anica Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 To nadrabiamy zaległości! ;) wczoraj ,po wizycie przedadopcyjnej , sprawy nabrały prędkości światła! na życzenie p Ani /zawsze mówiłam ,że Anki to fajne dziewczyny! / a dla dobra Miłeczki, musiałam ... wymusić wyjście z pracy na pół dnia, bo to dość daleko od nas, Miłeczka zamieszka za Wrocławiem w Leśnicy, ponieważ p Ani nie zniechęcił fakt ,że Miłeczka ma lamblie i trzeba zacząć leczenie, a w poniedziałek wraca do pracy, poprosiła żeby przyspieszyć wizytę, żeby mieć czas w weekend na zapoznanie się i .. no jak miałam odmówić?!;) /szczerze się przyznam ,że uczucia mam mieszane, ale Magda jest tu dla mnie autorytetem, który nie podlega dyskusji! / W kwestii rozliczeń wygląda to tak ,że mam do zapłacenia w lecznicy za wszystkie badania i leki Miłeczki 250,oozł Magda, przekazała p Ani, Omiprazol, który dostaje sunia na te robale a później już p Ania ,będzie kontynuować leczenie, jak Magda zjawi się z rachunkami z lecznicy to uzupełnię rozliczenie Miłeczki 20,oo zł -- 27,03,2019wpłynęło na konto Miłki od Kaas1, Dziękuję Wpłaty: anica - 20,oozł zapłacona - 14,02,2019 Jankamałpa - 20,oozł zapłacona - 14,02,2019 Dziękuję Poker - 50,oozł zapłacona - 27,02,2019 Dziękuję Beataczl - 20,oozł zapłacona - 27,02,2019 Dziękuję Konfirm31 - 20,oozł zapłacona - 27,02,2019 Dziękuję Nulka07 - 20,oozł zapłacona - 27,02,2019 Dziękuję ------------------------------------------------------------------------ 150,oozł Razem + 30,oozł Atulek - zapłacona - 22,02,2019, Dziękuje -------------------------- 180,oozł Razem + 20,oozł Kaas1 , zapłacono 28,02,2019, dziękuje 20,oozł Muza1, zapłacono 28,02,2019, dziękuje 20,oozł Nesiowata, zapłacono 28,02,2019, dziękuje 20,oozł Mdk8, zapłacono 28,02,2019, dziękuje ------------------------ 260,oozł Razem 15,oozł Nadziejka , z bazarku 12,03,2019, dziękuje 20,oozł moja stała za III 2019 --------------------------------------- 295,oozł Razem 20,oozł Kaas zapłacono 25,03,2019 ------------------------------------------ 315,oozł Razem Wypłaty: 45,oozł Wizyta u weta, zdjęcie szwów, antybiotyk enrontron flavour , 19,02,2019 30,oozł Wizyta u weta, odrobaczenie, książeczka 27,02,2019 54,65zł Sucha karma , żwacze ----------------------------- 129,65zł Razem 101,92zł obroża Foresto 6,03,2019 ------------------------- 231,57zł Razem 250,oozł Badania i leki Miłeczki Razem --------------------------------- 481,57 Razem Saldo: 260,oozł wpłaty 129,65zł wypłaty ------------------ + 130,35zł na dz.28,02,2019 295,oozł wpłaty 231,57zł wypłaty ---------------------- + 63,43zł na dz.20,03,2019 250,oozł badania i leki Miłeczki wypłaty --------------------------------------------- - 166,57zł na dz.30,03,2019 Miłeczki jest na minusie :( Quote
anica Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 7 godzin temu, Nesiowata napisał: A to dopiero wiadomość! Aaaa! ... ja jeszcze w to, nie wierzę! 4 godziny temu, beataczl napisał: wspaniale!!!tak myslalam,ze do swiat podbije czyjes serducho i swieta w ds:) Ale proszę nadal zaciskaj jeszcze ,nie mogę uwierzyć! zobaczymy przez weekend 15 minut temu, Tyś(ka) napisał: Fantastycznie, mocno trzymam kciuki. Czy ogłoszenie zdejmować? Ulv, a Tobie jakiegoś rozciągacza doby i dużo siły :) Trzymaj, trzymaj Tyś(ka) proszę poczekajmy przez ten weekend, do poniedziałku, może tak być? Tysiu, telefony się rozdzwoniły i powtarzam propozycję tych dwóch domków, może wyślę Ci numery telefonów na PW oby dwa domki w domku ;) Quote
anica Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 I zaległe foty! Miłeczka się pokazuje Wizyta u weta, może być przyjemna i nawet głaski rozdają :) ... ale przecież trudno jest oprzeć się takiej , ślicznotce ;) ... ileż tu ciekawych, zapachów, wąchanie ważna rzecz ;) ... szalone biegi z Tajgą, życie jest piękne :) ... nawet jak Tajga, prowadzi ;) 4 Quote
Tyśka) Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 W takim razie zostawiam ogłoszenie do poniedziałku :) Trzymam kciuki. Minus spory, może anico zmień tytuł wątku, że zadłużenie jest, a suczka ma lamblie... :( Quote
anica Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 58 minut temu, nulka07 napisał: Trzymamy kciuki za nowy dom! Przyda się! ja też ,zaciskam 56 minut temu, Tyś(ka) napisał: W takim razie zostawiam ogłoszenie do poniedziałku :) Trzymam kciuki. Minus spory, może anico zmień tytuł wątku, że zadłużenie jest, a suczka ma lamblie... :( Dziękuję i Dziękuję za radę , tak zrobię ale chyba będę musiała, jeszcze trochę pobiegać po prośbie! tym bardziej ,że Roki chyba ma złe wyniki! i najwyraźniej, kosztowne, leczenie :( ... niech tylko znajdę chwilę. 1 Quote
Anula Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 To Miłka pozostaje we Wrocławiu w Leśnicy.To jest kamienica czy domek jeżeli to nie jest tajemnicą. Quote
Tyśka) Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Tysiu, telefony się rozdzwoniły i powtarzam propozycję tych dwóch domków, może wyślę Ci numery telefonów na PW oby dwa domki w domku ;) A może będzie najlepiej jak sama zadzwonisz i podeślesz Państwu (jeśli wykażą zainteresowanie innym pieskiem) dwie inne sunie? W ogłoszeniach są podane namiary do osób odpowiedzialnych za suczki. Chyba tak będzie najmniejsze zamieszanie :) Ja mam w propozycjach długowłosą Ivankę oraz krótkowłosą Shillę. Ivanka jest pod Tomaszowem Lubelskim pod opieką "moich" Dziewczyn, ale możliwa pomoc w transporcie, a Shilla u Murki i pod opieką Dory, czyli też Lubelszczyzna. 1 godzinę temu, anica napisał: Dziękuję i Dziękuję za radę , tak zrobię ale chyba będę musiała, jeszcze trochę pobiegać po prośbie! tym bardziej ,że Roki chyba ma złe wyniki! i najwyraźniej, kosztowne, leczenie :( ... niech tylko znajdę chwilę. A może jakiś bazarek? Quote
beataczl Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: A może będzie najlepiej jak sama zadzwonisz i podeślesz Państwu (jeśli wykażą zainteresowanie innym pieskiem) dwie inne sunie? W ogłoszeniach są podane namiary do osób odpowiedzialnych za suczki. Chyba tak będzie najmniejsze zamieszanie :) Ja mam w propozycjach długowłosą Ivankę oraz krótkowłosą Shillę. Ivanka jest pod Tomaszowem Lubelskim pod opieką "moich" Dziewczyn, ale możliwa pomoc w transporcie, a Shilla u Murki i pod opieką Dory, czyli też Lubelszczyzna. te sunie owczarkowate tez maja szanse , sa urocze :) trzeba Je koniecznie pokazac tym ludziom,tym bardziej ze Oni chca psa do domu -jak anica gdzie wyzej pisala .. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Szczęscia i tylko szczęscia w nowym domku!!! anico, zdjąć juz ogłoszenie Miłki? 1 Quote
Nadziejka Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Kolejne cuda cuuudenka Szczescia Zdrowenka Stokrosci Mileczko Tobie Cudna i Panciom Niechaj Wam Wszytko Pieknie Uklada 2 Quote
anica Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 Dnia 30.03.2019 o 12:36, nulka07 napisał: Trzymamy kciuki za nowy dom! Przyda się! :) Dnia 30.03.2019 o 14:50, Tyś(ka) napisał: A może będzie najlepiej jak sama zadzwonisz i podeślesz Państwu (jeśli wykażą zainteresowanie innym pieskiem) dwie inne sunie? W ogłoszeniach są podane namiary do osób odpowiedzialnych za suczki. Chyba tak będzie najmniejsze zamieszanie :) Ja mam w propozycjach długowłosą Ivankę oraz krótkowłosą Shillę. Ivanka jest pod Tomaszowem Lubelskim pod opieką "moich" Dziewczyn, ale możliwa pomoc w transporcie, a Shilla u Murki i pod opieką Dory, czyli też Lubelszczyzna. A może jakiś bazarek? Też o tym pomyślałam! ;) Dnia 30.03.2019 o 14:50, Tyś(ka) napisał: A może będzie najlepiej jak sama zadzwonisz i podeślesz Państwu (jeśli wykażą zainteresowanie innym pieskiem) dwie inne sunie? W ogłoszeniach są podane namiary do osób odpowiedzialnych za suczki. Chyba tak będzie najmniejsze zamieszanie :) Ja mam w propozycjach długowłosą Ivankę oraz krótkowłosą Shillę. Ivanka jest pod Tomaszowem Lubelskim pod opieką "moich" Dziewczyn, ale możliwa pomoc w transporcie, a Shilla u Murki i pod opieką Dory, czyli też Lubelszczyzna. A może jakiś bazarek? Przedstawię oby dwie dziewczynki i odezwę się :) Tyś(ka) a jak to się robi ,żeby tak podlinkować ...imona? Quote
anica Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 Dnia 30.03.2019 o 14:25, Anula napisał: To Miłka pozostaje we Wrocławiu w Leśnicy.To jest kamienica czy domek jeżeli to nie jest tajemnicą. Anulko to jest mieszkanie w kamienicy, na nowym osiedlu, gdzie są ogromne przestrzenie do spacerków, harców ,biegów :) Dnia 30.03.2019 o 23:32, Radek napisał: Powodzenia Miłko. .. Przyda się ;) Dnia 30.03.2019 o 23:37, Alaskan malamutte napisał: Szczęscia i tylko szczęscia w nowym domku!!! anico, zdjąć juz ogłoszenie Miłki? ... i też nie ,podziękuję ;) ... Tak! zdjąć już ogłoszenia , Dziękuję :) 17 godzin temu, beataczl napisał: mordeczka kochana...doczekala sie :) ... pani Ania ,mówi że od pierwszej chwili... zajęła "swoje" posłanko jaby tu była zawsze, jak by wiedziała, że to już będzie jej :) 16 godzin temu, Anula napisał: Ja zdjęłam ogłoszenie Miłki. Dziękuję , Anulko :) Quote
b-b Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Bardo się cieszę, że małej się udało :) I moje ogłoszenie Miłeczki usuwam :) 1 Quote
anica Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Wczoraj dzwoniłam do pani Ani, jest zachwycona Miłeczką okazuje się ,że Magda wiele nauczyła sunię / i nawet się nie pochwaliła ;) / Miłka reaguje na odwołania , słucha podstawowych komend i ... uwielbia pieszczoty! każdą chwilę chce wykorzystać na obecność przy człowieku, przytula się ,łasi, zaczepia, żeby tylko ją zauważyć , pogłaskać :) leki bierze, po leczeniu , zobaczymy? pewnie trzeba będzie zrobić badanie na obecność Lamblij, jak do tej pory biegunek nie było :) Zmieniam tytuł, jak doradzała Ty(śka) będę musiała pomyśleć o jakiejś pomocy? żeby uzbierać pieniążki na dług po Miłeczce? 1 Quote
elik Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 9 godzin temu, anica napisał: będę musiała pomyśleć o jakiejś pomocy? żeby uzbierać pieniążki na dług po Miłeczce? Jaka to kwota Aniu? Miłka jest beneficjentem mojego bazarku. Co prawda ciągle w trakcie robienia, ale mam nadzieje, że wkrótce otworzę. Mam co drugi dzień rehabilitację, co zajmuje mi 3 godziny w tym 2 na dojazd :( Ale od przyszłego tygodnia będę miała większe przerwy więc dokończę bazarek. Quote
Gabi79 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Bardzo się cieszę, że Miłeczka już w DS!!! Powodzenia przecudna Miłeczko!!! 1 Quote
anica Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Pomocy!!!!! to się nigdy nie skończy kochani, znowu zwracam się z pomocą!... raczej błaganiem o pomoc! szukam domku tym razem dla również owczarkowatego, ONka Lacky, przekochane psisko, chodząca miłość do człowieka, przez kilka lat spędzał mi często sen z powiek! że nie pomogłam mu tak jak powinnam :( Lacky ma już 6lat i przez ostatnie 2-3 nie pamiętam dokładnie? stróżował na budowie, niestety budowa się skończyła! teraz rozbierają ,sprzątają i do końca miesiąca Lacky ma tylko czas a później???... no przecież są schroniska :( przyp. kiedyś dawno temu sąsiedzi ,zwrócili mi uwagę ,że pewna starsza pani ma "dużego psa " z którym nie wychodzi, nieraz ?czasem ? ale pies się załatwia na klatce ,że go podkarmiają itd na Wrocławskim wątku, szukałam pomocy, ogłaszaliśmy ale jakoś nie trafił się żaden domek :( jeden z klientów ,powiedział że u nich na budowę potrzebują psa, niestety z braku innych możliwości... Lacky poszedł na tę budowę, po wizycie u niego w domu nie było żadnych wątpliwości ,że tam będzie miał lepiej! w domu nie mógł pozostać ,dosłownie ani chwili dłużej! Proszę jeszcze raz o możliwość ogłaszania Lackiego, później pan obiecał zrobić mi zdjęcia i napiszę więcej, bo już w pracy ,zaczynają mnie ścigać :( Dnia 3.04.2019 o 19:52, elik napisał: Jaka to kwota Aniu? Miłka jest beneficjentem mojego bazarku. Co prawda ciągle w trakcie robienia, ale mam nadzieje, że wkrótce otworzę. Mam co drugi dzień rehabilitację, co zajmuje mi 3 godziny w tym 2 na dojazd :( Ale od przyszłego tygodnia będę miała większe przerwy więc dokończę bazarek. Kwota to 166,57 zł Eliczku, nawet nie jestem w stanie,tym razem, obiecać że będę mogła pomóc w tym ,bazarku :( nie mówię ,że Nie! ale też nie mogę obiecać :( Quote
Recommended Posts