anica Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Założyłam wątek dla Lakusia, pomoc będzie bardzo, bardzo potrzebna, zapraszam do niego, może razem nam się uda , kolejny raz pomóc https://www.dogomania.com/forum/topic/349855-służyłem-wiernie-kochałem-całym-sobą-i-znowu-mnie-oddali-a-mówili-że-lacky-to-znaczy-szczęściarz-pomożesz-mi/ Quote
anica Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Na koncie Miłeczki pojawiły się pieniążki, których się nie spodziewałam a za które z całego serca Dziękuję dług się pomniejszył o 35,oozł 10,oo zł 11,04,2019 Nesiowata,Dziękuję 25,oozł 11,04,2019 Figunia Dziękuję Quote
ewu Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Coraz bardzej się martwię:( Dobrze, że Lakuś bezpieczny u kochanej Figuni:) 1 Quote
anica Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Dnia 1.05.2019 o 12:10, ewu napisał: Coraz bardzej się martwię:( Dobrze, że Lakuś bezpieczny u kochanej Figuni:) Basiu nie zamartwiaj się ,nie znam powodu dlaczego pani? /bo pan 1raz odebrał ode mnie telefon/ nie odbiera ode mnie telefonu? za to Magda , rozmawiała z p Anią i jest wszystko dobrze z Miłeczką, dostała nawet zdjęcia mms,em ,na moje pytanie dlaczego... ode mnie nie odbierają telefonów /ani nie oddzwaniają/ Ulv odpowiedziała ... mieli swoje problemy! a.. reszta ,to tak jak rozmawiałyśmy , na uspokojenie Miłeczka się pokazuje :) a na wizytę po adopcyjną na pewno ,pojedziemy , nie może być inaczej! Miłka, śpi sobie spokojnie jak my się zastanawiamy o co chodzi, że pani nie chce odebrać telefonu? ;) I raczej wygląda na zadowoloną :) 2 Quote
ewu Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Miłka chyba niszczy posłania. Mam nadzeję,że to aktualne zdjęcia. Dziękuję Aniu:) Quote
Figunia Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Panstwo dziwnie sie zachowuja ale najwazniejsze, ze Milka szczęśliwa. Oby wizyta pa wyjaśniła wszystkie wątpliwości i uspokoila. Quote
anica Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Basiu, kochana przestawiam się na pozytywne myślenie! Ma być dobrze i nie ma innej opcji! Ulv ufam tak samo jak i Tobie! jestem ,przekonana że Nigdy, nie powiedziała by do mnie... aco ty ,tak zaczęłaś panikować? jest dobrze, mieli swoje problemy! gdyby tak nie było! a resztę czas pokaże, najważniejsze że u Miłeczki jest dobrze, ludzie sobie zawsze sami ,jakoś poradzą! tym bardziej ,jak są we dwoje... Quote
Nadziejka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Basiu, kochana przestawiam się na pozytywne myślenie! Ma być dobrze i nie ma innej opcji! Ulv ufam tak samo jak i Tobie! jestem ,przekonana że Nigdy, nie powiedziała by do mnie... aco ty ,tak zaczęłaś panikować? jest dobrze, mieli swoje problemy! gdyby tak nie było! a resztę czas pokaże, najważniejsze że u Miłeczki jest dobrze, ludzie sobie zawsze sami ,jakoś poradzą! tym bardziej ,jak są we dwoje... kciuki mocno mocnoooo za Mileczke anica rozliczam kramik kolejny 116 z kramku! 92 zl dla zamojskich bieduniow i 23 zl dla Mileczki. Rozliczam! Janiol hand made! Dla zamojskich biedunow i dla Mileczki od anica przydasie - do 16 marca g. 24.00 80 procencik tj 92 zl dla zamojskich biedaczkow a 20 procencik tj 23 zl jest dla Mileczki posylam do Ciebie Aniu Quote
Nadziejka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Aniu sciskam tulinkam calun czas za przecudna iskiereczke Mileczke wiem ze martwisz dzien i noc boc wszytko w sercu aby sie najpiekniej w zdrowiu wszytko ukladalo u Mileczkow Quote
Nadziejka Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Rozliczony! 116 z kramku! 92 zl dla zamojskich bieduniow i 23 zl dla Mileczki. Rozliczam! Janiol hand made! Dla zamojskich biedunow i dla Mileczki od anica przydasie - do 16 marca g. 24.00 23 zl dla Mileczki procencik z zakonczonego kramku poslalam rano dzis ku Tobie Aniu prosze o potwierdzonko na baz jak doleca Mileczko caluje sciskuniam tuylinkam Quote
elik Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Z mojego bazarku jest dla Miłki i Rokyego 425,00 zł do podziału według Aniu Twojego uznania. Bardzo proszę o nr konta i potwierdzenie na wątku bazarku, gdy wpłata dotrze na konto. <Bazarek> EDIT Przelew w drodze. Quote
b-b Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 6 godzin temu, elik napisał: Z mojego bazarku jest dla Miłki i Rokyego 425,00 zł do podziału według Aniu Twojego uznania. Bardzo proszę o nr konta i potwierdzenie na wątku bazarku, gdy wpłata dotrze na konto. <Bazarek> EDIT Przelew w drodze. Piękny wynik Elu :) Quote
elik Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 minut temu, b-b napisał: Piękny wynik Elu :) Boguniu Ty także masz w tym swój udział :) Cieszę się ogromnie, że będzie jakaś znacząca pomoc dla psiaczków. Quote
anica Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 I ja się cieszę razem z Wami i już wróciłam, jak się tylko powyrabiam z zaległościami, zaraz zrobię rozliczenie , Eliczku ,bardzo, bardzo Dziękuję raz jeszcze Quote
anica Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 Dnia 26.04.2019 o 19:43, b-b napisał: Ogłoszenie jest cały czas aktywne https://www.olx.pl/oferta/lacky-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDyUL9a.html Pewnie zapomniałaś Aniu ,ze ogłoszenie było podmienione na ogłoszenie od Anuli i Bogusi na promowane po suni , która była pod opieką Poker :) Wyróżniłam ogłoszenie dla Lakusia, niestety telefon ,nie dzwoni :( Quote
anica Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 Dnia 30.04.2019 o 00:10, Rubik napisał: Z bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/349605-zakończony-pw-prześlę-w-przyszłym-tygodniu-domowe-artykuły-książki-i-kilka-drobiazgów-dla-ciebie-i-dziecka-dla-trzech-psiaków-do-25-marca-godz-2100/ uzbierało się dla Miłeczki 102 zł. Bardzo proszę o wiadomośc prywatną z danymi do przelewu Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku... Zawsze można poprosić o przesłanie zdjęcia. Ogromne podziękowania dla kochanej Rubik, pieniążki już na koncie Miłeczki, Wielki cmok niech się tylko ogarnę i odrobię zaległości po wyjeździe, zaraz siadam i rozliczam, Quote
elik Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 10 minut temu, anica napisał: I ja się cieszę razem z Wami i już wróciłam, jak się tylko powyrabiam z zaległościami, zaraz zrobię rozliczenie , Eliczku ,bardzo, bardzo Dziękuję raz jeszcze Niech psiakom wyjdzie na zdrowie :) 1 Quote
anica Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Dnia 30.04.2019 o 21:59, anica napisał: Na koncie Miłeczki pojawiły się pieniążki, których się nie spodziewałam a za które z całego serca Dziękuję dług się pomniejszył o 35,oozł 10,oo zł 11,04,2019 Nesiowata,Dziękuję 25,oozł 11,04,2019 Figunia Dziękuję 23,oozł 11,05,2019 Nadziejka Dziękuję 102,oozł 11,04,2019 Rubik Dziękuję 41,57,zł 11,04,2019 Elik Dziękuję / 425 -108,57 =383,43 jeszcze zostanie dla Rokusia/ -------------------------------------- 166,57 zł Jeszcze wpłynęły pieniążki od naszej kochanej Nadziejki i Rubik, jeśli dodam pieniążki od cioci Elik, Miłeczka ,może cieszyć się Nowym życiem, bez długu :) Dziękuję z całego serca, za wsparcie i pomoc dla tej kochanej i słodkiej suni Quote
Nadziejka Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Mileczko Najpiekniejszego Najlepsiutkiego Cudna Stokroteczko 1 Quote
Nadziejka Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Mileczko cudna najlepsiutkiego wszelkiego i chklodziku chlodzikuuuu czekamy Quote
anica Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Wczoraj po 20tej, odbyła się wizyta poadopcyjna u Mili /drobna ,zmiana imienia z Miłki na Milę / sunia ma się dobrze, nabrała idealnych kształtów, sierść jest błyszcząca a badania ,pokazały że pozbyła się lamblii, na szkolenie nie poszła, jak powiedział pan... radzimy sobie ,sami, Mila się pokazuje 1 Quote
elik Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Faktycznie ma piękną błyszczącą sierść :) Dziewczynka znalazła swoje miejsce na ziemi :) Quote
anica Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Mila mnie poznała, przywitała się bardzo serdecznie, chwilę udało nam się poprzytulać, pobawić ale pan szybko przywołał sunię na miejsce. Quote
elik Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 2 minuty temu, anica napisał: Mila mnie poznała, przywitała się bardzo serdecznie, chwilę udało nam się poprzytulać, pobawić ale pan szybko przywołał sunię na miejsce. Czemu? Nie pozwala się przytulać suni do "obcych" ludzi? Quote
Recommended Posts