Alaskan malamutte Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Na konto suczek wpłynęło 10zł od Nesiowata i 10zl od uxmal "cegełki życia" z bazarku Nadziejki. Pięknie dziękujemy Quote
Tola Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 35 minut temu, Jo37 napisał: Zacznijmy zbierać deklaracje - ja deklaruję 10,00 zł miesięcznie. Na kogo zbieramy deklaracje, na którego psa? Już pisałam, że ja nie podejmuję się opieki nad kolejnym psem na dogo, nie dam po prostu rady, naprawdę. Przydałaby się więc osoba, która poprowadzi tego pierwszego szczęśliwca, ja miałam tylko je pokazywać. Oczywiście trzeba spróbować zebrać tutaj deklaracje stale i jeśli będzie komplet, to wybrać psa i dopiero prosić o wpłaty, bo prędzej to nie ma sensu, ale cały czas potrzebny tez opiekun dla psa... Wiem, że były bazarki na rzecz staruszków; te pieniążki poczekają na ewentualnego tego pierwszego wybrńca, z kolejnymi bazarkami wstrzymajmy się do momentu uzbierania deklaracji stałych. Quote
Jo37 Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 To jest moja deklaracja na jakiegoś psa z tego wątku. Jak uda nam się wyciągnąć to wpłacę od stycznia 2019. 1 Quote
Tola Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 19 godzin temu, Jo37 napisał: To jest moja deklaracja na jakiegoś psa z tego wątku. Jak uda nam się wyciągnąć to wpłacę od stycznia 2019. Ok, to zapisuje na 1 stronie, bardzo dziękujemy Wpłacać trzeba będzie chyba od momentu, kiedy pies zostanie zabrany ze schroniska. Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 11 minut temu, Tola napisał: Ok, to zapisuje na 1 stronie. Wpłacać trzeba będzie chyba od momentu, kiedy pies zostanie zabrany ze schroniska. Tolu kochana, to może skarbnikiem wybranego psiaka, bedzie ta osoba, która wybierze?? Ja to zrozumiałam ten watek tak, ze Ty pokazujesz nasze zamojskie, starsze psiaki, osoba wybiera i zaklada osobny watek....Po co skarbnik na tym wątku? Quote
beataczl Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 9 godzin temu, Jo37 napisał: Zacznijmy zbierać deklaracje - ja deklaruję 10,00 zł miesięcznie. dobry pomysl-zbierajmy bo ciagle jakies ,,akcje" dochodza a one czekaja dalej ja dekl. wczesniej 20 zl i podtrzymuje 2 Quote
Jaaga Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 9 godzin temu, Tola napisał: Na kogo zbieramy deklaracje, na którego psa? Już pisałam, że ja nie podejmuję się opieki nad kolejnym psem na dogo, nie dam po prostu rady, naprawdę. Przydałaby się więc osoba, która poprowadzi tego pierwszego szczęśliwca, ja miałam tylko je pokazywać. Oczywiście trzeba spróbować zebrać tutaj deklaracje stale i jeśli będzie komplet, to wybrać psa i dopiero prosić o wpłaty, bo prędzej to nie ma sensu, ale cały czas potrzebny tez opiekun dla psa... Wiem, że były bazarki na rzecz staruszków; te pieniążki poczekają na ewentualnego tego pierwszego wybrńca, z kolejnymi bazarkami wstrzymajmy się do momentu uzbierania deklaracji stałych. A ja myślę, że jesli ktoś chce robić bazarki, uczestniczyć w nich, to warto już je robić, o ile znajdzie się osoba, która zajmie się finansami. Jesli osoby, które składają deklaracje stałe chciałyby już je wpłacać, to zawsze byłaby zebrana jakaś kwota na początek, jeśli uda się zabrać ze schroniska jakiegoś staruszka. Pamiętacie, jakie wydatki od razu były przy Limbie? Specjalistyczna diagnostyka w kierunku nowotworu, nawet konieczna wizyta u groomera. Potem bardzo trudno jest naraz zebrać takie kwoty. Każdy z weteranów na początku musi być przebadany. Tylko osoby, które organizują bazarki czy wpłacałyby jakieś kwoty musiałyby być świadome, że jesli nie nazbiera się deklaracji stałych i żaden z weteranów nie zostanie zabrany ze schroniska, to zebrane środki zostałyby przeznaczone na innego zamojskiego psa. Przecież ze schroniska zamojskiego regularnie są zabierane psiaki w potrzebie i pieniądze absolutnie nie przepadłyby. Wydaje mi się, że najpierw musiałby się znaleźć opiekun suni, potem tu w tytule dodać, że szukane są deklaracje stałe już na konkretną, wybraną sunię i to może ruszyłoby pomoc do przodu. Quote
Nadziejka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Sciskam calem serduchem za maluczkie i za duze za starunki stokrosci i modle oby jakis cud im wszytkim poki zyjemy 1 Quote
Tola Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 10 godzin temu, beataczl napisał: dobry pomysl-zbierajmy bo ciagle jakies ,,akcje" dochodza a one czekaja dalej ja dekl. wczesniej 20 zl i podtrzymuje Pięknie dziękujemy, już zapisuję Quote
Nadziejka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Tolu stokrosci sciskuniam za Twoja ukochana niunie mysli i modlitwy Quote
Tola Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu kochana, to może skarbnikiem wybranego psiaka, bedzie ta osoba, która wybierze?? Ja to zrozumiałam ten watek tak, ze Ty pokazujesz nasze zamojskie, starsze psiaki, osoba wybiera i zaklada osobny watek....Po co skarbnik na tym wątku? Takie właśnie było założenie tego wątku, ale spróbujmy zebrać deklaracje i może wtedy znajdzie się ktoś chętny na założenie wątku... Quote
Tola Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Tolu stokrosci sciskuniam za Twoja ukochana niunie mysli i modlitwy Dziękuję; mam nadzieję, ze te wszystkie dobre myśli, modlitwy pomogą i maleńkie przeżyją... Quote
b-b Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Proszę o podanie konta na które mam wpłacić pieniądze z tego bazarku Quote
Nadziejka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Dary Cudne Magdarynki -pozlacane pierscionki,Nadziejkowe roznosci Dla Babulinek Dla Dziadziow Zamojskich Na Zycie -zapraszam do 23 lutego godz 24.00 dolozylam do kramku przecudne bizuty od naszej Magdarynki sercem calem darowane spokojnej nocy babunieczki dziadziunie Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 11 godzin temu, b-b napisał: Proszę o podanie konta na które mam wpłacić pieniądze z tego bazarku Bardzo dziękujemy Tak jak pisałam, wpłaty z Twojego bazarku i z bazarku Nadziejki będą zaksięgowane na koncie Alaskan. 11 godzin temu, agat21 napisał: Deklaruję 20 zł miesięcznie Bardzo dziękujemy Quote
Nadziejka Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 tilinkam z nadzieja wszytkie samotne niechaj bede ukochane na zawsze Quote
b-b Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Dnia 10.02.2019 o 23:14, Alaskan malamutte napisał: Na konto suczek wpłynęło 10zł od Nesiowata i 10zl od uxmal "cegełki życia" z bazarku Nadziejki. Pięknie dziękujemy Joasiu mam pieniążki z bazarku dla staruszków. Proszę podaj mi konto i co wpisać w tytule. Quote
Alaskan malamutte Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 13 minut temu, b-b napisał: Joasiu mam pieniążki z bazarku dla staruszków. Proszę podaj mi konto i co wpisać w tytule. Bogduniu, wysyłam numer konta na PW. W tytule koniecznie Nick + na starsze psy z zamojskiego schroniska Quote
Alaskan malamutte Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Post rozliczeniowy: Wpłaty: 1. Nadziejka (bazarek)- 50zł 2.Nesiowata (cegiełka z bazrku Nadziejki)) - 10zł 3.uxmal (cegiełka z bazrku Nadziejki)-10zł 4.b-b (bazarek) 267zł 5. Radek (cegiełka z bazrku Nadziejki)-10zł 6.Anula -50zł 7.Nadziejka (bazarek) -57,50zł Stan konta: 454,50zł na dzień 02.03.2019r Wypłata; - 454,50zł przelew na konto Fado (02.03.2019r) Stan konta: 0,00zł na dzień 02.03.2019r Wpłaty: 8.Nadziejka (bazarek) -92,50zł 06.05.2019r Stan konta: 92,00zł na dzień 06.05.2019r Quote
Nadziejka Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Bazarusiek dla dziadziuniow i babunieczek Nadziejkowy jeszcze trwa bedzie pieniazeczkow wiecej narazie mam z kramku u siebie 30 zl Cegielenki ale moze jeszcze Dobreduszenki cos kupia kochane a ja mam zaszczyt wielki dzis poznac nasza nulke07 u ktorej przecudowna Ulenka alez radosci na serce nasze alez cudenka 1 Quote
Nadziejka Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 KOCHANI UDOSTĘPNIAJCIE, TO TAM WŁAŚNIE MIAŁ JECHAĆ WATSON!!!od Zosi123 Potrzebują udostępniania, domów tymczasowych, pieniędzy... https://www.facebook.com/katarzyna.lobacz/posts/2258510710840002 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2054029574684578&set=a.199128826841338&type=3&theater Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Dary Cudne Magdarynki -pozlacane pierscionki,Nadziejkowe roznosci Dla Babulinek Dla Dziadziow Zamojskich Na Zycie -zapraszam do 23 lutego godz 24.00 Ciociu Alaskan z kramiku Wujenek Radek Cegielka Zycia da babuniow i dziadziow 10 zl poleci do Ciebie Ciociu bb ale piekny wynik bazarku hohoooo Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Dnia 14.02.2019 o 22:37, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, wysyłam numer konta na PW. W tytule koniecznie Nick + na starsze psy z zamojskiego schroniska przepraszam przez pomyslke mi sie zacytowalo Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 9 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu Alaskan z kramiku Wujenek Radek Cegielka Zycia da babuniow i dziadziow 10 zl poleci do Ciebie Ciociu Nadziejko kochana, numer konta podałaś Radkowi, czy wysłać? Quote
Recommended Posts