia agasz za wywol 21 zl Mam na koncie dzieki dzieki! podaje num paczki (00) 3 5900773 3 06003248 4 Otrzymane! i tutaj wklejam kramiki na ktorych Ciociu kupujesz 4 kramciki Ciociu agasz Ciociu Figuniu dziekuje Wam za odczarowanie! Dary Magdarynki pozlacane bizu-,Nadziejkowe roznosci Dla Babulinek Dla Dziadziow Zamojskich - do 23 luty godz 24.00 Nadziejkowy maluni dla cudnej Blusi Blusienki-zapraszam serduchem do 1 marca Obnizeczki Poczarowalam! Nadziejkowy wojownik Brat MukaMuka domu szuka!Nadziejka i Magdarynka dla Kolii ktora wyruszyla z Radys po nowe zycie! do 1 marca Num 11 kotelek czarny moze byc jako piornik i przybornik Maria1957 kup teraz 11 zl! Mam na koncie dziekuje Maryniu kochana kotuniek wyslany ! Otrzymany! Num 1 B pierscionek duzy pozlacany 1 sztuka Nadziejka za wywol 5 zl Mam na koncie Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 1 Brzydal ! wojownik afryknski MukuMuku uwaga Wojownik trzyma jakis przedmiot! ale nie powiem co to jest bardzo ciekawy nie zlalazlam podobnego zdj w googlu.. ciut inne ulozenie ciala wojowniczego zdj z google figurka rzezba drewno lekkie stan idealny dosc spory wojwnik jest rzezba szczesliwa cena wywol 15 zl kup teraz 20 zl Kamila Proc kup teraz dziekuje cuuudnie! Num 1 A Dar Serca Magdarynki Telefon Samsung z wyswietlaczem kolorowem potrzebne do tel aby sobie zakupic 4 baterie AAA ale Pani Agatka z Zabrza juz mi przyslala te baterie! Pieknie Stokroc Dziekuje! cena wywol 24 zl Obnizeczka! Nowa cena 21 zl! Ciocia agasz za wywolawcza dziekujemy cuuuudnie! Num 1 B C D Dar Magdarynki! pierscionki 3 sztuki z zoltym zlotem cena wywol 15 zl za szt srednica wewn 18,3 mm cena wywol za 1 szt Nowa cena! 5 zl Nadziejka 1 sztuke po nowej cenie 5 zl! Nowa cena 4 zl za sztuke! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 2 Zajaczek ozdoba kolor ciut szary siedzacy bardzo ladny kamionka lub gips dosc spory cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl kup teraz nulka07 dziekuje pieknie! Numer 3 Ozdoba klodeczka z drewienka b ladna stan idealny kolor bialy cena wywol 1 zl kup teraz 4 zl Nowa cena 1 zl! Nowa cena 0,70 gr Numer 4 Ozdoba stojacy zajac stan idealny kolorki ma szare i biale zdj z google cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Nowa cena 2 zl Nowa cena 1 zl! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 5 Ozdoba kuferek cuuudeczko na roznosci podobny jak ten tutaj zdj z google moj ma troszka malowane zamykanie w rozne esyfloresy ale to jest malowane od nowosci i jest dzieki temu piekny stan idealny zamykany na zameczek ma wiele lat ale naprawde polecam cena wywol 11 kup teraz 15 zl Ania chrosto fair kup teraz dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 6 Swieczniczki dwa czerowne sliczne czerwien piekniejsza niz ta ze zdj z google szklane stan idealny cena wywol za zestaw 3 zl kup teraz 4 zl Nowa cena 1 zl! Nowa cena 0,50 gr! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 7 Latarenka ma jedny szybke z tylu zbita malenka szybka oprocz szybki -stan idealny dosc spora cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Ciocia elik kup teraz dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 8 Zestaw slodkosci pysznosci 250 gram krowek mlecznych batonik Marcepan cena wywol 4 zl 50 gr kup teraz 6 zl Ania chrosto fair kup teraz dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Num 9 Ksiazka nowiutenka ,,Wielki Liberace,, stan idealny str 344 okladka miekka cena wywol 8 zl kup teraz 11 zl Nowa cena 4 zl! Nowa cena 3 zl 50 gr! Wielki Valentino Liberace legendarny artysta estradowy w szczerych kontrowersyjnych wspomnieniach swego kochanak Amerykanska kariera chlopaka o polskich korzeniach ikony kiczu ..bohatera wielu skandali...stala sie kanwa opartego na tej ksiazce filmu z Michaelem Douglasem w roli tytulowej,, Num 9 A ,,Bajki Pisane Krwia,, ksiazka stan bardzo dobry plus polecm ogromnie thiller swietny cena wywol 10 zl Nowa cena 9 zl! Nowa cena 7 zl! Rok 1774, czasy panowania Ludwika XV. W wersalskiej Galerii Zwierciadlanej odkryte zostają zwłoki brutalnie zamordowanej młodziutkiej Rosette oraz liścik adresowany do przyjaciela Casanovy Viravolty, awanturnika pracującego niegdyś dla Republiki Weneckiej. Dlaczego morderca zostawił przy zwłokach jedną z bajek La Fontaine’a oraz różę? Skąd pomysł nawiązania do Bajkarza, którego sam Viravolta zabił niegdyś w pojedynku? Morderca zapowiada dziesięć zabójstw, ale wkrótce okazuje się, że dziewczyna z Galerii Zwierciadlanej nie była jego pierwszą ofiarą – pod nóż poszło już kilku agentów i informatorów z tajnej służby króla. Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 10 Cuuudenko Mieta Meksykanska kwiat doniczkowy rosnie ze hejjjj przefajny kwiateczek odszczepka wielka tutaj zdj z google cena wywol 1 zl kup teraz 8 zl Nowa cena 3 zl! Nowa cena 2 zl Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Numer 11 Cudenko kosmetyczka ala piorniczek nawet stan idealny na nozyczki i na dlugopiski tez byc moze polecam serdecznie cena wywol 8 zl Nowa cena kup teraz 7 zl Cudna Maria1957 za 11 zl dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Witajcie Dziewczynki dziekuje pieknie zapraszamy Quote
Nesiowata Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Czarodziejko - podrzuć mi cegiełkę za 10 zł. Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 27 minut temu, Nesiowata napisał: Czarodziejko - podrzuć mi cegiełkę za 10 zł. Ciociu Cudne Serce Tys Nasza Czarodziejka Niezwykla Jest Dziekuje Calunim Serduchem Sciskam Ogromnie Ciociu Cudna num konta mojci serce mojci Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 Przed chwilą, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. Jest i Nasz Wujcio Najpiekniej dziekuje 1 Quote
Radek Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Pozdrawiam z samego rana i zapraszam na zakupy. Quote
malagos Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Dziękuję Nadziejko, za kolejny bazarek - to ogromna pomoc dla mnie i moich podopiecznych! Quote
Recommended Posts