anica Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Tolu, Dziękuję pięknie za zaproszenie :) na tą chwilę, nie mogę wspomóc nawet drobnym grosikiem, sama będę szukać wszędzie pomocy dla suni, która stanęła na mojej drodze, ma wrócić do schroniska bo ... jest za duża :( , ale kiedy pół Dogomanii walczy z Wami o maluszki, nie potrafię stanąć tak spokojnie z boku, może chociaż pomogę sprzedać ten telefon, kolega ,kiedyś pytał? czy mogę poprosić o rezerwację do wieczora? Mocno zaciskam za maluszki 12 godzin temu, Nadziejka napisał: Dar Serca Magdarynki dla maluszkow Telefon Panasonic trzeba do niego dokupic baterie akumulatorki 2 sztuki AAA cena kup teraz 30 zl 1 Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 13 godzin temu, alma591 napisał: Poproszę pakiet leczniczy. 13 godzin temu, Jolanta08 napisał: A ja proszę o środki czystości i chusteczki nawilżające 12 godzin temu, Nesiowata napisał: I znów w górę! 11 godzin temu, jankamałpa napisał: Dwa pakiety lecznicze poproszę i nr konta. 11 godzin temu, agat21 napisał: Pakiet leczniczy poproszę 55 minut temu, anica napisał: Pięknie się przywitam we wtorek Bardzo Wam dziękuję za zakupy, za podnoszenie bazarku Bądzcie z nami, trzymajcie kciuki za pozostała przy życiu trójke maluchów, walka jeszcze nie skończona... Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 39 minut temu, anica napisał: Tolu, Dziękuję pięknie za zaproszenie :) na tą chwilę, nie mogę wspomóc nawet drobnym grosikiem, sama będę szukać wszędzie pomocy dla suni, która stanęła na mojej drodze, ma wrócić do schroniska bo ... jest za duża :( , ale kiedy pół Dogomanii walczy z Wami o maluszki, nie potrafię stanąć tak spokojnie z boku, może chociaż pomogę sprzedać ten telefon, kolega ,kiedyś pytał? czy mogę poprosić o rezerwację do wieczora? Mocno zaciskam za maluszki Oczywiście kochana, do wieczora, bardzo dziękuję Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 12 godzin temu, Nadziejka napisał: Dar Serca Magdarynki dla maluszkow Telefon Panasonic trzeba do niego dokupic baterie akumulatorki 2 sztuki AAA cena kup teraz 30 zl Nadziejko, pięknie dziękujemy, zaraz wstawię wszystko na 1 stronę Quote
elik Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 A ja jakiś pakiet za 50,00 zł. To będzie wpłata od - Agnieszka od elik i tak proszę zanotować :) Quote
terra Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Dziękuję Tolu za zaproszenie' Ale nieszczęście, trzymam kciuki za maluchy i poproszę pakiet leczniczy i środki czystości. Quote
anica Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Bardzo ,dziękuję za rezerwację telefonu, kolega jest zdecydowany, kupujemy :) 1 Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 11 godzin temu, elik napisał: A ja jakiś pakiet za 50,00 zł. To będzie wpłata od - Agnieszka od elik i tak proszę zanotować :) 5 godzin temu, terra napisał: Dziękuję Tolu za zaproszenie' Ale nieszczęście, trzymam kciuki za maluchy i poproszę pakiet leczniczy i środki czystości. 8 minut temu, anica napisał: Bardzo ,dziękuję za rezerwację telefonu, kolega jest zdecydowany, kupujemy :) Bardzo wszystkim dziękuję za zakupy Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Na konto bazarkowe wplynęło 15zł od Anuli Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Mam ogromną prośbę. Jeśli ktoś z kupujących nie dostał numeru konta do wpłaty na PW, to prosze pisać. Najlepiej PW. Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 Dostał info od miryca, ze robi zakupy na kwote 50 zł - bardzo dziękuję Quote
anica Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Dzieńdoberek Ja mogę również już zapłacić za telefon, do kogo mam się zwrócić? Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Na konto bazakowe wpłynęło 50zł od Agnieszki od elik. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Tola Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 29 minut temu, anica napisał: Dzieńdoberek Ja mogę również już zapłacić za telefon, do kogo mam się zwrócić? Do Alaskan, zaraz na pewno podeśle konto, bardzo dziękujemy ziękuję Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 3 godziny temu, anica napisał: Ja mogę również już zapłacić za telefon, do kogo mam się zwrócić? anico kochana, do mnie. Konto masz, czy podać? Koniecznie należy wpisać nick + bazarek dla szczeniaczków z parwo Quote
elik Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Martuniu, czy mogłabym prosić o zmianę tego zapisu? elik - = 25 zł znajoma elik - Agnieszka - =25 zł Ja prosiłam o pakiet za 50,00 zł w imieniu Agnieszki :) Dnia 12.02.2019 o 10:20, elik napisał: A ja jakiś pakiet za 50,00 zł. To będzie wpłata od - Agnieszka od elik i tak proszę zanotować :) Ja może pod koniec tygodnia coś od siebie wysupłam, a na razie tylko od Agnieszki. Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Anusiu Kochana 17 godzin temu, anica napisał: Bardzo ,dziękuję za rezerwację telefonu, kolega jest zdecydowany, kupujemy :) Cudnie dziekujemy wysyleczka jest z Nadzoejkowa prosze o adresik Anusiu ku mnie bede prosic Ciebie o zwrot kosztow wysyleczki a za telefonik do cioci Alaskan czy tak moze byc? wedrujemy Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: anico kochana, do mnie. Konto masz, czy podać? Koniecznie należy wpisać nick + bazarek dla szczeniaczków z parwo Ciociu czy moze tak byc? za telefonik pieniazki Anunia ku Tobie a za wysyleczke do mnie pozdrawiam Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 57 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu czy moze tak byc? za telefonik pieniazki Anunia ku Tobie a za wysyleczke do mnie pozdrawiam Nadziejko, może być, nie ma problemu :-))) Quote
Recommended Posts