UlaFeta Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 5 minut temu, jola&tina napisał: To z zestawem kolacyjnym czy po kolacji? Bo ja widzę dwa. Po kolacji. Lece jeszcze raz. Jolu,som 2 ,dzięks:) Quote
jola&tina Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Dwa zdjatka dwa drugie pustego naczynka cos ze zdjeciami z wklejaniem znow ,,poczarowaly ,, ze na wielu watkach nic nie wchodzi .... Uf, to dobrze, że dwa. Nie działa opcja "wybierz plik". Szkoda,bo to było bardzo wygodne. Quote
UlaFeta Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 2 minuty temu, jola&tina napisał: Uf, to dobrze, że dwa. Nie działa opcja "wybierz plik". Szkoda,bo to było bardzo wygodne. Pisałyśmy jednocześnie:) 1 Quote
jola&tina Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 Jeżeli ktoś nie śpi, to serdecznie zapraszamy. Jeżeli ktoś śpi, to nie budzimy tylko zapraszamy jutro . Quote
Nadziejka Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Za jolantinka serdecznie zaprosze spokojnych snow lapucinkom 1 Quote
UlaFeta Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 11 godzin temu, jola&tina napisał: Jeżeli ktoś nie śpi, to serdecznie zapraszamy. Jeżeli ktoś śpi, to nie budzimy tylko zapraszamy jutro . To ja jestem,jutro:) Dzien dobry. 1 Quote
jola&tina Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Do Koty też zapraszamy - tutaj najświeższe wiadomości 1 Quote
christo_fair Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Wciąż zapraszamy, choć o tej porze, to już pewnie na jutro ;) 2 Quote
anica Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Dzień dobry ...i zaczynamy Nowy tydzień! 1 Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 patrze na tego psiaka przed komputerem i jakies ma dziwne lapki. podejrzewam, ze to moze byc fake 1 Quote
Recommended Posts