Jump to content
Dogomania

Dług został spłacony, Miłka już w swoim domku :)Duże mają gorzej! los się do niej uśmiechnął na krótko, musi wracać do schroniska ,bo jest za... duża, Miłka ,najmilsza sunia, prosi o pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

I jeszcze raz, spróbuję :)

Na CITO   potrzebny DT ,/ może być płatny, trudno ,później będziemy się martwić o pieniądze/ dla 6-letniego Onkowatego psa, Lacky ma czas tylko do końca miesiąca i również ,ląduje w schronie :(  

d772483d3b2c8fa5med.jpg

Posted
Dnia 4.04.2019 o 12:23, Tyś(ka) napisał:

anico, a gdzie ten psiak obecnie jest? Do kiedy ma czas? Możesz napisać mi na priv, coś pomyślę...

Tyś(ka)  czy coś Ci udało się pomyśleć?   u mnie NIC!  a czas Lackiemy się kończy :(

Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

I jeszcze raz, spróbuję :)

Na CITO   potrzebny DT ,/ może być płatny, trudno ,później będziemy się martwić o pieniądze/ dla 6-letniego Onkowatego psa, Lacky ma czas tylko do końca miesiąca i również ,ląduje w schronie :(  

d772483d3b2c8fa5med.jpg

Może kikou miałaby miejsce ? 

Posted
Dnia 6.04.2019 o 00:16, b-b napisał:

Zrobię mu zaraz a nowe zdjęcia zawsze można dodać :)

Ma książeczkę czyli ma szczepienia?

https://www.olx.pl/oferta/lacky-szuka-domu-domu-takiego-juz-na-zawsze-CID103-IDznT3F.html

Bogusiu, nowych zdjęć nadal nie otrzymałam / pan mówi, ze już lepiej nie potrafi?!  napiszę do Tyś(ki) ale mam tutaj pytanie?   zajrzałam i ogłoszenie jest już archiwalne, czy mogę je jakoś ożywić?  wyróżnić?

Dzwoniłam do p Ani  chciałam się umówić na wizytę po adopcyjną.... p Ania powiedziała ,że jest w pracy i nie może rozmawiać, poprosiłam żeby oddzwoniła jak będzie mogła... nie oddzwoniła!   spróbuję raz jeszcze.... chyba przestaję panować nad emocjamii... już się denerwuję :(

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

Bogusiu, nowych zdjęć nadal nie otrzymałam / pan mówi, ze już lepiej nie potrafi?!  napiszę do Tyś(ki) ale mam tutaj pytanie?   zajrzałam i ogłoszenie jest już archiwalne, czy mogę je jakoś ożywić?  wyróżnić?

Dzwoniłam do p Ani  chciałam się umówić na wizytę po adopcyjną.... p Ania powiedziała ,że jest w pracy i nie może rozmawiać, poprosiłam żeby oddzwoniła jak będzie mogła... nie oddzwoniła!   spróbuję raz jeszcze.... chyba przestaję panować nad emocjamii... już się denerwuję :(

To musi b-b ogłoszenie wznowić.Jak wznowi to w linku ogłoszenia pod zdjęciem jest ikonka wyróżnienia,trzeba kliknąć i wyróżnić.Wyróżnić może każdy tylko aby ogłoszenie było wznowione.

Posted
9 godzin temu, anica napisał:

Ogłoszenie jest cały czas aktywne

https://www.olx.pl/oferta/lacky-czeka-na-swoj-dom-CID103-IDyUL9a.html

Pewnie zapomniałaś Aniu ,ze ogłoszenie było podmienione na ogłoszenie od Anuli i Bogusi na promowane po suni , która była pod opieką Poker :)

Dnia 8.04.2019 o 21:17, b-b napisał:

Bo chłopak dostał promowane ogłoszenie do 11.04 po Kajuni. Anula tak zarządziła kiedy pytałam na jakiego psiaczka przenieś promowanie :)

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Anula napisał:

To musi b-b ogłoszenie wznowić.Jak wznowi to w linku ogłoszenia pod zdjęciem jest ikonka wyróżnienia,trzeba kliknąć i wyróżnić.Wyróżnić może każdy tylko aby ogłoszenie było wznowione.

Anulko, jak zwykle ... Dziękuję kochana moja :)  nie wszystko to jest dla mnie jasne /nie widzę ikonki?? w ktorą trzeba kliknąć i wyróżnić??  ja uż chyba niewiele widzę ??? nie radzę sobie z pewnymi rzeczami, w desperacji... sama zamieścicłóam agłoszemie !

2 godziny temu, b-b napisał:

Ogłoszenie jest cały czas aktywne

Pewnie zapomniałaś Aniu ,ze ogłoszenie było podmienione na ogłoszenie od Anuli i Bogusi na promowane po suni , która była pod opieką Poker :)

Bogusiu, kochana zapomniałam!... chybba w ogóle mam problem ostatnio w realnym życiu :(   muszę się zastanowić... jutro pewnie będzie lepiej! Bogusiu, Dziękuję za wszystko :)

Posted

Aniu, przepraszam za spam, ale napisze tu, bo widzę, ze dopiero pisałaś.

Moja tymczaska juz jest w DS. Właśnie wróciłam z wizyty PA.

Relaksuj się Aniu i odpoczywaj, bo Ci się to należy! 

Wspaniałego czasu!

• Like 1
Posted
15 minut temu, Figunia napisał:

Aniu, przepraszam za spam, ale napisze tu, bo widzę, ze dopiero pisałaś.

Moja tymczaska juz jest w DS. Właśnie wróciłam z wizyty PA.

Relaksuj się Aniu i odpoczywaj, bo Ci się to należy! 

Wspaniałego czasu!

Aniu, tak jak rozmawiałuyśmy zadzwonię w poniedziałek :)

Posted

Aniu,skopiowałam,aby wyróżnić trzeba kliknąć w okienko z latawcem(wyróżnij to ogłoszenie),dalej pokaże się okienka midi,mini,maxi,trzeba kliknąć jaką wersję sobie życzysz,następnie w okienko zamawiam i płacę.Następnie pokażą się okienka z przelewami z jakiego chcesz skorzystać i kliknąć(ja korzystam z E-przelewu(robię przelew przez internet),następnie pokażą się ikonki z bankami,klikasz na swój bank i dalej wprowadzasz swój nik i robisz automatycznie przelew.

Lacky czeka na swój dom

Wrocław, Dolnośląskie, Fabryczna Dodane o 16:00, 14 kwietnia 2019, ID ogłoszenia: 515923028
  • Like 1
Posted
12 godzin temu, Anula napisał:

Aniu,skopiowałam,aby wyróżnić trzeba kliknąć w okienko z latawcem(wyróżnij to ogłoszenie),dalej pokaże się okienka midi,mini,maxi,trzeba kliknąć jaką wersję sobie życzysz,następnie w okienko zamawiam i płacę.Następnie pokażą się okienka z przelewami z jakiego chcesz skorzystać i kliknąć(ja korzystam z E-przelewu(robię przelew przez internet),następnie pokażą się ikonki z bankami,klikasz na swój bank i dalej wprowadzasz swój nik i robisz automatycznie przelew.

Lacky czeka na swój dom

Wrocław, Dolnośląskie, Fabryczna Dodane o 16:00, 14 kwietnia 2019, ID ogłoszenia: 515923028

Super, Dziekuję Anulko :)

3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Anico, przepraszam - ja sama nie wyrabiam ostatnio :(
Posłałam Ci PW, zerknij.

My wszystkie w tym samym klubie ;) odpisałam

Posted

Wczoraj dzwoniłam cztery razy do p Ani, nie odebrała!  dzisiaj odebrał mąż, powiedział że .... żona czuje się źle i nie może ze mną rozmawiać, Miłka czuje się dobrze i wszystko jest dobrze, odpowiedziałam ,że po długim weekendzie chciałabym się umówić na wizytę po adopcyjną - nie ma sprawy odpowiedział, proszę zadzwonić, nie wiem?   mam jakieś ... mieszane uczucia!  nie podoba mi się zachowanie państwa... może jestem przewrażliwiona?!

Posted

anico, pojedziesz na wizytę po/a i wszystko się wyjaśni. Być może faktycznie Pani źle się czuje? Nie nakręcaj się zamartwianiem, wszystko się wyjaśni. Wierzę w to. Ewentualnie może poproś o zdjęcia suni teraz? Może to Ci pomoże w uspokojeniu się?

• Like 1
Posted

Poczekam! i tak nie bardzo mam inne wyjście... teraz muszę na CITO martwić się Luckim bo to kochane psisko ma czas tak naprawdę jeszcze tylko dzisiaj, jutro już... bilet tylko w jedną stronę i tak naprawdę to widzę ,że tylko mi zależy czy pojedzie do schroniska?  czy do domku... chyba będzie to na chwilę domek Figuni, nie mamy w tej chwili innego wyjścia Aniu, Dziękuję, będę chyba musiała założyć mu wątek jak radzi Tyś(ka)  i próbować szukać deklaracji na hotelik, bo telefon milczy a zrobiłam Lackiemu jeszcze jedno ogłoszenie :(    zostały mi jeszcze do sprawdzenia dwa telefony z tych które były o Miłeczkę?    zawsze to jakiś cień nadziei???

Posted

Z bazarku:

https://www.dogomania.com/forum/topic/349605-zakończony-pw-prześlę-w-przyszłym-tygodniu-domowe-artykuły-książki-i-kilka-drobiazgów-dla-ciebie-i-dziecka-dla-trzech-psiaków-do-25-marca-godz-2100/

uzbierało się dla Miłeczki 102 zł. Bardzo proszę o wiadomośc prywatną z danymi do przelewu 

Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku... Zawsze można poprosić o przesłanie zdjęcia.

• Like 1
Posted
22 godziny temu, ewu napisał:

Trzeba sprawdzić co u Miłki.

Basiu, będę tego pilnowała!  była u mnie Ulv na szczęście operacja Kraksy się udała ,jest piąta doba i wszystko jest OK , powiedziała ,że również zadzwoni a jak nie będzie odpowiedzi to pojedziemy tam,

Dnia 29.04.2019 o 10:16, Poker napisał:

Może w razie braku miejsca w hotelikach spytać LILUTosi?  Tylko pewnie z kasą krucho.

Dziękuję , będziemy pytać , założyłam Lackiemu wątek, zapraszam serdecznie do tego wspaniałego psa :)

https://www.dogomania.com/forum/topic/349855-służyłem-wiernie-kochałem-całym-sobą-i-znowu-mnie-oddali-a-mówili-że-lacky-to-znaczy-szczęściarz-pomożesz-mi/

18 godzin temu, Rubik napisał:

Z bazarku:

https://www.dogomania.com/forum/topic/349605-zakończony-pw-prześlę-w-przyszłym-tygodniu-domowe-artykuły-książki-i-kilka-drobiazgów-dla-ciebie-i-dziecka-dla-trzech-psiaków-do-25-marca-godz-2100/

uzbierało się dla Miłeczki 102 zł. Bardzo proszę o wiadomośc prywatną z danymi do przelewu 

Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku... Zawsze można poprosić o przesłanie zdjęcia.

Bardzo dziękuję za pieniążki Wielki cmokbuziak.gif wysłałam PW

też mam nadzieję, ale w sobotę poprosiłam męża o zrobienie zdjęcia i wysłanie mms ,odpowiedział -dobrze!... i nic :(