UlaFeta Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 30 minut temu, Kamila Proc napisał: Cioteczki, jestescie MEGA Jolantina jest Megaszybka.Szybsza od światła:) i ciągle mnie pogania.:-) Quote
jola&tina Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Jolantina jest Megaszybka.Szybsza od światła:) i ciągle mnie pogania.:-) Obiecuję się poprawić i zwolnić. Ale to dopiero od nowego roku :) A teraz mega-ciocie zapraszam mega-serdecznie :) Quote
UlaFeta Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 53 minuty temu, jola&tina napisał: Obiecuję się poprawić i zwolnić. Ale to dopiero od nowego roku :) A teraz mega-ciocie zapraszam mega-serdecznie :) W takim tempie to ja nie wiem czy doczekam:(tego Nowego Roku. A tak poważnie _ poproszę RZABE Quote
Patrycja96 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Numer 27.Trzy zestawy za wywoławcza proszę 1 Quote
jola&tina Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: W takim tempie to ja nie wiem czy doczekam:(tego Nowego Roku. A tak poważnie _ poproszę RZABE Przykro mi, wszystko mamy za wyjątkiem rzaby. Ale poczekaj do kwietnia - złapię rzabę - śliczną, dorodną :) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: megalomanki Masz rację, jesteśmy mega-lomanki :) I tak tzymać! 1 godzinę temu, Patrycja96 napisał: Numer 27.Trzy zestawy za wywoławcza proszę Brawo Patrycja. Jak to miło, że chcesz sprawić przyjemność trzem damom.:) Dziękuję i biegnę zapisać. Quote
UlaFeta Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 46 minut temu, jola&tina napisał: Przykro mi, wszystko mamy za wyjątkiem rzaby. Ale poczekaj do kwietnia - złapię rzabę - śliczną, dorodną :) Masz rację, jesteśmy mega-lomanki :) I tak tzymać! Brawo Patrycja. Jak to miło, że chcesz sprawić przyjemność trzem damom.:) Dziękuję i biegnę zapisać. Biegaj powoli:-D 1 1 Quote
jola&tina Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Biegaj powoli:-D Przybiegłam powoli :) i podrzucam bazarek wysoko! Quote
UlaFeta Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Przybiegłam powoli :) i podrzucam bazarek wysoko! Ide spac,dobranoc. 1 Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Zapraszamy:) nocne marki przybywajcie:) 1 Quote
jola&tina Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Ide spac,dobranoc. Dobranocek :) 30 minut temu, Martika&Aischa napisał: Zapraszamy:) nocne marki przybywajcie:) O tak, nocne marki bardzo mile widziane :) Zapraszamy! Quote
jola&tina Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Pierwsza:) Dzieńdobry. Druga :) Dzieńdobry 1 Quote
jola&tina Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry Proszę się częstować. Pyszna! 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: czwarta A kto będzie piąty? Czekamy i zapraszamy! Quote
UlaFeta Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 45 minut temu, jola&tina napisał: Proszę się częstować. Pyszna! A kto będzie piąty? Czekamy i zapraszamy! Ja:-) Quote
Recommended Posts