Jump to content
Dogomania

Dług został spłacony, Miłka już w swoim domku :)Duże mają gorzej! los się do niej uśmiechnął na krótko, musi wracać do schroniska ,bo jest za... duża, Miłka ,najmilsza sunia, prosi o pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

Udało mi się porobić trochę zdjęć ,żeby można było zobaczyć jak Mila ,teraz wygląda, ciężko było , telefon mam ,taki zwyczajny i to słoneczko ,tak mocno paliło :)

0511bceebfd2be8fmed.jpg

62ab55b3bcdf437dmed.jpg

22758d025ffa216emed.jpg

1edc03beeef865dfmed.jpg

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, anica napisał:

Mila mnie poznała, przywitała się bardzo serdecznie, chwilę udało nam się poprzytulać, pobawić ale pan szybko przywołał sunię na miejsce.

02bb88de05b0ef49med.jpg

Dziwny ten człowiek

Posted

Może się boi, że zabierzesz mu jego oczko w głowie :) A może ćwiczą ignorowanie obcych i zbyt nadmierne przytulanie  mogłoby zaprzepaścić kilka tygodni reningu.
Ważne, że Miłka jest pokochana i wygląda na szczęśliwą - jej wpatrzenie w Pana mówi wiele.

Posted
22 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

A może ćwiczą ignorowanie obcych i zbyt nadmierne przytulanie  mogłoby zaprzepaścić kilka tygodni reningu.

Może taak być. Pan nie chce , by sunia lgnęła do obcych ( bo anica jesteś teraz obca dla suni )ze względu na bezpieczeństwo , ze względu na posłuszeństwo i chęć przywiązania do właścicieli.

Najważniejsze,że sunia jest szczęśliwa nawet jeżeli oceniamy pana ,że jest dziwny.

• 5 months later...