Jump to content
Dogomania

Parwowiroza-Pomocy!!!Pomóżcie uratować malutkie szczeniaczki.Jeden szczeniaczek-Melisa za [TM*];drugi-Szałwia za [TM*];Została przy życiu Mini,Kenya,Kama i Emi.W DS-Mia w Krakowie;Kenya została na stałe w DT; Kama we Wrocławiu;Emi w Zagórów k/Słupcy.

Recommended Posts

Posted

Martusiu, też chętnie wspomogę DT-Karmelki. Wiem, że gdzieś jest konto Fundacji, ale nie pamiętam gdzie. Mogę prosić o numer?

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Martusiu, też chętnie wspomogę DT-Karmelki. Wiem, że gdzieś jest konto Fundacji, ale nie pamiętam gdzie. Mogę prosić o numer?

Proszę bardzo, pięknie dziękuję !

Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska ZEA

ul. Kilińskiego 5
22-400 Zamość

Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700
BGŻ S.A. O/Zamość

Posted

Dziewczynki zostaną przekazane około godz. 15 na zjeździe z autostrady A4 na Nysa/Brzeg. Państwo pojadą dalej w swoją stronę Nysy, a TZ w stronę Nowej Soli odwiedzając po drodze Anulę. Karma sucha zakupiona już jakiś czas temu czeka na maluszki.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Myślę, ze od razu na ZEA; lada moment będzie faktura z leczenie (parwo i kokcydia).

Bardzo dziękuję wszystkim za zgodę, aby ich wpłaty mogły wspomóc szczeniaki, które zostają w DT Karmelka!

Dziękuję Martuniu za odpowiedź :) Anulka zrobi przelew na Fundację i w tytule wpisze" na leczenie szczeniaków z parwo"

Posted
41 minut temu, szafirka napisał:

Dziewczynki zostaną przekazane około godz. 15 na zjeździe z autostrady A4 na Nysa/Brzeg. Państwo pojadą dalej w swoją stronę Nysy, a TZ w stronę Nowej Soli odwiedzając po drodze Anulę. Karma sucha zakupiona już jakiś czas temu czeka na maluszki.

Dziękujemy Haniu za informację :)

Posted
24 minuty temu, Bogusik napisał:

Dziękuję Martuniu za odpowiedź :) Anulka zrobi przelew na Fundację i w tytule wpisze" na leczenie szczeniaków z parwo"

Już przelane 100,00zł.

Jeszcze przypomnę o bazarku transportowym zrobionym przez Havankę.Pieniążki czekają u Havanki.

https://www.dogomania.com/forum/topic/349403-rozliczamy-rzuć-beretem-na-transport-dla-zamojskich-szczeniaczków-do-1402-godz-2000/?tab=comments#comment-17426654

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Anula, Bogusik, na jakie miasto wrzucić ogloszenie dla Emi?

Asiu jest jeszcze wolny Poznań i Katowice.

Posted

Anula, cyknij proszę fotkę mojej Kamusi.

Trzymam kciuki za dobrą drogę. Szafirek to już doświadczony , psiowy kierowca  , więc nie powinno być niespodzianek.

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Trzymam kciuki za dobrą drogę. Szafirek to już doświadczony , psiowy kierowca  , więc nie powinno być niespodzianek.

Poker, czy dla Kami tez napisać ogłoszenie? Jeśli tak, to na jakie miasto?

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

U nas okropna pogoda,bardzo silny wiatr i niebo szare.Może mi się uda zrobić zdjęcia.Zawsze te zdjęcia są na szybko robione,ponieważ nie chcę zatrzymywać szafirka ze względu na wymęczone psiaki długą drogą.Nie nadają się do ogłoszeń.

A Kamusia ma już swój wątek,to bym wstawiła na jej wątek?

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Poker, czy dla Kami tez napisać ogłoszenie? Jeśli tak, to na jakie miasto?

Bardzo chętnie tylko jeszcze za mało o niej wiemy. może za parę dni jak szafirka trochę ją pozna i poda jej wymiary.

2 minuty temu, Anula napisał:

U nas okropna pogoda,bardzo silny wiatr i niebo szare.Może mi się uda zrobić zdjęcia.Zawsze te zdjęcia są na szybko robione,ponieważ nie chcę zatrzymywać szafirka ze względu na wymęczone psiaki długą drogą.Nie nadają się do ogłoszeń.

A Kamusia ma już swój wątek,to bym wstawiła na jej wątek?

Ja nie mam na mydli zdjęcia do ogłoszeń, tylko takie  po prostu z drogi.

Kamusia jeszcze nie ma wątku. Założę jej dziś.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Zrobiłam Emi i Kami OLX na Wrocław, na razie ze swoim nr telefonu, bo Hania musi trochę maluchy poznać , w niedzielę zmienię na nr szafirki.

Proszę o uwagi, co dodać? zmienić? w ogłoszeniach

Kami

https://www.olx.pl/oferta/mlodziutka-kami-o-oryginalnym-umaszczeniu-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDyXkTr.html

Emi

https://www.olx.pl/oferta/cudna-4-miesieczna-emi-kto-ja-pokocha-CID103-IDyXlg5.html

To ja też w takim razie  wstawiam nr tel do szafirki.

• Upvote 1