Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z wateczku zamojskiego

czeka rudunio maluni niewidomy na ratunek ..

pisze Tysia:

Muszę Wam kogoś pokazać... :(
Dzisiaj "moje" Dziewczyny odwiedziły schronisko, aby wziąć kolejnego naszego bezdomniaka pod skrzydła, bo biedaczysko był gnębiony przez "kolegów" z boksu i momentalnie posiwiał (znamy go od paru miesięcy, w schronie był zaledwie 3tygodnie i mocno się postarzał)... W międzyczasie Dziewczyny przeszły się po boksach. Natrafiły się na takiego rudego liska, samczyka. Samiec, ślepy, w boksie ogólnym. Nie może dopchać się do miski z jedzeniem, zawsze trafia tam ostatni jak już pusto... Szkieletor. On nie przetrwa jak ktoś mu nie pomoże. Ani ja, ani żadna z "moich" Dziewczyn nie możemy mu pomóc... mamy nadwyżkę psów, dzisiejszy terier to nadprogramowiec ponad wszelkie dotychczasowe psy... ale wiem, że ten lisek nie przetrwa w schronisku... Może ktoś z Was może pomóc :( Nie daje mi on spokoju...

zam6.jpg.5b1179934cf2369eef65fd22c1660bff.jpg

zam2.jpg.84cd11f12b16ae8463c089c5525ab8b1.jpg

<<ogłoszenie ślepaczka na FB>>

Posted

Rozliczenie:

Wpłaty za fanty  669,90zł + nadpłaty 26,10zł = 692,00zł

50% Czester   - 346,00zł

50% Maluchy - 346,00zł

Razem:               692,00zł

===================================================================

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W BAZARKU :).ZA ZAKUPY NADPŁATY I PODNOSZENIE :)

b%C5%82yszcz%C4%85ca%20r%C3%B3%C5%BCa.jp