Jo37 Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 Przypomnę wątek. Starsze psiaki czekają na ratunek. Quote
Tola Posted July 22, 2019 Author Posted July 22, 2019 Kolejny stary pies w potrzebie Mały - najbardziej skrzywdzony pies na DOGO ! Quote
Tola Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 24.08.zamojskie schronisko opuściła niewidoma Sara i pojechała do hoteliku do kikou. https://www.dogomania.com/forum/topic/349498-aruś-ma-już-swój-wymarzony-dom-jego-miejsce-u-kikou-zajęła-niewidoma-sara-aureliusz-głuchy-niedowidzący-staruszek-pozbawiony-wszystkiego-co-było Pięknie dziękuję elik za uratowanie staruszki Quote
mari23 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Dnia 30.08.2019 o 12:04, Tola napisał: 24.08.zamojskie schronisko opuściła niewidoma Sara i pojechała do hoteliku do kikou. https://www.dogomania.com/forum/topic/349498-aruś-ma-już-swój-wymarzony-dom-jego-miejsce-u-kikou-zajęła-niewidoma-sara-aureliusz-głuchy-niedowidzący-staruszek-pozbawiony-wszystkiego-co-było Pięknie dziękuję elik za uratowanie staruszki Byłam bliska zabrania jej do siebie, choroba wyrwała mnie z życia na prawie dwa miesiące, życie potoczyło się obok.... ale odnalazłam malutką. Skoro jest u kikou - bardzo się cieszę, to najlepsze miejsce dla niej. Jeśli trzeba - mogę poprosić Skarpetę im. Talcott o pomoc finansowa dla niej, jestem od lat stałą deklarowiczką staruszkowej skarpety. 2 Quote
ania75 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 2 godziny temu, mari23 napisał: Jeśli trzeba - mogę poprosić Skarpetę im. Talcott o pomoc finansowa dla niej, jestem od lat stałą deklarowiczką staruszkowej skarpety. Bardzo by się przydało. Sara ma cukrzycę i potrzebuje drogiej karmy 1 Quote
Nadziejka Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 tulinkam wszystkie wszysciunkie oczenka i brzusie Quote
mari23 Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Dnia 1.09.2019 o 17:19, ania75 napisał: Bardzo by się przydało. Sara ma cukrzycę i potrzebuje drogiej karmy Czy karma na cukrzycę toi Diabetic? Chyba mam trochę, dostałam po zmarłym psiaku znajomej Quote
elik Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Dnia 1.09.2019 o 15:12, mari23 napisał: mogę poprosić Skarpetę im. Talcott o pomoc finansowa dla niej, jestem od lat stałą deklarowiczką staruszkowej skarpety. Kochana mari zdrowia dużo życzę i serdecznie dziękuję za chęć pomocy Saruni. Sarcia dostała we wrześniu wsparcie ze skarpety im. Talcott. Dziękuję serdecznie :) Quote
elik Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 16 godzin temu, mari23 napisał: Czy karma na cukrzycę toi Diabetic? Chyba mam trochę, dostałam po zmarłym psiaku znajomej Sarunia dostaje odpowiednią karmę Diabetic, Ale czy opłaca sie przesyłać karmę? Opłata za przesłanie może być spora. Poczta po podwyżce ma duże opłaty. Quote
mari23 Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Dnia 6.10.2019 o 14:47, elik napisał: Sarunia dostaje odpowiednią karmę Diabetic, Ale czy opłaca sie przesyłać karmę? Opłata za przesłanie może być spora. Poczta po podwyżce ma duże opłaty. Mam 4 puszki Royala Diabetic i trochę suchej, zważę i zapytam na poczcie, ile za wysyłkę, jeśli bardzo drogo - poczekam, aż koleżanka będzie jechała do Gryfowa do swojej mamy - stamtąd już kikou mogłaby karmę odebrać, bo to blisko, a dziewczyny się znają :) Quote
elik Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 22 godziny temu, mari23 napisał: Mam 4 puszki Royala Diabetic i trochę suchej, zważę i zapytam na poczcie, ile za wysyłkę, jeśli bardzo drogo - poczekam, aż koleżanka będzie jechała do Gryfowa do swojej mamy - stamtąd już kikou mogłaby karmę odebrać, bo to blisko, a dziewczyny się znają :) Jeśli byłoby to możliwe, to bardzo serdecznie dziekuję mari :) :) Sarunia ma wątek wspólny z Arusiem. Serdecznie zapraszam :) Quote
elik Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 10 godzin temu, mari23 napisał: Miluś pozdrawia Witajcie :) Jak dobrze, że znowu jesteście. Widać, że Miluś całkiem dobrze się ma :) Quote
Nadziejka Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Dnia 28.06.2020 o 23:20, mari23 napisał: Miluś pozdrawia Quote
mari23 Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Czy ktoś pamięta jeszcze Cytrynkę ? :) 2 Quote
beataczl Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 czy sunia weteranka jest w schronie i jaka Ona jest duza...ile wazy?szukam staruszki/a ,wiekszego.. pewnie nie da sie spr. jak reaguje na koty bo mam dom z ogrodem u kolezanki starszej Pani pod Berlinem /wieś /ale z kotem w domu i 2 poza domem... 1 Quote
Recommended Posts