Nadziejka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Poadalalm Wujaszkowi naszemu podallam ciociny num z dop w tytule bedzie ,,Radek Cegiz baz Nadziejki dla dziadziow i babulinek zamoscianskich,, Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Poadalalm Wujaszkowi naszemu podallam ciociny num z dop w tytule bedzie ,,Radek Cegiz baz Nadziejki dla dziadziow i babulinek zamoscianskich,, Super! Quote
Nadziejka Posted February 18, 2019 Posted February 18, 2019 Oczenkom lapenkom brzusiom wszytkim spokojnosci ciepelka wielkiej milosci w domciu swoim niechaj sie spelni kocahen biedunie niechaj sie spelni 1 Quote
Nadziejka Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Pozdrawiam tulinkam lapucinki wszytkie Ciociu jak doleci Cegielenka od wujka Radka to prosze serce potwierdz na karmiku dla babulineczkek Ciociu agasz Ciociu Figuniu dziekuje Wam za odczarowanie! Dary Magdarynki pozlacane bizu-,Nadziejkowe roznosci Dla Babulinek Dla Dziadziow Zamojskich - do 23 luty godz 24.00 Quote
Alaskan malamutte Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 23 godziny temu, Nadziejka napisał: Pozdrawiam tulinkam lapucinki wszytkie Ciociu jak doleci Cegielenka od wujka Radka to prosze serce potwierdz na karmiku dla babulineczkek Cegiełka od Radka w kwocie 10zl juz na koncie staruszków zamojskich. Dziękujemy!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Na koncie zamojskich staruszków jest wpłata od Anuli w kwocie 50zł. Serdecznie dziękujemy! 1 Quote
Tola Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Dnia 21.02.2019 o 16:54, Alaskan malamutte napisał: Na koncie zamojskich staruszków jest wpłata od Anuli w kwocie 50zł. Serdecznie dziękujemy! Bardzo dziękujemy Quote
Tola Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Dodaję na 1 stronę kolejnego starszego psa, podobno nie widzi... Quote
Jaaga Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 49 minut temu, Tola napisał: Dodaję na 1 stronę kolejnego starszego psa, podobno nie widzi... Jak go pokazać światu? W takim stanie szybko go psy zagryzą. Wygląda gorzej niż Olly, jak go zobaczyłam pierwszy raz na zdjęciu. Quote
Tola Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Dnia 21.02.2019 o 16:54, Alaskan malamutte napisał: Na koncie zamojskich staruszków jest wpłata od Anuli w kwocie 50zł. Serdecznie dziękujemy! Pięknie dziękujemy Quote
Nadziejka Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 mocno mocno sercem calem za wszytkie bidunie modlimy 1 Quote
Tola Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Byłam dzisiaj w schronisku, znalazłam kolejne psie staruszki:( Quote
Tola Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Ten psiak dzisiaj trafił do schroniska, jest niewidomy, został znaleziony z kawałkiem cięzkiego łańcucha:( Quote
Tola Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Tych suczek już nie ma w schronisku, pracownik powiedział, ze zostały wydane... Quote
Jaaga Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Tolu, myslisz że te sunie ktos adoptował? Piesek z łancuchem czysta tragedia, nawet nieduzy, ma ładny pysio, tylko skąd brac napomoc wszystkim kasę? Quote
beataczl Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 oby Ktos je adoptowal..czy bardzo bylo zimno ostatnio u Was w nocy bardzo mnie to zmartwilo ta sunia z depresja ciagle mi w glowie siedziala A psinka z lancuchem..jak ludzie zwierzetami sie opiekuja tragedia..sasiedzi nie widza jaki chudzinek :( Quote
kado Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 już pisałam na zamojskim wątku,ale tu też chyba muszę... na tego biedaczka Sleputka daje 30 zł stałej. 1 1 Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dnia 22.01.2019 o 14:38, magenka1 napisał: Jednorazowo 30 zł dla jednego pieska, który pojedzie do jaagi Magenka1 w sobotę pojadą do jaaga 3 psiaki, wszystkie z zamojskiego schronu. W tej sytuacji dobrze byłoby, gdybyś określiła, któremu psiakowi chcesz dać swoją deklarację. Pojadą dwie sunie i jeden niewidomy psiak. Na wątku zamojskim możesz zobaczyć wszystkie pieski. Quote
Jaaga Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 18 minut temu, elik napisał: Meganka1 w sobotę pojadą do jaaga 3 psiaki, wszystkie z zamojskiego schronu. W tej sytuacji dobrze byłoby, gdybyś określiła, któremu psiakowi chcesz dać swoją deklarację. Pojadą dwie sunie i jeden niewidomy psiak. Na wątku zamojskim możesz zobaczyć wszystkie pieski. Elu, chodzi o buraska. Tylko on z tej trójki jest na tym watku. Tamte małe, to młodziutkie sunie. Quote
b-b Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 21 godzin temu, Tola napisał: Tych suczek już nie ma w schronisku, pracownik powiedział, ze zostały wydane... Mam nadzieję,że dobrze trafiły...o ile wyszły:( Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 29 minut temu, Jaaga napisał: Elu, chodzi o buraska. Tylko on z tej trójki jest na tym watku. Tamte małe, to młodziutkie sunie. Dzięki za wyjaśnienie :) W takim razie dopisuję tą deklaracje do smutaska Quote
Anula Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dobrze by było uporządkować pierwszą stronę tj.wkleić kwoty,które są wpłacone na Skarpetę Staruszków.One dalej będą wpływać w różnej formie a więc warto to uporządkować.Gdyby trafiła jakaś określona kwota do jakiegoś psiaczka to trzeba utworzyć normalny post rozliczeniowy aby wiadomo było ile Skarpeta ma pieniążków i jakiemu psiakowi pomogła i na jaki cel np.dopłata do hoteliku,na weta itd. Chodzi mi o to,że jeżeli ktoś by zaoferował jakiemuś psiakowi pomoc w postaci zaopiekowania się nim,wzięcia do hoteliku to by mógł liczyć w trudnej sytuacji finansowej na pomoc Skarpety Staruszków. Quote
Recommended Posts