Kamila Proc Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 brawo, ja tez bladym switem wstalam, gdzie o 9 Quote
tatankas Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: brawo, ja tez bladym switem wstalam, gdzie o 9 o 9.00 to ja już po śniadaniu,po spacerze z psiakami,po zakupach i na poczcie stałam :) A na zwolnieniu jestem :/ Quote
Kamila Proc Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 43 minuty temu, tatankas napisał: o 9.00 to ja już po śniadaniu,po spacerze z psiakami,po zakupach i na poczcie stałam :) A na zwolnieniu jestem :/ to jaka to choroba? 1 Quote
tatankas Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 52 minuty temu, Kamila Proc napisał: to jaka to choroba? No ja mam tak zawsze,przy trójce dzieci i 2 psach nie da się inaczej,a zwolnienie 2 tygodnie po szpitalnych badaniach.Zatkał i odetkał mi się prawdopodobnie kanalik żółciowy,zostały kiepskie wyniki i żółtaczka nie wirusowa,oraz osłabienie,no i kilka skierowań do specjalistów :/ Quote
Figunia Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Takie sliczne rzeczy, a kupujacych jak na lekarstwo... 1 Quote
Recommended Posts