Jump to content
Dogomania

KOLEJNE STARUSZKI W SCHRONISKU:( Reaktywacja Starsze psy – ostatni dzwonek...Nie muszą umrzeć w schronisku.

Recommended Posts

Posted

O jeeezu, co jeden to gorsza bida... 😞 Tego nr 2 można by pokazać Fundacji Fundusz Migotkowy, uwielbiają takie staruszki... Ja niestety nie pokażę, bo ostatnio uratowali ode mnie 3 sunie, po prostu głupio mi znowu prosić.

Posted
Dnia 2.01.2022 o 16:40, Tyśka) napisał:

O jeeezu, co jeden to gorsza bida... 😞 Tego nr 2 można by pokazać Fundacji Fundusz Migotkowy, uwielbiają takie staruszki... Ja niestety nie pokażę, bo ostatnio uratowali ode mnie 3 sunie, po prostu głupio mi znowu prosić.

Tego mini jamnisia?? On cudowny, przytulasny i bardzo biedny...

Posted
Dnia 2.01.2022 o 16:43, Alaskan malamutte napisał:

Tego mini jamnisia?? On cudowny, przytulasny i bardzo biedny...

Tak, Fundacja pomaga głównie małym czarnym starym pieskom.

Posted
Dnia 2.01.2022 o 16:48, Alaskan malamutte napisał:

Tysiu, wyślij mi proszę namiary na fundację na PW albo messenger. Poproszę...

Już wysyłam... mam nadzieję, że mają miejsce i możliwość. To wspaniała Fundacja.

Posted

Starowinki wrzucam na 1 stronę.

Ten pierwszy był, jak byłam szukać suni dla elik.

Uciekał do budy, nie dał pracownikowi do siebie podejść.

Ostatni większy pies jest na 1 stronie wątku, to ten bardzo wychudzony z boksów ogólnych, o którego tak bardzo wszystkie martwiłyśmy się, przeniesiony potem do staruszków.

Pokazał się,  jak była Aska7 w po psy w schronisku.

Jakoś tutaj bardzo biednie znowu wygląda:(

Posted
Dnia 2.01.2022 o 21:38, mdk8 napisał:

A pręgusek się znalazł ? Wiadomo co się z nim stało ?

Na pewno nikt go nie adoptował:(.

Ostatnio jak byłam, to sporo psów nie było na wybiegu, bo było bardzo zimno.

Wciąż mam nadzieję, że nie wyszedł z boksu, ale to żadna pociecha, bo jak nie wyszedł, to może chory, słaby.

Pojadę na pewno do schroniska w następnym tyg. postoje trochę przy jego wybiegu, może poproszę pracownika, aby zajrzał do środka.

Znalazłam wczoraj takie zdjęcie w albumie z 2020 r, to chyba nie jest  Pręgusek?

IMGP1486.JPG

Posted
Dnia 2.01.2022 o 21:52, Tola napisał:

Na pewno nikt go nie adoptował:(.

Ostatnio jak byłam, to sporo psów nie było na wybiegu, bo było bardzo zimno.

Wciąż mam nadzieję, że nie wyszedł z boksu, ale to żadna pociecha, bo jak nie wyszedł, to może chory, słaby.

Pojadę na pewno do schroniska w następnym tyg. postoje trochę przy jego wybiegu, może poproszę pracownika, aby zajrzał do środka.

Znalazłam wczoraj takie zdjęcie w albumie z 2020 r, to chyba nie jest  Pręgusek?

IMGP1486.JPG

Wydaje mi się, że to nie pręgusek, on chyba większy i ciemniejszy, ale trudno na 100% ocenić.

Z tych wklejonych przez Alaskan nr 4 to nie ten wychudzony  przeniesiony z boksów ogólnych ?

A czy ten biedak jeszcze jest:

1637061079335.jpg

Posted
Dnia 2.01.2022 o 21:57, mari23 napisał:

Wydaje mi się, że to nie pręgusek, on chyba większy i ciemniejszy, ale trudno na 100% ocenić.

Z tych wklejonych przez Alaskan nr 4 to nie ten wychudzony  przeniesiony z boksów ogólnych ?

A czy ten biedak jeszcze jest:

1637061079335.jpg

Tak, to właśnie ten z boksów ogólnych, napisałam to wyżej.  Tutaj on jeszcze w boksach

1628937573156.jpg

IMGP3422.JPG

A z Rudym podobna historia jak z Pręguskiem, jak pojadę w następnym tyg. to postaram się dowiedzieć, czy są w schronisku.

Chciałabym jechać tak, zeby zobaczyć ile psów zostało po nowy sylwestrowej na zawsze:(

• Tola changed the title to NOWE STARUSZKI:( Reaktywacja Starsze psy – ostatni dzwonek...Nie muszą umrzeć w schronisku.
Posted

ten maluszek nr 1 oczka ma całkiem ładne, chyba, że zdjęcie tak tylko wyszło. Jamnisio nr 2 przypomina mi Milusia, a ten nr 3...dramat 😞 😞

Mam nadzieję, że tę najstraszniejszą noc w roku jednak psy jakoś przeżyły....

Posted
Dnia 2.01.2022 o 22:11, mari23 napisał:

ten maluszek nr 1 oczka ma całkiem ładne, chyba, że zdjęcie tak tylko wyszło. Jamnisio nr 2 przypomina mi Milusia, a ten nr 3...dramat 😞 😞

Mam nadzieję, że tę najstraszniejszą noc w roku jednak psy jakoś przeżyły....

Myślę,  ze za dobrze wygląda jak na Pręguska...

• Tola changed the title to KOLEJNE STARUSZKI W SCHRONISKU:( Reaktywacja Starsze psy – ostatni dzwonek...Nie muszą umrzeć w schronisku.
Posted
Dnia 2.01.2022 o 16:37, Alaskan malamutte napisał:

2. Jamnisiowaty, tupta za człowiekiem, przytula się...jedno oko białe, drugiego chyba nie ma...

received_298863262198450.jpeg

Nie mogłam przez niego spać... myślę jak mu pomóc...