Jump to content
Dogomania

Parwowiroza-Pomocy!!!Pomóżcie uratować malutkie szczeniaczki.Jeden szczeniaczek-Melisa za [TM*];drugi-Szałwia za [TM*];Została przy życiu Mini,Kenya,Kama i Emi.W DS-Mia w Krakowie;Kenya została na stałe w DT; Kama we Wrocławiu;Emi w Zagórów k/Słupcy.

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

I tutaj pokażę malusią od Poker

a75eff039426a945med.jpg

f5acc6367b389b94med.jpg

3ce7b5957da538ffmed.jpg

Jest śliczna,taka malutka.Dobrze,że już opuściła schron.Dla reszty maluszków nie ma możliwości pomocy.Muszą tam siedzieć albo przetrwają albo i nie.Ta zima ich zabije a także pchły i robale.

Posted
5 minut temu, Bogusik napisał:

Rodzina,która adoptowała od nas Aleksa postanowiła wspomóc wpłatą jednorazową nasze trzy maluszki :) Z całego serca  dziękujemy! :)

Bardzo dziękuję p.Agacie to wielka pomoc dla nas.Jak pieniążki dotrą,potwierdzę.

kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0107

Posted

Kto jeszcze dołoży się i pomoże w utrzymaniu trzeciej suni.Bardzo prosimy!

Hotelik to koszt 10,00zł/doba). Fundacja ZEA pokrywa koszt karmy.

- Havanka - 30,00zł przez 3 miesiące

- elik - 20.00zł + bazarki+P.Agnieszka - 20,00zł = 40,00zł

- magenka1 - 20,00zł

- Anula - 20,00zł

- Bogusik - 20,00zł

- Nesiowata - 20,00zł

- b-b - 20,00zł (bedzie wpłacać dopóki wszystkie sunie znajdą dom)

- Tianku - jednorazowa deklaracja - 30,00zł

- Jolanta08 - 10,00zł

- sonia71 - 20,00zł + dekl.jednorazowa od znajomej - 30zł

Mamy 200,00zł deklaracji stałych + dwie jednorazowe - 60,00zł

Dochodzi jeszcze opłata transportu Nowa Sól - Wrocław

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Chyba tylko bazarek transportowy. Może Havanka dałaby radę.

Prosiłabym uwzględnić czwartą suni o ile Anula się zgodzi.

Posted
9 godzin temu, Nesiowata napisał:

Chyba tylko bazarek transportowy. Może Havanka dałaby radę.

Właśnie rozliczyłam i zakończyłam mój ostatni bazarek. Mogłabym pomóc organizując kolejny. Tylko prosiłabym o podanie kosztów i przewoźnika. Czy Szafirek podjąłby się transportu?

Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Prosiłabym uwzględnić czwartą suni o ile Anula się zgodzi.

Ja nie mam nic do zgadzania się.Zawsze koszt liczymy od ilości psiaków.W Twoim wypadku będzie to 1/4 kwoty.My musimy pokryć 3/4.

Kosztu nie znam na dzień dzisiejszy.

Posted
41 minut temu, Anula napisał:

Ja nie mam nic do zgadzania się.Zawsze koszt liczymy od ilości psiaków.W Twoim wypadku będzie to 1/4 kwoty.My musimy pokryć 3/4.

Kosztu nie znam na dzień dzisiejszy.

Miałam na myśli uwzględnienie w bazarku ,a nie w kosztach. To jest oczywiste,że koszt przewozu suni mam pokryć.

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Właśnie rozliczyłam i zakończyłam mój ostatni bazarek. Mogłabym pomóc organizując kolejny. Tylko prosiłabym o podanie kosztów i przewoźnika. Czy Szafirek podjąłby się transportu?

Elu kochana bardzo dziękujemy za bazarek :) Nie znamy jeszcze kosztów,ponieważ nie wiemy gdzie zostanie ustalone przekazanie maluszków.Jeżeli DT-Karmelki uzgodni to z Szafirkiem to wtedy on będzie mógł obliczyć koszty.Samo podanie Wrocław nic nie daje....

1 godzinę temu, Poker napisał:

Miałam na myśli uwzględnienie w bazarku ,a nie w kosztach. To jest oczywiste,że koszt przewozu suni mam pokryć.

Poker,na pewno maluszka będzie uwzględniona w bazarku bo to na tej samej trasie i do tego samego hoteliku :) Bardzo się cieszę,że dzięki Wam, kolejne psie dziecię będzie miało szansę na Ds :)