anica Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Udało mi się porobić trochę zdjęć ,żeby można było zobaczyć jak Mila ,teraz wygląda, ciężko było , telefon mam ,taki zwyczajny i to słoneczko ,tak mocno paliło :) 1 Quote
Nesiowata Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 3 minuty temu, anica napisał: Mila mnie poznała, przywitała się bardzo serdecznie, chwilę udało nam się poprzytulać, pobawić ale pan szybko przywołał sunię na miejsce. Dziwny ten człowiek Quote
elik Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Dziwny ten człowiek Też tak sądzę, ale może ma jakieś swoje powody? Quote
Tyśka) Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Może się boi, że zabierzesz mu jego oczko w głowie :) A może ćwiczą ignorowanie obcych i zbyt nadmierne przytulanie mogłoby zaprzepaścić kilka tygodni reningu. Ważne, że Miłka jest pokochana i wygląda na szczęśliwą - jej wpatrzenie w Pana mówi wiele. Quote
Poker Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 22 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A może ćwiczą ignorowanie obcych i zbyt nadmierne przytulanie mogłoby zaprzepaścić kilka tygodni reningu. Może taak być. Pan nie chce , by sunia lgnęła do obcych ( bo anica jesteś teraz obca dla suni )ze względu na bezpieczeństwo , ze względu na posłuszeństwo i chęć przywiązania do właścicieli. Najważniejsze,że sunia jest szczęśliwa nawet jeżeli oceniamy pana ,że jest dziwny. Quote
Anula Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Dziwny ten człowiek Oby tylko dziwny nie był do Miłki. 1 Quote
beataczl Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 zdrowych, wesolych Swiat kochani :) Mileczko, mysle czasami o Tobie.. Quote
Recommended Posts