Tola Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 23 minuty temu, b-b napisał: Mogę zrobić i taki. Dużo tekstu "włożyć" w mały prostokąt to niestety czytelne nie będzie. Postaram się coś takiego zrobić. Dziękuję Boguniu, jestem bardzo wdzięczna. Zostałam bez lajków, ale jutro się poprawię. Quote
Tola Posted January 26, 2019 Author Posted January 26, 2019 Dnia 25.01.2019 o 22:34, b-b napisał: Bardzo dziękuję, mam nadzieję, że uda się pomóc jeszcze jednej... Quote
beataczl Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 18 godzin temu, Tola napisał: Bardzo dziękuję, mam nadzieję, że uda się pomóc jeszcze jednej... Tola u Ciebie banerek nie przekierowuje do watku. Ja bym chetnie wziela tez ten banerek ale nie wiem jak podlinkowac:( na dodatek mam jakas ramke w sygnaturze ktora nie moge usunac a pokazuje sie cale pole puste -tyle miejsca zajmuje... Quote
elik Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Proszę bardzo banerek podlinkowany. Kto ma chęć proszę się częstować :) 1 Quote
b-b Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: Tola u Ciebie banerek nie przekierowuje do watku. Ja bym chetnie wziela tez ten banerek ale nie wiem jak podlinkowac:( na dodatek mam jakas ramke w sygnaturze ktora nie moge usunac a pokazuje sie cale pole puste -tyle miejsca zajmuje... Ustaw kursor przed wklejonym banerkiem i klikaj enter. Powinno wymazać tą dziwną ramkę 1 Quote
elik Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Ustaw kursor przed wklejonym banerkiem i klikaj enter. Powinno wymazać tą dziwną ramkę Boguniu, Enter jeszcze bardziej obniży banerek, zrobi większą "dziurę". Należy użyć klawisza z napisem Backspace. W zależności od typu komputera może to też być duży poziomy klawisz ze strzałką w lewo, nad klawiszem Enter. Albo Kursor trzeba ustawić na początku "dziury" czyli w pierwszej linijce i klawiszem Delete wykasować wszystkie linijki poniżej kursora, aż banerek znajdzie się pod kursorem. Trzeba uważać, żeby nie skasować także banerka, ale jak sie go skasuje, to mały klopot. Można na nowo wkleić. 1 Quote
Tola Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 5 godzin temu, beataczl napisał: Tola u Ciebie banerek nie przekierowuje do watku. Ja bym chetnie wziela tez ten banerek ale nie wiem jak podlinkowac:( na dodatek mam jakas ramke w sygnaturze ktora nie moge usunac a pokazuje sie cale pole puste -tyle miejsca zajmuje... Dzięki za czujność;). Wstawiłam, ale juz nie sprawdziłam, wszytstko przez ten pośpiech... 4 godziny temu, elik napisał: Proszę bardzo banerek podlinkowany. Kto ma chęć proszę się częstować :) Elik - dziękujemy pięknie :) 1 Quote
Nadziejka Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Kramcik byl dla Coluni maluniej i dla Rokunia ale malenka ma domus domeczek wiec niechaj ta czesc ktora bedzie dla malenkiej pojdzie na pomoc starowineczkom z tego tutaj wateczku zapraszam sercem na kramik Colunia ma domek!Obnizeczki!Bebenkowy i Nadziejkowy kramik dla Rokunia na lepsze zycie i dla starowineczek od Toli! Quote
b-b Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Dnia 27.01.2019 o 20:51, elik napisał: Boguniu, Enter jeszcze bardziej obniży banerek, zrobi większą "dziurę". Miałam napisać backspace :) 1 Quote
beataczl Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Dnia 27.01.2019 o 19:29, b-b napisał: Ustaw kursor przed wklejonym banerkiem i klikaj enter. Powinno wymazać tą dziwną ramkę Dnia 27.01.2019 o 20:51, elik napisał: Boguniu, Enter jeszcze bardziej obniży banerek, zrobi większą "dziurę". Należy użyć klawisza z napisem Backspace. W zależności od typu komputera może to też być duży poziomy klawisz ze strzałką w lewo, nad klawiszem Enter. Albo Kursor trzeba ustawić na początku "dziury" czyli w pierwszej linijce i klawiszem Delete wykasować wszystkie linijki poniżej kursora, aż banerek znajdzie się pod kursorem. Trzeba uważać, żeby nie skasować także banerka, ale jak sie go skasuje, to mały klopot. Można na nowo wkleić. 21 minut temu, b-b napisał: Miałam napisać backspace :) oj, jaka jestem szczesliwa!! wreszcie sie udalo:) bardzo dziekuje za podpowiedzi :):) Quote
Tola Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 3 godziny temu, Kejciu napisał: Jaki jest koszt utrzymania w PDT ? U Jaaga, która ma miejsce dla starszego psa 360 zł/mies. W sobotę lub niedzielę wybieram się do schroniska, porobię zdjęcia, dowiem się o tych suczkach z 1 strony.. Quote
Tola Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Byłam dzisiaj w schronisku, zrobiłam zdjęcia, ale niestety nie było kogo pytać o suczki... Quote
Tola Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 To tez są starsze suczki, z długim schroniskowym stażem... Quote
uxmal Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Ehh, :( Sznupeczka taka jakby zdystansowana. Tylko woła z daleka, z bezpiecznej odległości. Quote
Tola Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Więcej zdjęć z dzisiaj można zobaczyć na wątku zamojskim Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Ta sunia chyba "od zawsze" w schronisku... Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 I te dwie też mają "niezły staż"... Quote
Tola Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Asia - bardzo się cieszę, ze jesteś - może we dwie zdziałamy tutaj na miejscu więcej dla tych starszych, zapomnianych... Quote
Jaaga Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Jaka ta druga smutna :( Kiedy weszłam na wątek zamojski, to pierwsze zauwazyłam te dwie kremowe piękne sunie. Szkoda, że nawet takie ładne marnują lata zycia w schronisku. Quote
Onaa Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Ta suczynka to trochę podobna do Miłeczki. Pod względem wielkości też ? Myślałam jakiś czas temu, że jak Miłeczka znajdzie domek to ta sunia pójdzie do hoteliku/dt na jej miejsce ale nikt o Miłeczkę nie pyta, a ona ma coraz więcej wydatków bo problemy z alergią, wątrobą. Tak że ta bidusia musi czekać :(. Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 5 godzin temu, Jaaga napisał: Jaka ta druga smutna :( Kiedy weszłam na wątek zamojski, to pierwsze zauwazyłam te dwie kremowe piękne sunie. Szkoda, że nawet takie ładne marnują lata zycia w schronisku. To zdjęcia z 2017 roku https://naforum.zapodaj.net/f15db89a3f99.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/305b38be0937.jpg.html Quote
Tola Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Dnia 3.02.2019 o 14:42, Jaaga napisał: Jaka ta druga smutna :( Kiedy weszłam na wątek zamojski, to pierwsze zauwazyłam te dwie kremowe piękne sunie. Szkoda, że nawet takie ładne marnują lata zycia w schronisku. Dnia 3.02.2019 o 19:32, Onaa napisał: Ta suczynka to trochę podobna do Miłeczki. Pod względem wielkości też ? Myślałam jakiś czas temu, że jak Miłeczka znajdzie domek to ta sunia pójdzie do hoteliku/dt na jej miejsce ale nikt o Miłeczkę nie pyta, a ona ma coraz więcej wydatków bo problemy z alergią, wątrobą. Tak że ta bidusia musi czekać :(. Bardzo smutna, taka bez nadziei:( jest w 1 boksie, tam jest największa rotacja, zawsze sa najbardziej adopcyjne suczki... A ona wciąż czeka, i jeszcze ta suczka...(Nie ma jej już w schronisku) Onaa - suczka jest mniejsza od Miłej, to raczej średniaczka... Z tego co pamiętam, to Miła waży ok. 30 kg... Zachowuje się podobnie jak kiedyś Hana - podchodzi na chwilę do siatki, patrzy z takim smutkiem i za chwilę znika w budynku:( Quote
Recommended Posts